Да се съберем, да направим нова пътека!

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот thefatcat » Чет Май 05, 2005 9:56 pm

Горе ще се удавим, ако се качим утре... дават го да вали яко, събота може да се качим с по една лопата и да дигнем някои скок на драгалевци примерно
утре с другата УХА сигурно ще ходим да прокарваме пътека над панчерево...:beer:
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Рейтинг: 1729

Мнениеот BuxpeH » Пон Май 09, 2005 7:40 pm

Ми май ще остане за този петък, а?
BuxpeH

Рейтинг: 1695

Мнениеот row » Пон Май 09, 2005 8:08 pm

[quote="AgentOrange"]

@marshall
Не става въпрос за обработката на трасето и сковаването на рампите. Това е по-малкия проблем.
Основно ме притеснява карането - ако на "тайното" се направи трасе, и това се разчуе (а когато е обявено тук във форумите това определено ЩЕ стане) доста хора ще започнат да карат от там. Почвата на въпросното място обаче НЕ МОЖЕ да понесе регулярен трафик. Гледали сме го, мислили сме го, не става - дори и 3-4 човека с по няколко пускания на ден причинявахме ужасна ерозия на почвата. Ако "тайното" се разработи и се направят разни привличащи интереса скокове най-късно до средата на лятото на мястото на приятните в момента участъци ще има дупки, улеи и къртичини.
Просто трябва да се мисли в перспектива - глупаво е да се разравя гората и да се хвърлят усилия за трасе, което няма да може да издържи и един сезон активно каране...
[/quote]

Съгласен съм с AgentOrange.В момента състоянието на резервата е много лошо.Горският масив е заплашен от унищожение, заради бръмбара-корояд.Едно трасе само ще влоши нещата.
Подготвил съм един проект, който мисля да занеса в Министерството на околната среда и водите, за да се размърдат малко дебелите гадове и да направят нещо полезно.Освен това резервата е защитен от ЮНЕСКО и ще настане голяма пътардия, ако се направи някакво трасе на територията на резервата.Хора мислете за ВИТОША, за да може да караме още дълго по пътечките и де се радваме на живота.:beer::beer::beer:
Аватар
row

Рейтинг: 1247

Мнениеот GOА1 » Пон Май 16, 2005 8:40 pm

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Bo ... sb=5&part=
по-кротко с лопатите
GOА1

Рейтинг: 1200

Мнениеот layne » Чет Май 26, 2005 9:34 pm

Ayde hora!
Are da pravim pate4ka!Ama may kat gledam 6te vdigat cenite na Simeonovskiq lift,taka 4e na Dragalavci 6te se pravi nqkva pateka!
Spored men nay-dobrata oferta 6te e da se donapravi nqkoq,toest da napravim viraji skok4eta nqkvi takiva,6te e dosta qko:)
Ako se saberem entusisti 6te se spravim !!!:drunk:
Не е толкова яко да караш , колкото гадно е да не караш!
"Всичко е консуматив!"
www.ram-bikes.com
layne

Рейтинг: 1700

Мнениеот MAN6 » Чет Май 26, 2005 10:40 pm

[quote="caspar"]

[quote="BuxpeH"]

[quote]Изключително си прав, но както вече казах, никой не отива с мисълта, че ще сече дърва и ще изкоренява малки храстчета. Всичко ще бъде в границите на допустимото и на нормалното. Според мен мястото е страхотно и ние ще го запазим такова! Никога нямам за цел опропастяване на природата

[/quote]

За съжаление, доколкото съм наясно с правилниците им, ние нямаме право изобщо да се отклоняване от маркираните пътеки, а за тях намеса в резервата се брои и изкопаване на скок и попивка, преместване на клони, а за построяване на инженерни съоръжения като north shore да не говорим.
Жалко :bawling: , аз също за тази пътека се бях сетил. Естествено нас никога няма да могат да ни хванат, но последствията биха могли да бъдат много лоши. Примерно да ни забранят лифта !?
[/quote]

Абе, тия от резервата нямат нищо общо с лифтовете. Немогат да ни забранят да се качваме. Нарушителите се глобяват с парични глоби или лишаване от свобода(май така беше).
[/quote]

NE SE EBAWAITE S PLANINATA!!!!

WITOSHA E REZERWAT!!!

EBASI NQMATE AKYL I TWA E.....

a twa che liftowete nqmali nishto obshto s neznamsikakwo- mnogo se lyjesh...
xund
Аватар
MAN6

Рейтинг: 2000

Мнениеот MAN6 » Чет Май 26, 2005 10:43 pm

[quote="Metal_Psycho"]

[quote="AgentOrange"]
...
[/quote]

Ще го имаме в предвид всичко което казваш.

Ние,че ще минем от там това е ясно,но аз и в самото начало на това начинание имах други места в предвид.
А и след твойте опасения все повече си мисля,че на тайната пътека най-много едно кастрене на стърчащи клони и нищо повече.

[/quote]

e nali nqmashe da pipate jiwi dyrweta..... :(
xund
Аватар
MAN6

Рейтинг: 2000

Предишна

Назад към Архив