В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.
Много ясно, че противните куки знаят много добре откъде могат да си купят евтини, крадени, хубави неща :angfire::angfire:
Добре, че тоя брутално се е набутал и е нямало къде да мърда. Дали пък няма начин да се повдигне обвинение срещу него за придобиване на крадени вещи или нещо от сорта и да се принуди да изпее откъде го е взел и да се пораздуха случая?
Но поне тоя е христоматиен пример за лафа "проста кука"
щастлив съм да прочета, че най-сетне молитвите ми към нашия покровител О'Персенк са дали резултат! Утре като се видим да караме ще му благодаря лично от името на всички.
А представяте ли си какво би станало, ако въпросния поуицай беше отишъл не във Веломания, а в сервиза на федерацията да му оправят спирачките...
щастлив съм да прочета, че най-сетне молитвите ми към нашия покровител О'Персенк са дали резултат! Утре като се видим да караме ще му благодаря лично от името на всички.
А представяте ли си какво би станало, ако въпросния поуицай беше отишъл не във Веломания, а в сервиза на федерацията да му оправят спирачките...
[/quote]
Малей като наскочат онзи момчета с бухалките и ще дойдат тези с палките . И като се почне щеше да стане едно мамата-траката си!
[/quote]
еми прсото нямаше да си излезе от там, докато не изпее от кой го е купил!:angfire: