[quote="bodo"]
[quote="F1-MAN"]
[quote="tailor"]
[quote="F1-MAN"]
Еми ще поразгледам на още някои места и ще почакам още малко, ама най-вероятно ще сглобя следното:
Рамка:Ram HT2
Вилка:RS RebaSL
Спирачки:Avid BB7 предна, Avid BB7 или BB5 задна+лостчета Avid
Курбели:Truvativ FireX+касета Truvativ GigaPipe
Главини:Formula DC31 и DC92(май тези бяха). Бих искал Шимано, ама в БАС нямат, иначе може би DT onyx ако се върже бюджета.
Обтегач:Sram X-7
Декланшор:Sram X-GEN
Команди:Sram X-7
Лапа и кормило:Truvativ Team
Колче:Pazzaz
Шини:Не знам:). AlexRimsDM18 са бая тежки, ще видя какво друго има в БАС.
....И там вече гуми, чашки, спици и т.н
Не е точно това, което исках, ама така излиза 1800-1900лв, което засега е максимума. Моля ви дайте съвет, дали си струва това колело, повече не мога да отделя, иначе щях да взема NRS на КапитанПланета, ама ще трябва да събирам още много време, а така и така няма цялото това да бъде само с мой пари.
[/quote]
[b]?[/b] [url=http://e-shop.screambikes.tobulgaria.info/product_info.php?cPath=22&products_id=703]Expert[/url]
[/quote]
Ами разгледах го, но не мисля че рамката е подходяща за мен, много е лека и ме е страх да не я счупя, все пак съм 90кг. и искам да мога да карам навсякъде, без да ме е страх за колелото:)
[/quote]
Ти пък си избрал една здрава рамка
[/quote]
Еми не знам, накрая ще си остана с Бехемота, него поне 2.5 години не съм го счупил.
Другото, което гледам е Scott Boulder, само дето той пристига с V-Brake и по-лоша вилка, главини и може би и други неща за същите пари, а рамката не е ясно колко по-хубава е. Или пък Scott Scale 50, само че и той общо взето е с по-гадни части, рамката освен че е по-лека, не знам дали е и по-здрава, пък е и по-скъп.А за НТ2 все хубави неща досега съм чувал.
Абе не съм се разбързал, ще изчакам зимата.
Вече взе да ми става малко странно, един ти каже едно, друг друго, ама на кой ще повярваш?:)