@tailor:
Моят каталог простигна днес. Смятам да ти разкажа какво се случи.
Все още в ранни зори (11:30 за мен е рано

), докато спях тъй леко и сладко, чух тихи стъпки да проскърцват по паркета. Плътна сянка се спусна над мен и остави нещо на раклата до леглото. В просъница чух загрубял твърд глас да изрича "Ставай вече, към пладне е, освен това имаш поща!". Беше по-малкият ми брат. В този момент тръпка на радост премина праз тялото ми, отворих очи и се присегнах към скрина, грабнах плика и нервно го заотварях. Докато трепетно го разкъсвах видях стикер, на който беше написано с едър шрифт "Веломания". Когато извадих съдържанието му, радостта ми беше наудържима. Очаквайки да зърна само каталог на производителя "Шимано", от устните ми изкочи радостения вик "Има и още!" В този миг се почувствах страшно удовлетворен и щастлив, че все пак в България има и производители, които от време на време се сещат за клиентите си.
Браво, tailor, браво! Хвала на такива хора като теб и колегите ти! По този начин наиста се издигате в очите на хората. Похвално е също, че инициативата се извършва напълно с ваши средства, което наистина ме трогва, имайки се предвид, че в началото беше оябвен само каталог на "Шимано", а сега и Mavic и Drag, пък и SKS.
Наситина останах много доволен. Накрая бих искал да ви пожелая да печелите все повече клиенти през новата 2005 година, защото ги заслужавате. Дано в близките няколко години станете водеща фирма на българския МТБ пазар, пожелавам ви го от все сърце.
Ваш верен фен (и клиент от пловдвиската страна на нещата.

):beer:
P.S. Дано подпишете поне още три-четири договора с други чуждестранни производители. Мисля, че ще е добре да започнете да внасяте и други дискови спирачки, освен тези на япоснския гигант. Например Magura и Avid. Ще се конкурирате страшно с БАС, особено като се има предвид и огромната им надценка на стоките.

Това е от мен. Още веднъж благодаря!