[quote="TOYAGA"]
[quote]Интересно ми е вие как така успявате да се крепите на две Корнита и вода с витамини?! [/quote]
По днешните стандарти аз съм по-скоро дребен (170 см/70 кила), но това не е толкова важно. Не е толкова важно и количеството на храната - важно е нейното качество (калоричност), както и [u]усвояемостта й от организма[/u]. Важно е и какво/кога ядеш - преди, по време и след каране. [u]Всичко това е необятна наука[/u], която често се подценява, но според мен е доста важна.
Ако системата "велосипед-карач" се сравни грубо със системата "автомобил", то велосипедът е това, което в автомобила са ходовата част и силовото предаване, а карачът е задвижващия агрегат. Все едно ли е какво гориво ще налееш в резервоара? Да измУаш един самун леб с кило кренвирши преди каране е [u]все едно да налееш бензин на дизелов автомобил...[/u]
[size=67]Дисцлаимер: всичко казано дотук се отнася за дисциплините ЬЦ и Маратхон. За спущане може да помага и леб с боб, нямам представа... [/size]
[/quote]
виж с'а, да си остане между нас си... ама и ти понякога ги пишеш едни...

на тебе едно корни и много внушение може и да ти действа, на друг пък може да му действа една шопска и 2 ракии. на трети пък може да им стига и само вода от поточетата. организми, както вече сам спомЕна

така че- стига вече с т'ва сектантство