DT Swiss 1540 vs Tune King+Kong - Notubes ZTR 355

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот bikerider » Вто Яну 04, 2005 5:05 pm

Oди го обЯсни това на жена му на TOYAGA :dark::xx(::rofl::rofl::rofl:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот TOYAGA » Вто Яну 04, 2005 5:07 pm

Не се ебавай със старото, щото на тия години не знаеш дали параличО не го е ударИл право у... колЕцо... :D:D:D
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Harka » Вто Яну 04, 2005 10:45 pm

TOYAGA, ще споделиш ли мнение относно Manitou Scareb Platinum 2005 и блесва ли с нещо по - добро от 2004, т.е. струва ли разликата в цената между двете (Scareb 2004 го намерих на приятната цена от 399 евро)?
Аватар
Harka

Мнениеот TOYAGA » Сря Яну 05, 2005 9:21 am

[quote="Harka"]

TOYAGA, ще споделиш ли мнение относно Manitou Scareb Platinum 2005 и блесва ли с нещо по - добро от 2004, т.е. струва ли разликата в цената между двете (Scareb 2004 го намерих на приятната цена от 399 евро)?
[/quote]

Начи на първо място ще ти кажа, че 399 евро НЕ Е добра цена. Огледай се за цени в АМЕРИКАНСКИ магазини! Убеден съм, че ще останеш по-доволен;)

А разлика между двете вилки определено има. Според мен най-важната от тях е наличието във '05-версията на системата SPV Evolve, за която се твърди, че е доста по-добра от първото SPV като възможности за настройка и позволява повече чувствителност на работата при малки неравности при едновременно запазване на "антиклатещите" мерки. Склонен съм да вярвам на всичко това (все пак всяко нещо еволюира) и дори планирам да ъпгрейдвам моя Scareb с новата система по-късно през годината.
Другото нововъведение при Scareb '05 e IT-системата за безстепенна промяна на хода с дистанционно лостче от кормилото. На мен лично това не ми трябва и не намирам особен смисъл от него точно във вилка като Scareb (особено при 80-милиметровата версия), но по-принцип следва върши работа при катерене.
Вилките не се различават конструктивно (стержените, короните, подпорите и ботушите са еднакви), а Answer твърдят, че версията '05 е запазила теглото на '04 независимо от добавянето на IT. Тва не го вярвам, но увеличението със сигурност е пренебрежимо.

Като цяло мога да кажа, че съм МНОГО доволен от версията '04, но ако търсех нова вилка сега, щях да се насоча към '05.
Аватар
TOYAGA

Мнениеот Harka » Сря Яну 05, 2005 5:29 pm

[quote="TOYAGA"]
Начи на първо място ще ти кажа, че 399 евро НЕ Е добра цена. Огледай се за цени в АМЕРИКАНСКИ магазини! Убеден съм, че ще останеш по-доволен;)[/quote]

Прав си. В Aebike Scareb Platinum '05 е 563$.
[quote]
Като цяло мога да кажа, че съм МНОГО доволен от версията '04, но ако търсех нова вилка сега, щях да се насоча към '05.
[/quote]

Така ще направя и аз. Кофтито е, че най - вероятно ще трябва да взема версията с уши за V - Brake, защото в противен случай ми трябват и спирачки, и колела, и... работата става яко дебела.
Аватар
Harka

Мнениеот TOYAGA » Сря Яну 05, 2005 6:13 pm

[quote]Прав си. В Aebike Scareb Platinum '05 е 563$.[/quote]

Примерно :D И имай предвид, че цената тепърва ще пада...

[quote]Кофтито е, че най - вероятно ще трябва да взема версията с уши за V - Brake[/quote]

Е, чак толкова кофти не е - при преминаване към дискови спирачки винаги можеш да ги разкараш и да си си вземеш нещо от типа на тва
[img]http://www.hopetech.com/images/new/Fork_Hose_Guide.gif[/img]
щото ти решава проблема с мандахерцането на маркуча.

[quote]...в противен случай ми трябват и спирачки, и колела, и... работата става яко дебела...[/quote]

ЕЕЕ, ТО НИКОГА НЕМА ПЪЛНО ЩАСТИЕ! :D:D:D
Аватар
TOYAGA

Мнениеот Harka » Пет Яну 07, 2005 1:27 pm

Пу мама му стара, Thomson - ът влиза, ама тегаво - личи му, че е по - широчък отколкото трябва. :bawling:
Аватар
Harka

Мнениеот bikerider » Пет Яну 07, 2005 1:29 pm

[quote="Harka"]

Пу мама му стара, Thomson - ът влиза, ама тегаво - личи му, че е по - широчък отколкото трябва. :bawling:
[/quote]

надявам се, че не е боляло много... :D:8D:
Аватар
bikerider

Мнениеот тучо чучо » Пет Яну 07, 2005 4:46 pm

[quote="bikerider"]

[quote="Harka"]

[/quote]

надявам се, че не е боляло много... :D:8D:
[/quote]

КазАх ви аз да го дадете на мене, да видите как влиза, вие се направИхте....Ъ!
;)
Аватар
тучо чучо

Мнениеот bikerider » Пет Яну 07, 2005 4:54 pm

:love::rofl::rofl::rofl:
Аватар
bikerider

Предишна

Назад към Архив