23.10.04 Велорали "Черни връх"

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот jivkonik » Вто Окт 19, 2004 12:26 pm

[quote="lechuga"]

Имам един въпрос: Планинската застраховка може ли да се направи при записването и ако не, къде трябва да отида, за да си я направя:?:
[/quote]

Застрахователно дружество ВИТОША АД - 20 лв за една година, покрива разходи по спасяването ти до 1000 лв. Иначе 8 лв е за месец или седмица, има и по-малки пероди като застраховка и пари съответно.
Само клонове ако ми кажат къде има!? Че в нета ги видях на ул. Искър - Централен клон -това е Дружбаааа, гара Искър и малко към покрайнините на Пловдив се пада ;)
Аватар
jivkonik

Рейтинг: 2000

Мнениеот lechuga » Вто Окт 19, 2004 12:40 pm

[quote="jivkonik"]

[quote="lechuga"]

Имам един въпрос: Планинската застраховка може ли да се направи при записването и ако не, къде трябва да отида, за да си я направя:?:
[/quote]

Застрахователно дружество ВИТОША АД - 20 лв за една година, покрива разходи по спасяването ти до 1000 лв. Иначе 8 лв е за месец или седмица, има и по-малки пероди като застраховка и пари съответно.
Само клонове ако ми кажат къде има!? Че в нета ги видях на ул. Искър - Централен клон -това е Дружбаааа, гара Искър и малко към покрайнините на Пловдив се пада ;)
[/quote]

Мерси за инфото, може би ще се възползвам ако не правят застраховки на място. А между другото, ти нямаш ли желание да участваш, че да си правим компания:P
Don't worry, be happy!
Аватар
lechuga

Рейтинг: 1725

Мнениеот did » Вто Окт 19, 2004 12:44 pm

[img]http://www.geocities.com/did_vihvp/cv1.gif[/img]
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот MOD » Вто Окт 19, 2004 12:46 pm

[quote="did"]

[url]http://www.geocities.com/did_vihvp/cv1.gif[/url];)
[/quote]

хе хе хе :D:D:D
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот lechuga » Вто Окт 19, 2004 12:53 pm

[quote="did"]

[/quote]

Луда работа:D
Don't worry, be happy!
Аватар
lechuga

Мнениеот jivkonik » Вто Окт 19, 2004 12:56 pm

[quote="lechuga"]

[quote="jivkonik"]

[quote="lechuga"]

[/quote]

[/quote]

Мерси за инфото, може би ще се възползвам ако не правят застраховки на място. А между другото, ти нямаш ли желание да участваш, че да си правим компания:P
[/quote]

Имам! Ама пусти вирус ме тръшка нещо тия дни и ще видя как ще се развие до утре-другиден... Дано ме пусне малко!!!:bowdown:
Аватар
jivkonik

Мнениеот lechuga » Вто Окт 19, 2004 1:01 pm

[quote="jivkonik"]

[quote="lechuga"]

[quote="jivkonik"]

[quote="lechuga"]

[/quote]

[/quote]

[/quote]

Имам! Ама пусти вирус ме тръшка нещо тия дни и ще видя как ще се развие до утре-другиден... Дано ме пусне малко!!!:bowdown:
[/quote]

Стискам палци:)
Don't worry, be happy!
Аватар
lechuga

Мнениеот тучо чучо » Вто Окт 19, 2004 1:06 pm

[quote="did"]

[/quote]

Митко, може ли за мен две такива тениски?!;)
Аватар
тучо чучо

Мнениеот did » Вто Окт 19, 2004 2:05 pm

[quote="lechuga"]

[/quote]

Може и в ДЗИ. Струва 18 лв за 1 година.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот lechuga » Вто Окт 19, 2004 2:21 pm

[quote="did"]

[quote="lechuga"]

[/quote]

Може и в ДЗИ. Струва 18 лв за 1 година.
[/quote]

Мерси много:thumb:
Don't worry, be happy!
Аватар
lechuga

Мнениеот did » Вто Окт 19, 2004 2:30 pm

[quote="тучо чучо"]
Митко, може ли за мен две такива тениски?!;)
[/quote]

Може, ама ти можеш ли да се преобличаш със скорост 3 тениски в секунда? Щото картинката се мени с такава скорост. Пък сега я вдигнах и на 12... Трудна работа.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот tailor » Вто Окт 19, 2004 4:49 pm

[quote="bestbg"]

но ако има и дата за провеждането ще е супер тениска... като на Сютка :)

[b]Завършил велорали
ЧЕРНИ ВРЪХ
23.10.2004[/b]
[/quote]

[img]http://free.bol.bg/helixs//velorally_t2.jpg[/img]
Аватар
tailor

Мнениеот naka76 » Вто Окт 19, 2004 6:27 pm

[quote="tailor"]

[quote="bestbg"]

но ако има и дата за провеждането ще е супер тениска... като на Сютка :)

[b]Завършил велорали
ЧЕРНИ ВРЪХ
23.10.2004[/b]
[/quote]

[img]http://free.bol.bg/helixs//velorally_t2.jpg[/img]
[/quote]

Супер сте!!!
Аватар
naka76

Мнениеот caspar » Вто Окт 19, 2004 7:10 pm

Значи ние ли да си правим застраховката или при записването се прави някаква застраховка само за състезанието?
"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man."
Аватар
caspar

Мнениеот Disappear » Вто Окт 19, 2004 9:11 pm

Da poitam i az dali shte ima mqsto i za edin Polu-nachinaesht koloezdach ?!?!??:I
Imam predvid malko opit ( ne nikakyv ) i kolelo s tvyrda vilka a???
P.S. no da ne zabravqme che za smetka na pyrvite dve neshta MERAK ne lipsva :nono: :P
Disappear

Рейтинг: 1200

Мнениеот naka76 » Вто Окт 19, 2004 9:20 pm

[quote="Disappear"]

Da poitam i az dali shte ima mqsto i za edin Polu-nachinaesht koloezdach ?!?!??:I
Imam predvid malko opit ( ne nikakyv ) i kolelo s tvyrda vilka a???
P.S. no da ne zabravqme che za smetka na pyrvite dve neshta MERAK ne lipsva :nono: :P
[/quote]

Няма да си единствения с твърда вилка.Ако интусизма не тисвърши от това че надоло ще буташ малко повече от другите и ако не се притесняваш че ръцете може да те заболят (което при 1 минута почивка се оправя)заповядай.Сам ще си трошиш кокалаците :D:D:D
Аватар
naka76

Мнениеот lechuga » Сря Окт 20, 2004 8:43 am

[quote="GOA"]

[quote="lechuga"]

[/quote]

На [url=http://pss.bglink.net/insurance.html]сайта на планинската спасителна служба[/url] има линкове към 3 дружества, а на [url=http://www.xtdev.com/ski/wmview_bg.php?ArtID=345&fen=0]този [/url] са тарифите им. Желателно е да знаеш предварително точно какво искаш. Вчера се оказа, че знам повече от застраховащата лелка:^:, а за първи път се занимах с подобно нещо...

Живко, пробвай с касперски, чух че открива и маха повечето вируси:I
[/quote]

Мерси за инфото, а между другото ти в коя агенция си направи застраховката и каква е точно застраховката, за злополука или планинска застраховка:I
Don't worry, be happy!
Аватар
lechuga

Мнениеот did » Сря Окт 20, 2004 9:27 am

[quote="naka76"]
Няма да си единствения с твърда вилка.[/quote]

Хм, може пък и да е... знае ли човек.

Абе да питам, тоя момък на тениската що не кара колелото, ами си е сложил колелата като снегоходки и бяга нагоре? Нещо искате да кажете май, а?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот tailor » Сря Окт 20, 2004 9:39 am

[quote="caspar"]

Значи ние ли да си правим застраховката или при записването се прави някаква застраховка само за състезанието?
[/quote]

Осигурихме застраховки на техническата конференция - 2 лева на калпак.
Аватар
tailor

Мнениеот тучо чучо » Сря Окт 20, 2004 9:43 am

[quote="did"]

[quote="naka76"]
Няма да си единствения с твърда вилка.[/quote]

Хм, може пък и да е... знае ли човек.

Абе да питам, тоя момък на тениската що не кара колелото, ами си е сложил колелата като снегоходки и бяга нагоре? Нещо искате да кажете май, а?
[/quote]

На пръв поглед и на мен ми заприлича на човек, тичащ нагоре, с колела на краката. Мисля, че е добре да се коригира като се придаде по-реална форма на велосипеда.
Иначе за снегоходките не се притеснявай - в неделя теренът беше перфектен. А и тази седмица е толкова топло, че със сигурност няма да се наложи да ги ползваме!
Аватар
тучо чучо

Мнениеот did » Сря Окт 20, 2004 9:53 am

[quote="тучо чучо"]
На пръв поглед и на мен ми заприлича на човек, тичащ нагоре, с колела на краката. Мисля, че е добре да се коригира като се придаде по-реална форма на велосипеда.
[/quote]

Що бе? Така си е добре. Аз обичам подобни визуални закачки!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот SPA » Сря Окт 20, 2004 12:27 pm

[quote="тучо чучо"]
...
Мисля, че е добре да се коригира като се придаде по-реална форма на велосипеда.
...
[/quote]

Според мен идеята е много оригинална и може да стане емблема на състезанието. Нека така да си остане.
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот MOD » Сря Окт 20, 2004 12:36 pm

[quote="did"]

[quote="did"]
... нЕма ли да е възможно да се направи, така да се каже, да минем покрай тъч линията на техническата конференция ...[/quote]

Ехооо...

Еееехооо...

ЕЕЕххоооооооооооооооо!!!

Не отговаря. Хм.

Явно ще трябва да се бяга от работа в петък.

Ами щом ще е така, нека да видим това до какви последствия води:

1. В петък вечер в София ще пристигнат между 5 и 10 човека от Пловдив, които ще се надяват да е осигурено спането. Бройката ще я уточним, като се възползваме до дупка от новия удължен срок за записване и след сбирката в сряда ще направим колективна заявка;

2. Тъй като не щем само да спим, ще трябва да се помисли и с какво друго да си уплътним времето след техническата конференция. Аз като стар стар нАучен кадър си знам, че след конференция е редно да се прави банкет. Помислено ли е по въпроса къде ще пием бира, значи? Баба Яговците, какво ще кажете?

Петък ще бъде сряда!
Ще бъде!

3. ... и да изметете пътеките и да махнете камъните от трасето, щото може майната да реши да кара, ей!

И няколко съвсем сериозни въпроса:

4. Какво е състоянието на трасето? Имам предвид, че както никога досега не се е случвало, разполагам с няколко различни гуми. За утъпкано, камъни и т.н. бих предпочел Maxxis Wormdrive, ама ако ще е много кално май ще е по-добре да сложа Harddrive (той пък по-не ми харесва на мокро).

5. От къде наистина я изм<s>исл</s>[b]ери[/b]хте тая денивелация от близо 3000м? Да не би да качваме Черни Връх два пъти? Това да не са ви Родопите, където при каране по равно се изкачваш нагоре?

P.S.

Тучо чучо, лично ще ти си дам лентата и снимките от Рила. Надявам се, че ще си на конференцията, нали не греша?

Lubo, ще нося 2-3 стари външни гуми за кучето ти. Ако ги искаш ще трябва да се срещнем някъде да ти ги дам.

Накрая, едно телефонче за връзка с мен, ако нещо се наложи да уговаряме нещата в движение: +359 889 006143.
[/quote]

След днешната сбирка може ли да конкретезирате колко души от Крива Спица ще бъдете в петък вечер в София ?

MOD

Мнениеот TOYAGA » Сря Окт 20, 2004 1:20 pm

[quote]Иначе за снегоходките не се притеснявай - в неделя теренът беше перфектен. А и тази седмица е толкова топло, че със сигурност няма да се наложи да ги ползваме![/quote]

Хм, абе точно снегоходки най-вероятно няма да ви трябват в събота, но на [b]перфектен[/b] терен аз лично не бих разчитал на 100%... Особено като знам сутринта къв свежарски порой ме пра точно над Комините и колко беше весело състоянието на трасето от Купените нанадоле...;)
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот did » Сря Окт 20, 2004 1:49 pm

[quote="MOD"]
След днешната сбирка може ли да конкретезирате колко души от Крива Спица ще бъдете в петък вечер в София ?
[/quote]

6 човека ще сме със сигурност 101%. Двама други още се чудят.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот did » Сря Окт 20, 2004 2:09 pm

Имам още няколко въпроса. Как да се придвижа най-лесно с кола до мястото на техническата конференция? Ще идваме от Пловдив и не ми се ще да се навирам в 17 часа в лудницата центъра на София, щото не познавам града добре, а като гледам мястото на сбирката май си е доста централно. Не е ли по-добре да се влезе някъде от околовръстното, например по бул. Цар Борис III и после да се завие наляво по бул. Иван Гешов. След това, къде е мястото за нощувка, някъде наблизо ли е? Къде смятате да се събираме след конференцията??? Много питанки, породени от нежеланието ми да таралянкам колата напред-назад из центъра на града. Впрочем, може ли колите да ги оставим примерно до тия халета на DRAG приз нощта или на някъкъв платен паркинг наблизо??? Дребни детайли, ама ми се ще да съм наясно предварително.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот MOD » Сря Окт 20, 2004 2:33 pm

По въпроса къде ще сме след Техническата конференция ще мога да се ангажирам с повече подробности след днешната сбирка на Баба Яга

MOD

Мнениеот 42 » Сря Окт 20, 2004 3:01 pm

Абе относно застраховката, която ще е осигурена на техническата конференция - това е само планинска застраховка (за оказване на помощ в планината и извозване) или включва и евентуални последици - лечение, обезщетение за неработоспособност и т.н.

Мисля, че този въпрос е доста важен, ако някой от вас ако е бил месец на легло, сигурно е съгласен с мен. :-)

В тази линия: Всички да завършим здрави!
Гледайте какво пишете, отвратително грозно е да срещаш правописни грешки в нашия красив език... Да запазим езиковата си култура!
42

Мнениеот 42 » Сря Окт 20, 2004 4:21 pm

[quote="GOA"]

[quote="lechuga"]

[/quote]

Мерси за инфото, а между другото ти в коя агенция си направи застраховката и каква е точно застраховката, за злополука или планинска застраховка:I
[/quote]

"Хановер КООП България"
[b]ЗАСТРАХОВКА "ЗЛОПОЛУКА"-ИНДИВИДУАЛНА [/b](на квитанцията пише планинска)
[b]ОТГОВОРНОСТ НА ЗАСТРАХОВАТЕЛЯ:
Клауза "А" - Основно покритие[/b]
Смърт от трудова и битова злополука.
Трайна загуба на трудоспособност от трудова и битова злополука.
Временна загуба на трудоспособност от трудова и битова злополука.

[b]Клауза "Б" - Допълнително покритие[/b]
Медицински разходи
Спасителни разходи

[b]ЗАСТРАХОВАТЕЛНА СУМА:[/b] 2000
[b]ЗАСТРАХОВАТЕЛНА ПРЕМИЯ:[/b] 1.25
[/quote]

Това предполагам е застраховката, която се прави при записване/техническа конференция или както се казва там или трябва да си я направим кой когато може?
Гледайте какво пишете, отвратително грозно е да срещаш правописни грешки в нашия красив език... Да запазим езиковата си култура!
42

Мнениеот lechuga » Чет Окт 21, 2004 7:14 am

[quote="GOA"]

[quote="lechuga"]

[/quote]

"Хановер КООП България"
[b]ЗАСТРАХОВКА "ЗЛОПОЛУКА"-ИНДИВИДУАЛНА [/b](на квитанцията пише планинска)
[b]ОТГОВОРНОСТ НА ЗАСТРАХОВАТЕЛЯ:
Клауза "А" - Основно покритие[/b]
Смърт от трудова и битова злополука.
Трайна загуба на трудоспособност от трудова и битова злополука.
Временна загуба на трудоспособност от трудова и битова злополука.

[b]Клауза "Б" - Допълнително покритие[/b]
Медицински разходи
Спасителни разходи

[b]ЗАСТРАХОВАТЕЛНА СУМА:[/b] 2000
[b]ЗАСТРАХОВАТЕЛНА ПРЕМИЯ:[/b] 1.25
[/quote]

Това е много полезна информация:thumb:
Don't worry, be happy!
Аватар
lechuga

ПредишнаСледваща