[quote="M1010X"]
аз лично ето какво бих направил:
имам 6 бона. отивам и си набелязвам екипировка. всичко - от А до Я, като смятам и цените. може и под 1000 да ти излезе.
после си взимам fx team. не заради цялото колело (макар че аз нямам нищо против тази рамка), а заради монтажа и вилката. викаш си "не ми трябва wc". бе то хуу не ти трябва, предполагам и за 3 поршета не си умрял, ама ако ти ги дадат по 500 лева няма ли да ги вземеш?
та, купуваш тва колело (знаем, че е 3600лв.), веднага го разчастваш и шитваш рамката. мога да ти кажа, че няма да ти е проблем да я продадеш както е абсолютно некарана за поне 650-700 кинта. не съм сигурен дали нова беше около 800 със или без амортисьора, обаче ако ми трябва ще проверя, и после ще сваля от пазарната цена 50-100 кинта. и си я продал като стой-та-гледай. как е сметката? имаш над 2000лв, пари, отделени само за рамка

дали не е добро, а? взимаш си квото ти душа иска - кеф ти ram dh (макар че и той е тайванско производсто (astro). нали не бъркам?), кеф ти ironhorse second hand. можеш и отвън нещо да си вкараш. а същевременно имаш цялостен монтаж saint (оххх...), boxxer wc, много добри шини... perfect...
има обаче един малък проблем

даже са няколко:
1) въобще не съм сигурен, че ще си намеря fx team за тия пари с това оборудване. тук някой предложи, дано е сериозен;
2) от момента на взимане на колелото до момента на сглобяването му с рамка по твое желание ще мине още (доста) време. кофти;
3) аз лично нямам 6 бона

обаче теб това едва ли те грее
така че, дерзай. само ще ти кажа за боксера - един приятел, който караше тийм и се беше качил на вц каза, че разликата е огромна. и не при нормални условия, а когато си карал в кал, прах и т.н. казва: "моят почва да не работи както трябва, леко да насича... докато вц все едно не е каран след почистване"
тва е...
[/quote]
такъв вариант е оправдан само ако можеш да си сигурен, че новата рамка е съвместима със FX, тоест че чаркалаците ще станат на новата рамка. има доста подробности - chainline, задна главина (RAM DH e със 150x12 главина и ред такива тънкости...