от MOD » Сря Окт 20, 2004 12:36 pm
[quote="did"]
[quote="did"]
... нЕма ли да е възможно да се направи, така да се каже, да минем покрай тъч линията на техническата конференция ...[/quote]
Ехооо...
Еееехооо...
ЕЕЕххоооооооооооооооо!!!
Не отговаря. Хм.
Явно ще трябва да се бяга от работа в петък.
Ами щом ще е така, нека да видим това до какви последствия води:
1. В петък вечер в София ще пристигнат между 5 и 10 човека от Пловдив, които ще се надяват да е осигурено спането. Бройката ще я уточним, като се възползваме до дупка от новия удължен срок за записване и след сбирката в сряда ще направим колективна заявка;
2. Тъй като не щем само да спим, ще трябва да се помисли и с какво друго да си уплътним времето след техническата конференция. Аз като стар стар нАучен кадър си знам, че след конференция е редно да се прави банкет. Помислено ли е по въпроса къде ще пием бира, значи? Баба Яговците, какво ще кажете?
Петък ще бъде сряда!
Ще бъде!
3. ... и да изметете пътеките и да махнете камъните от трасето, щото може майната да реши да кара, ей!
И няколко съвсем сериозни въпроса:
4. Какво е състоянието на трасето? Имам предвид, че както никога досега не се е случвало, разполагам с няколко различни гуми. За утъпкано, камъни и т.н. бих предпочел Maxxis Wormdrive, ама ако ще е много кално май ще е по-добре да сложа Harddrive (той пък по-не ми харесва на мокро).
5. От къде наистина я изм<s>исл</s>[b]ери[/b]хте тая денивелация от близо 3000м? Да не би да качваме Черни Връх два пъти? Това да не са ви Родопите, където при каране по равно се изкачваш нагоре?
P.S.
Тучо чучо, лично ще ти си дам лентата и снимките от Рила. Надявам се, че ще си на конференцията, нали не греша?
Lubo, ще нося 2-3 стари външни гуми за кучето ти. Ако ги искаш ще трябва да се срещнем някъде да ти ги дам.
Накрая, едно телефонче за връзка с мен, ако нещо се наложи да уговаряме нещата в движение: +359 889 006143.
[/quote]
След днешната сбирка може ли да конкретезирате колко души от Крива Спица ще бъдете в петък вечер в София ?
--------------------------------------------------------------------
MOD =
Master
Of
Disaster

:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."