кормило

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот nikitzo » Сря Ное 26, 2003 9:33 am

Dovolen li si ot kolelceto i kakvo si mu smenil osven kormiloto?:8:
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот barbarossa » Сря Ное 26, 2003 5:03 pm

първото което смених беше задния депласьор и си сложих acera, после смених средното движение с касетка, гумите maxxis highroller и тва е май засега хехе следващото което ще сменя е задната главина ама като тигна до нея ше питам какво ми препоръчвате:+) а иначе за моя стил на каране колелцето ме удовлетворява, и на черни връх се е качвало даже:)
Аватар
barbarossa

Рейтинг: 1700

Мнениеот nikitzo » Сря Ное 26, 2003 5:39 pm

4e to srednoto dvijenie ne e li kaseta zashtot i az iskam da go smenqm moito q kaji kude i za kolko i s kakvo si go smeni
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот barbarossa » Сря Ное 26, 2003 7:53 pm

ami zna4i neznam kak se kazwa magazin4eto ama se namira nqkyde blizo do BAS tam po edni uli4ki se wyrtqh 30minuti i sywsem slu4ajno go namerih:+))) edin mladej e majstora ama si razbira ot rabotata spored men:+) wze mi 19lv i mi prepory4a nqkakwa kaseta deto wyob6te ne se zagledah kakwa e:+) mislq 4e shimano pi6e6e na neq ama moje i da se byrkam:+))) a pyk twoq cross moje i da e s kaseta te w kakwi li ne kombinacii gi sglabqt we4e:)
Аватар
barbarossa

Мнениеот screamBoy » Сря Ное 26, 2003 11:29 pm

trygwash ot basejna Spartak kym hotel Hemus, nali ima edin peshehoden swetofar ? e, na edna ot prekite w dqsno (te sa obshto 3) zawiwash i na 20m e neshto kato ploshtadche, tam e serwiza kojto si mislq e nameril nashiq chowek, maj che ulicata se kazwashe 'Cwetna gradina' :))

[url=http://www.freevibe.com/headsup/lowdown_index.shtml][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;

***inache move bi naj-dobrite i ewtini kaseti s kwadrat sa Truvativ w BAS
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот uha_rampage » Чет Ное 27, 2003 2:05 am

[quote]освен тва те видях кой си, освен тва успя да се измъкнеш бързичко [/quote]

buhahahahahhahaahhahaha :D:D:D:):8D::8D::)

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Предишна

Назад към Архив