kakvo kolelo da si vzema do 400 lv.

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот bikezilla » Пон Ное 03, 2003 1:11 am

човек ще ви попита за съвет, а вие първо ще го закопаете, второ ще отколоните темата.
на терор му отговарям за тея пари да взема ексела без да се замисля, а бих искал да попитам останалите, защо решиха че на човека му трябва суууупер здраво колело за ЯКККК доунхил, за около 1400лв.?
той си каза че му трябва до 400, а за тез пари, по убаво от ексела аз не се сещам нещо.
и с какво толкова е по-добра рам ХТ от ексел рамката?
Аватар
bikezilla

Рейтинг: 2000

Мнениеот SPA » Пон Ное 03, 2003 1:22 pm

[quote="bikezilla"]

човек ще ви попита за съвет, а вие първо ще го закопаете, второ ще отколоните темата.
на терор му отговарям за тея пари да взема ексела без да се замисля, а бих искал да попитам останалите, защо решиха че на човека му трябва суууупер здраво колело за ЯКККК доунхил, за около 1400лв.?
той си каза че му трябва до 400, а за тез пари, по убаво от ексела аз не се сещам нещо.
и с какво толкова е по-добра рам ХТ от ексел рамката?
[/quote]

Ne sam saglasen s teb. Spored men Appoot e po-dobro. Imash sastia montaj, no s po-dobra ramka: Allu 7005 (mislia che excela e s 6xxx), dwoina podsilka na cheloto (EXCELA niama takawa), po-goliam izbor w razmera na ramkata.
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот Jacket » Пон Ное 03, 2003 7:04 pm

Еxcel-а е 7005.
Аватар
Jacket

Мнениеот singularity » Чет Ное 06, 2003 1:38 pm

[quote="screamBoy"]

singularity kakwo naprawi sys starata sedalka ot Apolona, tq Iscaselle Soft li e ??? ajde pishi plz !

[url=http://www.freevibe.com/headsup/lowdown_index.shtml][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;
[/quote]

Опа... сори, не бях в БГ малко време, та не съм видял че ме питаш...
Не знам каква е - метнах я вкъщи във шкафа и не съм я поглеждал повече ( абе май не е Софт - нещо много ме ръбеше :D ).
Ако те интересува - ще я погледна да ти кажа

- - -
Господ създаде хората, Колт ги направи равни!
- - -
singularity

Рейтинг: 1200

Мнениеот singularity » Чет Ное 06, 2003 1:41 pm

И към терора, че нещо верно много се отклонихме от темата:
Ако искаш, може да се организираме някоя вечер да видиш моя байк, да решиш дали ти харесва такъв, защото ми излезе някъде към толкова пари, колкото ти искаш.
Също така може ли някой да ме светне каква точно е разликата ( конструкция и цена ) на Аполон-а и Ексел-а ?

- - -
- - -
singularity

Рейтинг: 1200

Мнениеот did » Чет Ное 06, 2003 2:44 pm

[quote="singularity"]
Също така може ли някой да ме светне каква точно е разликата ( конструкция и цена ) на Аполон-а и Ексел-а ?
[/quote]

Абе тука постоянно се обсъждат важни въпроси за разни модели, марки и т.н. Нямат ли в българските фирми поне по един служител да поглежда веднъж седмично тоя форум и да дава по-точна информация, не само ракламна. Аз познавам "някои отговорни фактори" в МАКСКОМ - майсторите на Спринт. Обещавам да опитам да ги накарам да опитат да попрочитат тука това-онова, пък може и нещо ново и важно да научим от първа ръка.

Иначе лично аз по тая тема конкретен акъл за марка и модел не давам. Само ще цитирам Админа, дето в една статия много на място казваше, че недостатъците на евтиното колело могат да се компенсират с голяма доза ентусиазъм (да добавя - и с подвижна работилница в раницата:() и в тоя смисъл най-лошия съвет е да се чака. Teror, грабвай нещо и тръгвай:8D:!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Предишна

Назад към Архив