abe hora ne se pritesnqvaite da se vozite vav avtobusi ,te sa za tova ta dori sas izvan gabariten bagaj /naprimer kolelo/,ako nekoi vi zaqde da si gleda rabotata ama da ne go ostavite da vi psuva.Otdavna iskam da pretrepa nekoe babe ili nekoi otvorenqk takache ne sam mnogo za vozene vav reis i to s kolelo . Vozil vav samo vav reis sas mesta za bagash ,itam sam imal problemi ama znaete li kolko me interesuva ne sam vartql 30-35 min ot nadejda do garata zad pliska kato lud za da mi kajat che emi nema mesto za koleloto verno nahalensam ponekoga poveche otk0lkoto treba ama tova ne e

moi problem:D
tuk na nekoi mu sa ritali koleloto e tova e napravo vazmutitelno i to nekvo vmerisalo se babe ,e napravo ste prevarta ,NA TEZI HORA NE IM LI QSNO /HORA NA POVECHE OT 60 GODINI/ che ako na nekoi mu vzeme che mu pisne ot takiva nerazumni deistviq ste q prebie i nema da se spre vapreki nemostniq i dostoen za sajalenie vid
neme mislete za nakakav izrud ama mi e pisnalio ot maluumnici i starci i ot tapi chengeta koito sa pulni bokluci i sa tolkova ogranicheni che imat dori glupovat vid
kato nema pravila i kato nema koi da sledi za spazvaneto im , goreposochenite oligofreni /chengetata/,taka ste bade
ne se karaite a karaite
marian