Уточнение - "UHA-team" - да караме с thefatcat често заедно, но какво общо имам аз с неговите постинги?
@Alien - Според мен спирачка от класа на Hayes MX 1 HD ще ти свърши по-добра работа като предна, а за отзад можеш да сложиш нещо по-скромно. За целта обаче трябва да имаш уши за дискова спирачка на рамката.
@Harka - Много от тея [quote]другите с яките колела за по 2000-3000лв[/quote]
са си скъсали дупенцата, по един или друг начин за да си ги купят! Има и такива, които никога през живота си не са изкарвали пари сами -какъвто явно е случея с [quote]Виж го тоя будала с тая бракма къде е тръгнал и тои[/quote]
Мога да те уверя, че от мойта уста такава [u]ПРОСТОТИЯ[/u] не е излизала и едва ли излезе, защото много добре знам от къде съм тръгнал...
Аз съм почнал от Sprint Samurai - мислех го за много добро колело, карах си го и му се кефех много. Но след няколко качвания на Витоша го потроших напълно. Затова реших, че повече "такова" няма да карам. Почнах да събирам всяко левче, което ми попаднеше, продавах разни неща, ходих да бачкам, дойдоха празници... Събрах си паричките и си взех...
@bikerider
1.На теве съм ти дал дума
2.Не съм разбирач/карач и скоро няма и да бъда.
3.Не съм карал такива колела и сигурно няма и да карам.
4.Мисля че знаеш какви са моите приоритети...
Какъв ни е проблема ли? -Нямаме!
А вашия какъв е?
Ае аз смятам да спирам да пиша тука вече. Като си събера машината може да пусна някоя тема в [u]Мероприятия[/u].
Много поздрави от
[size=200][color=red]УХА тим[/color][/size]!