от marshall__ » Нед Дек 18, 2005 4:09 pm
Действително в последно време в форума взеха да никнат като гъби разни паразити, които меко казано лазят по нервите, предполагам на не-малка част от нас. Грубо статистичеки погледнато, всеки един ден има някой нов "юзър", които сякаш преди да се регистрира му излизат следните "изисквания" за да се активира:
[list][*] Задължително трябва да сте от Ямбол, близо до него селце или да имате роднинска връзка там!
[size=67][color=beige]опит за издаване на личен рабаджийски албум може само да се толерира![/size][/color][*] Средна препоръчителна възраст - 13години [*] Ако имате кирилица на компютъра - изтрийте я и се правете, че не можете да качите нова такава! [*]Препоръчително е никът Ви да бъде поне с две правописни грешки, реално да не значи нищо и да бъде труднопроизносим [*]След като вече изпълните по-горе посочените препоръки и отговаряте на изискванията, можете да започнете да [b]цапате[/b] по форума.[/list]
Навсякъде другаде по форумите, проблема бива решен по най-лесния и, изглежда най-успешен метод - [b]чистка![/b]. Това, че Любо е много по-либерален и търпелив, не означава, че трябва да се качвате на главата, както на него, така и на останалите! Аман вече!
@Admin: май е добре да се измисли някакво ново правило. Нещо от сорта на предупреждение (от какво и аз не знам), че ако не пишеш грамотно, четливо, по темата и на кирилица, по-добре да си мълчиш, или въобще да не се регистрираш, защото ще има санкции. Примерно определен брой такива водят до заличаване на акаунта, или знам ли и аз вече. Не знам просто не ми излиза нищо на ум сега, но схващаш какво имам предвид. То не му е и тук мястото де, ама просто не мога да си замълча, за поредния път..
Само не ми става ясно от къде се вземат всички тези "юзъри"? Всеки Божи ден поне два нови - и двата еднакво стойностни....