Колело до 1200лв... мечтае ми се :)

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот SPA » Пон Окт 06, 2003 5:22 pm

[quote] ... pove4eto ne6ta moze da se namerat(v neta:() dosta po evtino ot tva koet e v BAS:(
[/quote]

Ne iskam da wzimam strana. No ia da naprawim edna malka smetka. Namirash go neta po ewtinos 30% da kajem. Edno kolelo koeto struwa tuka $2000 tam $1400. Imash dwa warianta. Otiwash i si go kupuwash ot tam. Plastash bilet, izwanreden bagaj ewntualno, na mitniciata ne se znae kwo te chaka. Drug wariant: porachwash po neta, namirash neizwestno ot kade creditna karta (nekradena), plastash $300 dolara dostawka (ot US stoto tam e nai-ewtino), zastrahowka. Lepwat ti edno mito tuka 20-30%. I kwo stana w edin moment wse skapo. Ami garanciata - ne che tuka i aima mnogo, ama wse pak e drugo. Da ne goworim che na zapad ewtino se prodwa po-mnogo pichini: promocia, zalejala stoka, leko defektna i t.n.
I az sam nedowolen ot niakoi ceni, ama pone moje da go widish, da go probwash, da precinish zaslujawa li si i t.n., a na kartinka iok. :)))
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Рейтинг: 2000

Мнениеот TOYAGA » Пон Окт 06, 2003 5:55 pm

@ koko

Ми не знам какво друго да ти кажа, освен че си смешник! Хtr хубаво ти каза, че не можеш да сравняваш круши с ябълки, а и SPA ти припомни основни положения от аритметиката, които от "ровене" из нета май си позабравил:D

Да, фен съм на BAS, но не считам това за слаба страна. Напротив, много ми изнася да пазарувам от тях, защото подобна цена на NRS 3 не може да ми направи никой друг официален дилър на Giant в Европа. Иди на официалния сайт на Giant и виж там за какви цени става въпрос, а не ми разправяй врели-некипели от mtbr и други подобни седянки. Ето ти и малко сметки - благодарение на цената, на която ми го продадоха BAS, моят NRS отдавна не прилича на себе си, до началото на следващия сезон компонентите му ще са по-добри от тези на 2004 NRS Composite 1, а ще струва далеч-далеч по-малко от далеч-далеч по-мършавия като монтаж 2004 NRS 1, чиято рамка е от същия материал:D:D:D

Е как да не съм фен на BAS?

И един съвет - ако ти е кисело гроздето, не джафкай по него...

"Kолкото по-дебел ставаш, толкова по-самотен се чувстваш."

Стара канибалска мъдрост
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот HellRaider » Пон Окт 06, 2003 8:21 pm

Az pyk ot BAS sym si dovolen napraviha mi mnogo dobro predlojeni za moito kolelo RAM DH (toq deto e sniman na saita) dal sym 2400 kato sym si vyrnal staroto kolelo Scott octane FX3 kato be6e spukan i zavaren (mislq che na vsichki im e qsno kade (tam kadeto sa lagerite im e slaboto mqsto)) s vilka marzzochi mx comop
e neznam ama mislq che tova e mnoo dobra cena boxxer-a samo e 1200 leva ramkata i tq e 1300 (sy6tata ramka s lepenka coyote struva $700 bez armortesior ) demek vehce e povehce ot tova koeto sym dal ...... sega samo sym smenil armortesiora s monitou (koito otnovo mi e prodaden na mnogo dobra cena) 6te smenq dogodina i julie-ta che mnooo pregrqvat =)))

Dum Spiro Spero
Samo slabite se stremqt kym porqdyk. Silnite vladeqt haosa
Вчера е история.
Утре е мистерия.
Днес е подарък.
HellRaider

Рейтинг: 1700

Мнениеот koko » Пон Окт 06, 2003 8:38 pm

TOYAGA,
mnogo hubavo dosega dava6e saveti-vse dobri pri tova.Ama sega ne6to po4va6 da barka6 qbalkite i kru6ite.Sravnqvam ti tzena NRS 3 s tzena na NRS 3 probvai da si go nabie6 v glavata.I ti otgovaram direktno na
Пичове, ако мислите, че цените в BAS са много надути, препоръчвам ви предварително да се информирате на какви цени се продава съответното (или сходно като характеристики и качество) нещо по света
Ti ne izmislq6 ne6to smisleno i po4va6 da razpravq6 басни bez da gi podkrepi6 sas aritmetika.
Ako triabva da si govorime v absolutni tzeni to te savpadat za 1 ne6ta ili dori sa po-niski (MAXXIS,Truvativ,mnogo raboti ot Shimano)a sa po-visoki za drugi v sravnenie s online.Ei tova triabva da se komentira(t.e. iskam da razbera za6to e taka) a ne da si govorime 4e ne moze da se pora4va ot USA 6tot tova e qsno;)
koko

Мнениеот koko » Пон Окт 06, 2003 8:43 pm

HellRaider,
nqmam ni6to protiv BAS,Tzutzo,Doi4in,Teko i t.n.Te sa pi4ove:).Prosto tova za fen na BAS be6e ne6to kato redoven klient...I az ne sam nedovolen ot BAS samo ot nqkoi tzeni i orientalskiq pazarlak:)
koko

Мнениеот КапитанПланета » Пон Окт 06, 2003 8:57 pm

При Online магазините има едно такова положение, че разходите им са сведени до минимум. Не се плаща наем за магазин на хубаво място, персоналът е много по-малко а пазарът е огромен. При това положение е съвсем нормално цените да са доста по-ниски. В Щатите покрай тези online магазини страшно много "Local Bike Shops" фалираха, просто защото не могат да ги конкурират. Прави ми впечатление че много карачи си купуват по-скъпо от LBS-a само и само за да ги поддържат. Така получават лично отношение и грижа от продавачите, а и добър сервиз без да чакат със седмици пращане и получаване по пощата на дефектирали неща...
Тук положението е друго - истински пазар (от който могат да се направят добри парици) имат само фирми от сорта на Cross, Sprint, Leader и т.н. BAS са решили да се занимават само с качествени продукти, което ги поставя в доста неизгодна позиция спрямо другите. Въпреки всичко това продават някои продукти мноooго под цената на запад (например гумите Maxxis). Други неща са съизмерими с цените на среден LBS в Щатите (което ще рече доста по-евтино от Европа). Освен това никак не са ниски разходите за доставка, мита и такси. Като се вземе предвид всичко това, аз като краен клиент мога само да се радвам и да се надявам че ще оцелеят още дълго време... и това не означава че съм им фен - просто така ми изнася :^:.
Аз планирам догодина да минавам на двойно окачване, та веднъж попитах (просто от любопитство) за колко биха ми продали една рамка NRS, която ми хареса, но си беше цяло сглобено колело. Дойчин го взе много насериозно, взе колелото и извади от стойността му цените на всички компоненти (отне му около половин час). Резултатът беше такъв (в сравнение с цените които съм виждал в нета), че ако имах парите в джоба си веднага бих я купил...
Е, нищо не е съвършенно, и те си имат някои кахъри, но те просто бледнеят на фона на "качеството", "обслужването", "компетентността" и "отношението" което получавам при повечето им "конкуренти". Пак казвам - не съм член на фен клуба на БАС, но на фона на всичко останало в обърканата ни държавица съм доволен че ги имам като възможност (много често единствена).

Егати фермана. Какво ли не прави човек та да кръшне от служ. си задължения... Тоя път се улях, ама ще го постна да не ходи зян.

Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот koko » Пон Окт 06, 2003 9:09 pm

Kapitane,
kakto vinagi si prav za mnogo ne6ta,no mi kazi -za6to tzenite v BAS sa razli4ni za vsi4ki:?:-Vsi4ki znaeme otgovora,nali.A i aide da dam primer -Za6to Doi4in moze da prodade ne6to ot 120 na polovin tzena (60 lv) i da kaze az pak si imam pe4alba:?::?::?:.Na vseki po-zapoznat s pazarlaka moze da se dade do 30% otstapka i bez vrazki.Mnogo interesni 6e sa mi komentarite;).
koko

Мнениеот screamBoy » Пон Окт 06, 2003 10:41 pm

това че в БАС правят отстъпки по никой начин не значи че другите търговци не праскат същата надценка, нали ?
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот C_Mo » Пон Окт 06, 2003 11:04 pm

[quote="koko"]

Kapitane,
kakto vinagi si prav za mnogo ne6ta,no mi kazi -za6to tzenite v BAS sa razli4ni za vsi4ki:?:-Vsi4ki znaeme otgovora,nali.A i aide da dam primer -Za6to Doi4in moze da prodade ne6to ot 120 na polovin tzena (60 lv) i da kaze az pak si imam pe4alba:?::?::?:.Na vseki po-zapoznat s pazarlaka moze da se dade do 30% otstapka i bez vrazki.Mnogo interesni 6e sa mi komentarite;).
[/quote]

Май само ти си мислиш, че знаеш нещо...и откровенно ме дразниш ;)
Всеки продавач има интерес клиента да кара. Когато има кой да кара ще има и клиенти, когато се популяризира спорта ще има и клиенти.
Толкова ли не схващаш!?
Аватар
C_Mo

Мнениеот SPA » Вто Окт 07, 2003 8:33 am

[quote="koko"]

Kapitane,
[/quote]

Iskam samo da ti kaja kolko struwa edna ramka Dragomir ako si kupish cial konteiner - $200. E sega ste kajesh obirdjii - nali. No ne zabrawai da slojish transport, posle mito, sled towa % brak (transport, nepalen montaj), sled koeto naemi, reklama, zaplati i t.n.i % pechalba. Ramkata stawa 860 lw ($500).
Ti imash li si predstawa da kajem kolko nadcenka slaga edin hubav sporten magazin za drehi - sigurno 200% nad pokupnata cena.
Towa che prawiat ostapka w edin magazin ima mnogo strani. Edin pat moje da bade na pritel, drug pat moje da bade s cel zaribiawane na klienta, prikotkane ili tam kakto iskash go kaji. Towa si ein wid reklamna strategia. Ta ne prearzwai da sasdish horata samo po wanshniat wid. Naprawi si magazin i sled gowori i se sasrdi.
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот Cu0 » Вто Окт 07, 2003 9:25 am

като добавиш и факта, че курса на $ се мени спрямо другите валути във времето .... и спора съвсем се обезсмисля :^:
Аватар
Cu0

Рейтинг: 1777

Мнениеот koko » Вто Окт 07, 2003 9:40 am

[quote="SPA"]

[/quote]

Iskam samo da ti kaja kolko struwa edna ramka Dragomir ako si kupish cial konteiner - $200. E sega ste kajesh obirdjii - nali. No ne zabrawai da slojish transport, posle mito, sled towa % brak (transport, nepalen montaj), sled koeto naemi, reklama, zaplati i t.n.i % pechalba. Ramkata stawa 860 lw ($500).
Ti imash li si predstawa da kajem kolko nadcenka slaga edin hubav sporten magazin za drehi - sigurno 200% nad pokupnata cena.
Towa che prawiat ostapka w edin magazin ima mnogo strani. Edin pat moje da bade na pritel, drug pat moje da bade s cel zaribiawane na klienta, prikotkane ili tam kakto iskash go kaji. Towa si ein wid reklamna strategia. Ta ne prearzwai da sasdish horata samo po wanshniat wid. Naprawi si magazin i sled gowori i se sasrdi.
[/quote]

Ne de na nikoi ne se sarda.Prosto iskam da si gi komentirame teq ne6ta.
Ima li ne6to lo6o:)
koko

Мнениеот TOYAGA » Вто Окт 07, 2003 2:41 pm

[quote="koko"]

TOYAGA,
Sravnqvam ti tzena NRS 3 s tzena na NRS 3 probvai da si go nabie6 v glavata.
Ti ne izmislq6 ne6to smisleno i po4va6 da razpravq6 басни bez da gi podkrepi6 sas aritmetika.

[/quote]

Абе ти невменяем ли си? Разговорът започва да прилича на "Нане му дума, а оно па..."
[b]Ето ти ФАКТИ[/b]
Официална цена на Giant за Германия
2003 XtC NRS 3 - 1599 EUR
2003 XtC NRS Team Frame (която се различава от тази на NRS 3 единствено по оцветяването) - 1250 EUR
В останалите страни по света, тези ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ цени на производителя варират в много малки граници.
[b]Ето ти и АРИТМЕТИКА[/b]
Приемаме, че отиваш в Германия с кола по някаква друга работа. Поради тази причина не товарим цената на покупката с разходи за бензин, преспиване, застраховки и прочие. Приемаме и че ще прекараш покупката си през митницата без мито. Приемаме, че ще успееш да се спазариш с оторизирания търговец на Giant за отстъпка. Въпросната от мой личен опит едва ли ще надвишава 15%.
РЕЗУЛТАТ
1599 - 15% отстъпка = 1359 EUR
1359 - 16% MwSt = 1141 ЕUR или 2232 лева
[b]Ето ти още ФАКТИ[/b]
Доколкото си спомням, в БАС велосипедът струваше 2340 лева. КОМПЛЕКТОВАН БЕЗ ОТСТЪПКА.
[b]Ето ти и ВЪПРОС[/b]
Как мислиш, ако съм си дал труда да се завлека на два километра от нас и да се пазаря в продължение на две минути, дали съм успял да си купя това, което съм искал на половин цена от препоръчаната от Giant?
[b]Ето ти и нещо ЗА НАБИВАНЕ В ГЛАВАТА[/b]
Не ходи бос през тръните...

Стара канибалска мъдрост
Аватар
TOYAGA

Мнениеот Admin » Вто Окт 07, 2003 9:13 pm

Всеки път ли ще трябва да призовавам да смекчавате тона и да не си говорите "ти тъп ли си", "а ти невменяем ли си", "набий си в главата" или не знам и аз къде? :(!::(!::(!:
Ако държите скоро да започна да трия по две-три думи от темите ви, продължавайте в същия дух. :xx(:

Животът е кратък, карай бързо!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот TOYAGA » Вто Окт 07, 2003 9:58 pm

[quote="Admin"]

Всеки път ли ще трябва да призовавам да смекчавате тона и да не си говорите "ти тъп ли си", "а ти невменяем ли си", "набий си в главата" или не знам и аз къде? :(!::(!::(!:
Ако държите скоро да започна да трия по две-три думи от темите ви, продължавайте в същия дух.
[/quote]

Разбирам и уважавам загрижеността ти. Искрено! Но като по-дърт и обръгнал държа да отбележа, че уклоните към вождизъм са крайно негативно отклонение у овластените под някаква форма и по някаква причина... Особено когато се касае за прохождащи прависти...:D

Стара канибалска мъдрост
Аватар
TOYAGA

Мнениеот screamBoy » Вто Окт 07, 2003 10:01 pm

добре де, сичките си говорим колко било скъпо и колко евтино, ама що никой не продава МrТ 99 ???

*** 'прохождащ правист' - лепенка на излизаща от завода фадрома :D
Аватар
screamBoy

Мнениеот TOYAGA » Вто Окт 07, 2003 10:11 pm

[quote="screamBoy"]

добре де, сичките си говорим колко било скъпо и колко евтино, ама що никой не продава МрТ 99 ???
[/quote]

Що пък точно 99?

Стара канибалска мъдрост
Аватар
TOYAGA

Мнениеот screamBoy » Вто Окт 07, 2003 10:25 pm

шот ма кефи безумно :)))
и щото е евтина ;)

шпешъл поздрав за сичкото чевета с 'Хайъ Стейт Ъф Кончъсснесс' с която песньовка си пиля мозъка вече втора поредна нощ, имам 4 ремикса и ги въртя и дори на кучето му стана лошо, но на мене - не :)))

[url=http://www.freevibe.com/headsup/lowdown_index.shtml][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;
Аватар
screamBoy

Мнениеот Jacket » Вто Окт 07, 2003 11:12 pm

То едно куче... може ли да чува :)
Аватар
Jacket

Мнениеот Tanuco » Вто Окт 07, 2003 11:43 pm

[quote="screamBoy"]

шпешъл поздрав за сичкото чевета с 'Хайъ Стейт Ъф Кончъсснесс' с която песньовка си пиля мозъка вече втора поредна нощ, имам 4 ремикса и ги въртя и дори на кучето му стана лошо, но на мене - не :)))

[url=http://www.freevibe.com/headsup/lowdown_index.shtml][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;
[/quote]

Ми освен да ти кажа че си яко ретро, за друго не се сещам.
Tanuco

Рейтинг: 1653

Мнениеот Jacket » Сря Окт 08, 2003 7:49 am

Ама мен оригинала най ме кефи на туй парче... дето се пее едно Love is an opening... или нещо такова :))
Аватар
Jacket

Мнениеот Admin » Сря Окт 08, 2003 9:47 pm

[quote="TOYAGA"]

[quote="Admin"]

Ако държите скоро да започна да трия по две-три думи от темите ви, продължавайте в същия дух.
[/quote]

Разбирам и уважавам загрижеността ти. Искрено! Но като по-дърт и обръгнал държа да отбележа, че уклоните към вождизъм са крайно негативно отклонение у овластените под някаква форма и по някаква причина... Особено когато се касае за прохождащи прависти...:D

Стара канибалска мъдрост
[/quote]

Бъди спокоен, нямам уклони към вождизъм (доколкото знам какво е това). :D
Но определено имам уклони към строгост.:}): Във тези форуми има само едно ограничение: без обиди, нагрубявания, заяждания, груби нападки и неща от този род. Това е! Ако на някой му е трудно да общува с другите без да ги обижда, това не е мой проблем.
Между другото, ако спретнем една анкетка, ще видиш, че над 90% от посетителите във форума желаят да няма от посочените по-горе неща и нямат нищо против те да бъдат трити. Така че току виж се окажа същински демократ, глас народен и т.н. ;):D

P.S. Не визирам само теб, просто използвам повода да го напомня и на всички останали. :)

Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Lubo » Чет Окт 09, 2003 12:56 am

[quote="xtr"]

[quote="Lubo"]

Ami predi tova ti slagat edna MNOGO brutalna nadcenka i kato vidqt 4e ne ti stigat parite i ti pravqt otstupka. Celta e da ti vzemat po4ti vsi4kite pari koito imat. Ima i drug variant - trqbva da ima6 nqkoi poznat v BAS i toi da kaje tova-onova za teb i 6te ti namalqt ot cenata. BAS e magazina s edni ot nai-dobrite stoki, ama i sa nai-golemite nadcenki.
AKO NQKOI NE E SUGLASEN S MEN TOVA SI E NEGOVO PRAVO, TOVA E MOE LI4NO MNENIE. MOGA DA DAM I PRIMERI V ZA6TITA NA MNENIETO SI
[/quote]

Не съм съгласен.
Защо мислиш така? И колко е "много" според теб?
[/quote]

tova kolko mnogo sum siguren 4e ti po-dobre moje6 da mi kaje6. I suvsem sum siguren 4e ne si suglasen , kakto i o6t enqkolko 4iveka v tozi forum:(!: ne 4e vi uprekvam prosto me e qd 4e nqma konkurenciq v Bulgariq. Az razni ne6ta, kato protektosi naprimer, si gi vzimam ot USA i predpo4itam da ne spomenvam za KOLKO po-niska cena ot tezi v BAS. Govorq za stoki na 661.
Ni6to li4no, no ne moje6 da kaje6 na 4ernoto bqlo
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот Lubo » Чет Окт 09, 2003 12:58 am

[quote="TOYAGA"]

поредните басни и дивотии, кво...

Пичове, ако мислите, че цените в BAS са много надути, препоръчвам ви предварително да се информирате на какви цени се продава съответното (или сходно като характеристики и качество) нещо по света. Нямам никакво намерение да им правя реклама, обаче всичко, което съм купувал оттам е направо "криминално" евтино в сравнение с цената му в Германия например...

Стара канибалска мъдрост
[/quote]

xaxxaxaxaxa 6te me skusa6 ot smqh ami za6to ne gi sravni6 s cenite v USA ili po-dobre v Kitai ili Singapur i da po4ne6 da reve6 ot qd 4e si dal TOLKOVA MLKO PARI za talkova "skupi" stoki:D
Аватар
Lubo

Мнениеот Lubo » Чет Окт 09, 2003 1:08 am

[quote="koko"]

Kapitane,

[/quote]

EEEEEE bravo 100% sum suglasen s teb
Аватар
Lubo

Мнениеот TOYAGA » Чет Окт 09, 2003 8:58 am

@ Admin

[quote]Бъди спокоен, нямам уклони към вождизъм (доколкото знам какво е това).
Но определено имам уклони към строгост. Между другото, ако спретнем една анкетка, ще видиш, че над 90% от посетителите във форума желаят да няма от посочените по-горе неща и нямат нищо против те да бъдат трити. Така че току виж се окажа същински демократ, глас народен и т.н.

[/quote]

Хм... Сместа от "спокоен съм, че нямам уклони към нещо, което не съм сигурен какво е", "имам вроден уклон към строгост", "убеден съм, че 90% от електората иска твърда ръка" и "току виж се окажа същински демократ, глас народен и т.н.", загнездила се в нечия глава, е доста взривоопасна материя... Не знам защо веднага се сещам за неща като "Конвент", "1917", "Вишински" и "Arbeit macht frei"...

Всичко това разбира се е на майтап, "off topic" и не персонално насочено към теб. Просто една асоциация, натрапила се от само себе си...:D

Стара канибалска мъдрост
Аватар
TOYAGA

Мнениеот TOYAGA » Чет Окт 09, 2003 9:14 am

@ Lubo

[quote]xaxxaxaxaxa 6te me skusa6 ot smqh ami za6to ne gi sravni6 s cenite v USA ili po-dobre v Kitai ili Singapur i da po4ne6 da reve6 ot qd 4e si dal TOLKOVA MLKO PARI za talkova "skupi" stoki[/quote]

Какво значи "да ревеш от яд"? Обясни ми, ако обичаш, защото не ми се е случвало... Може би поради простата причина, че избягвам да сравнявам несравними неща и сметката ми обикновено излиза:D:D:D

Предполагам, че "реването от яд" се наблюдава при хора, които не могат да си направят и още по-важното - да си платят сметката...

Стара канибалска мъдрост
Аватар
TOYAGA

Мнениеот Cveti » Чет Окт 09, 2003 9:57 am

[quote="Admin"]

[quote][i]Originally posted by TOYAGA[/i]

[quote][i]Originally posted by Admin[/i]

Бъди спокоен, нямам уклони към вождизъм (доколкото знам какво е това). :D
Но определено имам уклони към строгост.:}): Във тези форуми има само едно ограничение: без обиди, нагрубявания, заяждания, груби нападки и неща от този род. Това е! Ако на някой му е трудно да общува с другите без да ги обижда, това не е мой проблем.
Между другото, ако спретнем една анкетка, ще видиш, че над 90% от посетителите във форума желаят да няма от посочените по-горе неща и нямат нищо против те да бъдат трити. Така че току виж се окажа същински демократ, глас народен и т.н. ;):D

P.S. Не визирам само теб, просто използвам повода да го напомня и на всички останали. :)

[/quote]

Имаш пълното право на всякакви уклони в собствения си форум,така или иначе...Ти си му създател,така че в него си едноличен господар,диктатор,цар и бог:DТрий смело каквото искаш и според мен няма нужда да се опитваш да угаждаш на някого от нас.На когото не му харесва,може да си спретне собствен форум по свой вкус.
May the force be with you.
Cveti

Мнениеот 4getcredo » Чет Окт 09, 2003 1:06 pm

Имаме и номенклатурен апарат вече :D[:p];)
Heil!
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот TOYAGA » Чет Окт 09, 2003 1:47 pm

[quote="4getcredo"]

Имаме и номенклатурен апарат вече :D[:p];)
Heil!
[/quote]

Ъхъ!:D
А съдейки по това... [quote]Ти си му създател,така че в него си едноличен господар,диктатор,цар и богТрий смело каквото искаш [/quote]

скоро може да има и Свети Синод...:D:D:D

Стара канибалска мъдрост
Аватар
TOYAGA

ПредишнаСледваща

Назад към Архив