[quote="Phantomaz"]
[quote="Rotting"]
.
Единствено ще я използвам като ходя до "Сани"-то за кисело мляко и извара.
[/quote]
"Сани" ,4е то до общежитията...
А между другото ,по темата за безопасността, и по-конкретно към NovemberCharlie:
4ел съм и други твои post-ове, добре зву4иш ,не е на базик това ,но защо си мисля ,4е майка му не се притеснява толкова за него?! Верно има опасност, но "кой не е карал той не е падал"! Съдбата оби4а смелите, и другото което е ,карайки из града ,вероятността някой "пекан" шофьор да ти направи проблем ,мисля ,4е е по-голяма ,отколкото дискова спира4ка самоделка! 4овека си е преценил рисковете ,и сега само 4ака да звънне телефона ,и да му каже "познат глас" : "елате да си вземете творението ,готово е"! Смятай ,4е няма търпение ... и аз от 2-3 дни 4акам да видя как ще изглежда ,и пове4е подробности!
Тъй 4е по-спокойно според мен ,ако трябваше вси4ко да е безопасно, какво тогава правим на тези колела...
Rotting: някой от ваш'те ли е стоматолог, или ти си ми колега;)?! Приветствам идеята, дано да се полу4и! Както и другите ,и аз 4акам резултатите
Наздраве вси4ки
[/quote]
Притесненията ми не са за него, а за идеята, че може да се базикат животиспасяващи чаркалъци по колелото. Щото утре някое хлапе ей така по същата схем ще вземе да си изреже с ножица за ламарина ротор от консервна кутия.