BEHEMOT 2004

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот TOYAGA » Чет Ное 27, 2003 3:19 pm

Тъй като темата се отплесна по посока на гумите и ми се струва, че някои хора се изказват силно неподготвени и несправедливо негативно по адрес на Conti Vertical, бих искал да споделя някои неща от гледната точка на дългогодишен user на Vertical (в момента карам третия чифт такива гуми и нямам намерение да сменям модела и марката в обозримо бъдеще), солидаризирайки се до голяма степен с мнението на Koko.

Първо няколко уточнения:
1. Това, което Драго продава, е изумително! Не знам откъде е успял да изкопае толкова антикварен модел, но е факт – независимо, че гумата има надпис Vertical Pro (всички гуми от първата серия носеха надпис VerticalPro с този шрифт, но това беше ужасно отдавна) , тя е аналог на актуалния Vertical, т.е. не е "сгъваема", а с телен борд, което я прави доста тежка.
2. Vertical не разполага с технологията Gravity Arc (с такава са Vapor и Diesel), а с Endless Edge, на която се дължи отличното за гума с този размер и профил на протектора съпротивление на търкаляне.
3. Единственото, за което Continental могат да бъдат уличени в лъжа за този модел, е твърдението, че е предназначен за FR – твърдение, което напоследък позаглъхна с излизането на Diesel... Във всички останали области Vertical е БЛЕСТЯЩА ГУМА, която бие зверски конкурентите си във всички тестове, които съм чел.

Второ някои впечатления:
1. Vertical е доста тясна за размера си – има 2.1-модели на други производители, които са по-широки от нея. Това не и пречи да бъде НАЙ-ДОБРАТА и в момента "ендуро" или "ол-маунтийн" гума на пазара поради перфектното си съчетание от обем/широчина (комфорт на возене и сцепление на мека настилка), смес (относително износоустойчива при много добро сцепление), грайфер (убийствено за такъв профил съпротивление на търкаляне) и тегло (говоря за актуалните Vertical Pro и Vertical ProTection с кевларени бордове).
2. Гумата определено не е за скокове дори и във вариант ProTection – просто няма необходимия обем.

Трето некои съображения:
1. Препоръчвам тази гума (с кевларен борд) на всеки, който иска да има много добро сцепление на всякакви настилки, обича да му е меко и комфортно и има намерение да кара агресивно надолу, но и да се качва на СОБСТВЕН ХОД нагоре. Schwalbe Space е съвсем друга бира, която изисква лифт...
2. За да не прозвучи всичко казано по-горе като реклама, предлагам ви да видите какво правят другарчетата от Maxxis с техния Ignitor XC...
Ето го профила на Vertical
[img]http://www.fraserscycles.com.au/Tire_Tread.jpg[/img]
А ето го и на Ignitor XC
[img]http://store5.yimg.com/I/phattire1_1765_2166825[/img]

Никой не копира глупости...

Get mad, then get over it.
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Jacket » Чет Ное 27, 2003 3:44 pm

Прав си дам, но не си ли съгласен, че тази гума не подхожда ама хич на цялото колело, дори и на името му. За това беше цялата врява :) Иначе гумата може да е перфектна за XC, но фактът че се пробива толкова лесно (едно ейййййй такованка трънче...) значи че си обречен единствено да следваш пътеките. Заореш ли в полето и си оставаш там да лепиш. Освен ако не си се подсигурил с вътрешни, дето тежат колкото външните :)

Ride fast, yet ride smart!
:}):;)
Аватар
Jacket

Рейтинг: 2000

Мнениеот mus » Чет Ное 27, 2003 4:54 pm

Pi4ove are kagete kakvo vi e mnenieto za BEHEMOTA 4e neshto sum se navil da go vzema
mus

Рейтинг: 1200

Мнениеот Cveti » Чет Ное 27, 2003 5:40 pm

[quote="Vince"]

[quote="Norco"]

При Нина съм ходил 2 пъти и съм останал с впечатлението, че е само магазин и няма сервиз. [/quote]

Няма сервиз при нея. Сервиза им е само на хигиената - и тя ще ти го каже това.

Заден амортисьор макс. 170мм може да сложи - както вече каза Yasen всичко го пише на http://e-shop.screambikes.tobulgaria.in ... ucts_id=40
[/quote]

Ама не е верно,бе хора!Нали точно там ми е в момента колелото,сменят ми главината и вилката и ми слагат задна дискова.Има там един пич,Ицо се казва,и той бачка по колелата.Освен това двамата бяха много отзивчиви и доста се потрудиха,докато измислим как ще стане с моето колело,кое с какво е съвместимо и как ще е най-евтино.Аз отидох там,защото ми е много по-удобно,отколкото на хигиената,но и без това там ми харесва много повече.
May the force be with you.
Cveti

Рейтинг: 1700

Мнениеот TOYAGA » Чет Ное 27, 2003 6:51 pm

[quote]Прав си дам, но не си ли съгласен, че тази гума не подхожда ама хич на цялото колело, дори и на името му[/quote]

По-скоро бих казал, че нито колелото, нито името му ми се виждат подходящи не само за гумите, ами и въобще:D:D:D

И друго – от забиване на нещо отстрани не е застрахован никой и никоя гума. Можеш да си и с най-дебелите DH-валяци и пак да настъпиш нещо достатъчно твърдо и остро, че да я пробиеш. Доколкото си спомням, Коко също каза, че спукване по вина на САМАТА гума той не си спомня. Аз също не си спомням подобно нещо (да съм пукал гума най-много по веднъж на сменен чифт – и то поради глупост/невнимание) независимо от факта, че не карам кротко, не карам само по пътеки, а вътрешните са ми Conti Latex, през които можеш да четеш вестник.

Аватар
TOYAGA

Мнениеот nikitzo » Чет Ное 27, 2003 7:10 pm

Koleloto e odealno ako imash parite vzimai go
Ne se hvashtai na otgovori 4e mojesh da si sglobish za tiq pari po dobur "tvurdak" - spored men tvurdaka si e tvurdak kakvoto i da go pravish
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот MOD » Чет Ное 27, 2003 9:05 pm

[quote="nikitzo"]

Koleloto e odealno ako imash parite vzimai go
Ne se hvashtai na otgovori 4e mojesh da si sglobish za tiq pari po dobur "tvurdak" - spored men tvurdaka si e tvurdak kakvoto i da go pravish
[/quote]

mmmdddaaaa..... to4no tova smyatam da napravya ... blagodarya :)

"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот axelmax » Чет Ное 27, 2003 11:33 pm

a kakvo ste mi kajete za ramkata na novia behemot razlichavalise otpredihna model zdrava li e ste izdarjili zdrav friiiiiiiiiiiride kolko teji udobna li za 175 cm rast ,kolko struva ramkata otdelno i ako moje da mi napishete po vajnite komponenti kato ceni ida si kajete mnenieto za kapli sto malko me samniavat taikato moite ednostenki se krivat dori ot viatara ne che remerx sa natova nivo oste poveche sa dvusteni no mi pisna da si opravam tia kapli i
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот jokata » Пет Ное 28, 2003 12:18 am

[quote="screamBoy"]

oshte neshto za jokata - ima weroqtnost da ima modeli Climber s montav Alivio ...
[/quote]

Danke schon, крещящоМомче :^::8D:[:p]...
обаче май не ме блазни вече. Прекалено е ниско за мен (14''/1.80). Иначе го зимах веднага. И без туй ме кефи повече от RAM HT (което е №2 в списъка ми). Харесвам точно този тип рамки, но тук (в България) избора е прекалено малък (дори не е избор, а дилема).

P.S.
И няколко снимки на неща, който едва ли ще стъпят на родна земя, а пък ме кефят максимално...
http://bubu.to/storage/jokata/Banshee%2 ... 20(JuniorT).jpg
http://bubu.to/storage/jokata/COVE%20Stiff.jpg
http://bubu.to/storage/jokata/Mute%20-%20Driveside.jpg
За тях обаче, паре нема :(:V::|):

Аз знам, че нищо не знам...
Човек без идея е като риба без велосипед.
Аватар
jokata

Мнениеот Windstream » Пет Ное 28, 2003 1:08 am

[quote="Cveti"]

Ама не е верно,бе хора!Нали точно там ми е в момента колелото,сменят ми главината и вилката и ми слагат задна дискова.
[/quote]

Ми много ясно че не е вярно... ама някои хора само гледат (и то явно не много внимателно) без да ПИТАТ, а народът неслучайно е казал че с питане и до Цариград се стига ;)

[b][color=red]Live to ride... and ride to feel alive! [/color][/b] :8D:
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот Miro » Пет Ное 28, 2003 2:33 am

[quote] quote:Originally posted by Cveti

Ама не е верно,бе хора!Нали точно там ми е в момента колелото,сменят ми главината и вилката и ми слагат задна дискова.

Ми много ясно че не е вярно... ама някои хора само гледат (и то явно не много внимателно) без да ПИТАТ, а народът неслучайно е казал че с питане и до Цариград се стига

Live to ride... and ride to feel alive! [/quote]

Явно аз съм от този гледащия тип :8D: щото днес в магазина доста време гледах един сив RAM на части и се чудих какво прави там.:?:
а то на кой се оказа че бил :D
Miro

Рейтинг: 1200

Мнениеот screamBoy » Пет Ное 28, 2003 6:25 am

нали :))))
jokata преди време имаше такива рамки като на баншито дето му имаш картинка, в БАС. бяха по ... хех, не помня точно но над 300лв
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот koko » Пет Ное 28, 2003 10:27 am

Jack,
kolko hora iska6 da ti kazat 4e gumata e perfektna za da se saglasi6:).
Da vmetna ne6to za razmera na gumata-moze otstrani da izglezda kolkoto 2.1,no sam q meril i s tzeliq graifer e 2.2(5.6sm) a toi se izpolzva po4ti vinagi abe vinagi;) dori i kato si kara6 spokoino v prava liniq.
Toest best of both worlds;)
Komforta v sravnenie s "obiknovena" guma e osezaem - az kato se ka4a na ne6to drugo i imam 4uvtvoto 4e karam prodalgovat i obal balon ;)
govorime si za Maxxis 2.1.BTW graifera e po4ti 2X po visok ot graifer na pove4eto drugi 2.1;) Maxxis.Samo da kaza 4e 2.35 Maxxis ve4e e drugo ne6to
Toyaga,
absolutno si prav za po4ti vsi4ko ama gumite koito az karam sa mai kevlar prosto tezat okolo 600gr(ne 4e kantara mi e to4en),izpravqt se ot pala4inka do po4ti idealno kraglo(foldable mai) i ima edna takava lenti4ka det uzkim po kevlareni gumi slagat ....
Izvinqvam se za offtopica.
On the topic(axelmax)
sega se se6tam 4e predi 1-2 sedmici o6te ima6e evtiniq variant na Behemota s Zoom-4e,taka 4e ima6 izbor.Razliki s novata ramka az ne otkrivam ama sam si zaples:).Tuka ima hora s Behemoti 6to ne kazvat ni6to za koleloto nezman.Zadniq v noviq variant e DNM a predniq Zoki Drop-off-triple:).Nai evtiniq variant s takiva amortesiori e 1100-1200lv imai predvid 4e kormiloto e po4ti sedem metra:D:D:D i ako ne si 6irok v ramenete e leko neudobno;)
koko

Мнениеот Windstream » Пет Ное 28, 2003 10:49 am

[quote="koko"]

Jack,
kolko hora iska6 da ti kazat 4e gumata e perfektna za da se saglasi6:).
Da vmetna ne6to za razmera na gumata-moze otstrani da izglezda kolkoto 2.1,no sam q meril i s tzeliq graifer e 2.2(5.6sm) a toi se izpolzva po4ti vinagi abe vinagi;) dori i kato si kara6 spokoino v prava liniq.
Toest best of both worlds;)
Komforta v sravnenie s "obiknovena" guma e osezaem - az kato se ka4a na ne6to drugo i imam 4uvtvoto 4e karam prodalgovat i obal balon ;)
govorime si za Maxxis 2.1.BTW graifera e po4ti 2X po visok ot graifer na pove4eto drugi 2.1;) Maxxis.Samo da kaza 4e 2.35 Maxxis ve4e e drugo ne6to
Toyaga,
absolutno si prav za po4ti vsi4ko ama gumite koito az karam sa mai kevlar prosto tezat okolo 600gr(ne 4e kantara mi e to4en),izpravqt se ot pala4inka do po4ti idealno kraglo(foldable mai) i ima edna takava lenti4ka det uzkim po kevlareni gumi slagat ....
Izvinqvam se za offtopica.
On the topic(axelmax)
sega se se6tam 4e predi 1-2 sedmici o6te ima6e evtiniq variant na Behemota s Zoom-4e,taka 4e ima6 izbor.Razliki s novata ramka az ne otkrivam ama sam si zaples:).Tuka ima hora s Behemoti 6to ne kazvat ni6to za koleloto nezman.Zadniq v noviq variant e DNM a predniq Zoki Drop-off-triple:).Nai evtiniq variant s takiva amortesiori e 1100-1200lv imai predvid 4e kormiloto e po4ti sedem metra:D:D:D i ako ne si 6irok v ramenete e leko neudobno;)
[/quote]

Новата рамка е с лагери на оста на рамото което отстранява основния недостатък на стария модел - бързото появяване на луфт и съответното "танцуване" на задницата в някои завои. Кормилото май по default е 7,20 метра :)[:p];)

Аватар
Windstream

Мнениеот Jacket » Пет Ное 28, 2003 11:40 am

Новата рамка освен всичко друго е и с интегрирани чашки. Имайте го в предвид, ако ще правите ъпгрейд по-нататък. Освен това новото кормило е 70см, а не 72 като старото и е zoom :xx(: и хич не ми вдъхва доверие, въпреки дебелината си.

joka, morphine-то доколкото знам е най-добрата хардтейл рамка за фрийрайд, но май струваше около $600...

коко, ти пак не си разбрал. Айде ще повторя още веднъж. Гумата може да е перфектна, но не е за Това колело.

Аватар
Jacket

Мнениеот MOD » Пет Ное 28, 2003 11:56 am

za men vaprosa e priklu4en - koleloto me kefi .. haresva mi, po-dobro e ot segashnoto mi( shto za glupavo sravnenie [:p]) i e to4no po moi vkus ...

Ve4e 4akam Dyado Koleda ... da mi go donese ... razbrahme se s nego ( dyado Koleda ) ve4e :))):D

--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот TOYAGA » Пет Ное 28, 2003 12:06 pm

[quote]Toyaga,
absolutno si prav za po4ti vsi4ko ama gumite koito az karam sa mai kevlar prosto tezat okolo 600gr(ne 4e kantara mi e to4en),izpravqt se ot pala4inka do po4ti idealno kraglo(foldable mai) i ima edna takava lenti4ka det uzkim po kevlareni gumi slagat ....[/quote]

Искаш да кажеш, че гумата се сгъва като вътрешна и можеш да си я пъхнеш в джоба примерно? Това ли имаш предвид под "като палачинка"? Ако е така, тези гуми от Драго ли си ги купил, за колко и кога?

Аватар
TOYAGA

Мнениеот koko » Пет Ное 28, 2003 12:14 pm

E 6tom kazva6...:).Kak ne gi e sram da slagat taq guma na Behemota-mi nali ne tezat 2kg..tz tz tz propada Velomaniq propada ve4e i gumi za Behemoti nqmat,ne ne imat 3.0 Gazzalodi samo 4e ne mogat da vlezat v kaplite koito opredeleno sa za agresivno karane;),viz i kurbela za DH a
kitaiskite kormila ot 3-4 metra drop ne se pla6at.
V kratze ne e hubavo da se opitva6 da nalaga6 tvoito mnenie na vsqka tzena,tva e forum i e hubavo vseki da si ima informirano mnenie ;).Lekite gumi(i kapli) s nisko saprotivlenie sa vazni za pargavosta na vsqko edno kolelo.I spored mene gumite vaob6te ne sa slaboto mqsto na Behemotha;)
koko

Мнениеот koko » Пет Ное 28, 2003 12:49 pm

Ei ama mnogo barzo pi6ete .
Toyaga,
probvah da si q sloza v joba ama ne stana:D.Ina4e kato gi zimah bqha sedqli v nqkakav sklad pod 100 ne6ta i bqha krivi vav vsqko otno6enie:D ama qvno ne sa foldable -sviva se na dve ,na 8-ka ....Predstavqm ako bqha kevlar sigurno 6tqha da sa o6te po-leki WOW[:0]
koko

Мнениеот TOYAGA » Пет Ное 28, 2003 1:15 pm

[quote="koko"]

Ei ama mnogo barzo pi6ete .
Toyaga,
probvah da si q sloza v joba ama ne stana:D.Ina4e kato gi zimah bqha sedqli v nqkakav sklad pod 100 ne6ta i bqha krivi vav vsqko otno6enie:D ama qvno ne sa foldable -sviva se na dve ,na 8-ka ....Predstavqm ako bqha kevlar sigurno 6tqha da sa o6te po-leki WOW[:0]
[/quote]

Мда, аз вчера изразих подозренията си, че Драго вади този Vertical от незнайни складове след дългогодишно залежаване. В което няма лошо – цената, на която ги предлага е много ниска...

Питах те дали можеш да си я сложиш в джоба, за да разбера дали е сгъваема или с телени обръчи. Най-драстичната видима разлика между двата типа гуми по принцип е тази, че първите се продават в кутийки (като тези на вътрешните, само че малко по-големи), а вторите можеш да сгънеш максимално на осморка поради стоманените обръчи. BTW твоят Vertiсal тежи 690 гр. на гума, докато Pro-версията е 600 гр. на гума.

Аватар
TOYAGA

Мнениеот Cveti » Пет Ное 28, 2003 2:21 pm

[quote="Miro"]

[quote] quote:Originally posted by Cveti

Явно аз съм от този гледащия тип :8D: щото днес в магазина доста време гледах един сив RAM на части и се чудих какво прави там.:?:
а то на кой се оказа че бил :D
[/quote]

Направо ме притесни,шъ знайш....ей сега ще се вдигна да видя още ли е на части.:)
May the force be with you.
Cveti

Мнениеот jokata » Пет Ное 28, 2003 11:48 pm

[quote="Jacket"]

joka, morphine-то доколкото знам е най-добрата хардтейл рамка за фрийрайд, но май струваше около $600...

[/quote]

Ъ-хъ... и аз нещо подобно прочетох ~$600 за рамката. Иначе, фрийрайд - фрийрайд... :D:D:D
Важното е че я има с различни размери на седалковата тръба. А тук... май само при RAM HT има избор. Аз поне не знам за някой друг модел hardtail.

Аватар
jokata

Мнениеот Jacket » Съб Ное 29, 2003 12:01 am

Абе точно RAM HT хич не може да се сравнява с Morphine-то... Той си е XC рамка. Няма заздравявания, отзад може да влезе макс. 2.35 гума и е висок... По-добре виж Drag Climber. Не че е перфектна, но е на същата цена като RAM HT и има доста заздравявания около челната тръба и на други места.
А има един хардтейл на RAM, който не знам как се казва и дали изобщо се продава още. Ето [url=http://pamporovo.data.bg/small/Dsc00644.jpg]го[/url]. Това е байка на AgentOrange. Дано не ми се сърди че го показвам, но просто не намирам друга снимка на тази рамка.

Аватар
Jacket

Мнениеот jokata » Съб Ное 29, 2003 12:31 am

[quote="Jacket"]

Абе точно RAM HT хич не може да се сравнява с Morphine-то... Той си е XC рамка. Няма заздравявания, отзад може да влезе макс. 2.35 гума и е висок... По-добре виж Drag Climber. Не че е перфектна, но е на същата цена като RAM HT и има доста заздравявания около челната тръба и на други места.

[/quote]

Jack, прочети предната страница (№3)от поста (всъщност моя пост), за да не се цитирам сам (доста е тъпо). Аз също мисля, че не могат да се сравняват - Banshee e доста над RAM-а. Иначе защо мислиш, че не става за XC (предлага се и размер 18'' - таман ще ми е), аз точно затва го искам.
Ето какво казват от Banshee (Тук е [url=http://www.bansheebikes.com/bikes_morphine.php]линка[/url]):
[i]The Banshee Morphine comes in 3 sizes:
As you will notice these frames have fairly long top tubes and head tubes, to help coax you into a smaller size. If you're going to do a lot of pedaling and climbing to get where you want to go, get a bigger one. If you're dirt jump hucking and freeriding, get a smaller one.[/i]
Виж и другите снимки, които съм постнал и смущават съня ми нощем... [:p][:p][:p]
[quote]А има един хардтейл на RAM, който не знам как се казва и дали изобщо се продава още. Ето [url=http://pamporovo.data.bg/small/Dsc00644.jpg]го[/url]. Това е байка на AgentOrange. Дано не ми се сърди че го показвам, но просто не намирам друга снимка на тази рамка. [/quote]

А тази снимка я знам, разглеждал съм ги всичките. Доколкото имам информация точно този е от първите внесени RAM-ове (с оквадратените долни тръби) и отдавна са изчерпани.

Аватар
jokata

Мнениеот Jacket » Съб Ное 29, 2003 5:18 pm

[quote="jokata"]
Jack, прочети предната страница (№3)от поста (всъщност моя пост), за да не се цитирам сам (доста е тъпо). Аз също мисля, че не могат да се сравняват - Banshee e доста над RAM-а. Иначе защо мислиш, че не става за XC (предлага се и размер 18'' - таман ще ми е), аз точно затва го
[/quote]

А, не съм казал, че Morphine не става за XC. Казах че RAM HT е XC рамка и не може да бъде аналог на Morphine :)
За тия пари обаче можеш да си вземеш много дорба мека рамка. Ако не се лъжа Giant AC Team също е някъде към $600.

Аватар
Jacket

Мнениеот TOYAGA » Съб Ное 29, 2003 6:02 pm

[quote="Jacket"]

[quote="jokata"]
Jack, прочети предната страница (№3)от поста (всъщност моя пост), за да не се цитирам сам (доста е тъпо). Аз също мисля, че не могат да се сравняват - Banshee e доста над RAM-а. Иначе защо мислиш, че не става за XC (предлага се и размер 18'' - таман ще ми е), аз точно затва го
[/quote]

А, не съм казал, че Morphine не става за XC. Казах че RAM HT е XC рамка и не може да бъде аналог на Morphine :)
За тия пари обаче можеш да си вземеш много дорба мека рамка. Ако не се лъжа Giant AC Team също е някъде към $600.

[/quote]

За съжаление се лъжеш. Рамка Giant AC 2004 (на повечето европейски пазари този модел се предлага вече само като рамка) струва официално 1350 EUR.

BTW, ако някой има нужда от някаква информация, касаеща какъвто и да е модел на Giant, произведен след 1995 г., да свирка силно. Давам консултации за цени, компоненти, геометрии, стандарти и почти всичко друго, за което можете да се сетите... Безплатно!:D:D:D

Аватар
TOYAGA

Мнениеот Windstream » Съб Ное 29, 2003 6:27 pm

[quote="TOYAGA"]

BTW, ако някой има нужда от някаква информация, касаеща какъвто и да е модел на Giant, произведен след 1995 г., да свирка силно. Давам консултации за цени, компоненти, геометрии, стандарти и почти всичко друго, за което можете да се сетите... Безплатно!:D:D:D
[/quote]

Еми щом си предлагаш услугите... Giant ATX Team DH '99, каква в вероятността спред теб да се изнамери такова чудо изобщо (тука в някакъв форум пишеше че който е успял да се докопа едно време до него сега даже в леглото си го взема нощем [:p]), и евентуално на каква цена би било?
[img]http://www.giant-bicycles.com/images/_upload_us/bikes/models/zooms/1999/atxteam.gif[/img]

Аватар
Windstream

Мнениеот Jacket » Съб Ное 29, 2003 6:49 pm

[quote="TOYAGA"]

[quote="Jacket"]

[quote="jokata"]
[/quote]

[/quote]

За съжаление се лъжеш. Рамка Giant AC 2004 (на повечето европейски пазари този модел се предлага вече само като рамка) струва официално 1350 EUR.

[/quote]

:(( Гадно, гадно. Съжалявам ако съм подвел някой.
А знаеш ли каква е разликата между AC и AC Team? Само в шарката ли е, или има и нещо друго, защото в БАС имаше една Giant AC за 1200, или 1400 лева, не помня точно.

Аватар
Jacket

Мнениеот AgentOrange » Съб Ное 29, 2003 10:32 pm

[quote="Jacket"]

А има един хардтейл на RAM, който не знам как се казва и дали изобщо се продава още. Ето [url=http://pamporovo.data.bg/small/Dsc00644.jpg]го[/url]. Това е байка на AgentOrange. Дано не ми се сърди че го показвам, но просто не намирам друга снимка на тази рамка.

[/quote]

Въпросната рамка вече не е моя собственост. Леко се посчупи...

Иначе както другите казаха рамката (идентична e на Azonic Evolution) вече не се продава, навремето бяха вкарани едва няколко бройки.

Moo, moo, I'm voodoo cursing you!
Аватар
AgentOrange

Рейтинг: 1965

Мнениеот Jacket » Нед Ное 30, 2003 10:28 am

Ее... съжалявам човече. Как е станало?

Аватар
Jacket

ПредишнаСледваща