Shimano SAINT ili Hayes HFX MAG Heavi dutu

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот velco » Сря Апр 27, 2005 4:28 pm

[quote="bikerider"]

[quote="velco"]
Дишай дълбоко, братленце, и брой до десет, че нещо те избива на параноя и неоправдана агресия.:dunno:
[/quote]

Десет.
А сега би ли ни обяснил най-популярно какъв е смисълът на човешкото общуване? :popcorn:
[/quote]

Че защо ли? За да ти дам повод за още нападки, странни квалификации и още по-странни екстраполации от Франсоа Вийон (1431 - 1463?) към Френската революция?

Не знам за смисъл[size=200][color=red]а[/color][/size] на човешкото общуване, очевидно понякога няма никакъв смисъл ...

@Newone: Коментарът ми беше неуместен, друго исках да кажа, просто ме игнорирай ...
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот mih » Сря Апр 27, 2005 4:37 pm

на подлог се слага ПЪЛЕН член...ю

кой е подлогЪТ в изречението: "Какъв е смисълът на човешкото общуване?":?:

аман от екстраполюции на тъпотията...

:yawn2:
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот did » Сря Апр 27, 2005 4:48 pm

за неразбралите странния филологически хумор на mih, пояснявам:

интерполюция - мокър сън, пълен с пълни членове

Аве кво стана с борбата Saint <-> Hayes MAG?
Проблемът живо ме интересува! Пуснал съм си тото фиш!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот velco » Сря Апр 27, 2005 4:50 pm

[quote="mih"]

на подлог се слага ПЪЛЕН член...ю

кой е подлогЪТ в изречението: "Какъв е смисълът на човешкото общуване?":?:

аман от екстраполюции на тъпотията...

:yawn2:
[/quote]

Пфууу, веднъж да се опитам да се заям и то неуспешно ... какво да се прави като съм си сговорчив по природа ...

Абсолютно прав си, разбира се.:crap:
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Мнениеот DeMoN » Сря Апр 27, 2005 9:19 pm

Abe ne se sardete na Shady. Toj sigurno ima da prodava nqkoj Hayes i si prai reklama.:beer:
Ina4e topica e super:popcorn:, makar 4e :sleeping: i nakraq:skull:. Are kajete sq ne6to sa Saninta . Hayesa sme go 4uvali ve4e.
PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG ..........................................
DeMoN

Мнениеот Shady™ » Сря Апр 27, 2005 9:54 pm

[quote="DeMoN"]

Abe ne se sardete na Shady. Toj sigurno ima da prodava nqkoj Hayes i si prai reklama.:beer:
Ina4e topica e super:popcorn:, makar 4e :sleeping: i nakraq:skull:. Are kajete sq ne6to sa Saninta . Hayesa sme go 4uvali ve4e.
[/quote]

Че продавам HAYES - продавам.Има разлиак между реклама и мнение. Аз дадох мнение, било то компетентно или не, но си е мое и само мое :I. А нещо неостанах с впечатление че ми се съдри някой... но ако е така - незнам защо.Да съм обидил някой :dunno::confused:!?!? Виж за :sonar:TOYAGA - наистина малко кофти се почуствах от коментара му по моето мнение(не го очаквах) и не ми се иска да му се сърдя нещо ама нещо пак ми е кофти - опитах се да помогна, а се чувсвам все едно съм навредил яко, а не е така... Надявам се всичко да върви за напред ок и да даваме мнения и ако някой е сгрешил да го поправи или да даде друго мнение и въобще... аз влизам тука с цел да се забавлявам/помогна(ако мога) и да видя как е хавата. Ако имате друго усещане - бъркате. :wavey:
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот gladstone » Сря Апр 27, 2005 10:15 pm

Хайде, то е ясно,че тази тема стана екстраполюционен отходник.
Според мен всички трябва да гледат Мечо Пух.
gladstone

Рейтинг: 1698

Мнениеот Newone » Чет Апр 28, 2005 10:59 am

[quote="Nymphetamine"]

Ами не мога да кажа, че Тояга го прави, след като по най-бруталния начин направо се изхрачи :) на мнението на Шейди.
Нюуан, не казвам, че не е верно това, което казваш, ясно ми е си напълно прав, но никъде никой не толерира такова отношение. Обикновено хората избягват такива личности. Аз се оптах да дам просто съвет, колкото и тъпо да звучи човек на 17 (почти де) да дава съвети на 33 (или 34 беше.. :)) човек, да не се получава тоя ефект. Всичко това, което написах беше продиктувано единствено то добри мисли. Не знам защо беше неоходима тая гавра...Но не, няма смисъл да се занимаваме, защото тоя спор може да бъде безкраен. Само едно нещо бих искал да кажа: Тояга, това, че не обърна - дори - вимание на казаното от мен, показва що за човек си ти. Отново го казвам изцяло с добър тон, нямам намерение да влизам в пререкания с теб и да си навличам гнева на форумците.
[/quote]

Отново заемаш позицията на морално-етичен арбитър, а тя е най-уязвимата и неизгодна позиция, когато се заема от някого без изрично да е поканен...Казвам го от собствен опит....:8D::8D::beer:
Life is a short, warm moment!
Аватар
Newone

Мнениеот Nymphetamine » Чет Апр 28, 2005 12:35 pm

За това не е обаждам по темата повече. :) Благодаря за съвета, все пак! :)
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот caspar » Чет Апр 28, 2005 8:57 pm

[quote="TheUndertaker"]

[quote="caspar"]
Виж на Рости СПРИНТ-а и ще разбереш за какво говоря.
А за "шайбите" - просто това ми дойде на ум.

След месец ще си взема предна СЕЙНТ и пак ще захвана темата.
[/quote]

Какво за него, че ми стана интересно :), доколкото знам тая рамка е пример за АГРАРЩИНА, просто хихихи както някои познати като ти лепнат прякор трошач и тнт въри се отървавай ,..
[/quote]

Спирачките, нали за тях говоря.
"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man."
Аватар
caspar

Мнениеот MAN6 » Вто Май 24, 2005 11:04 am

[quote="bikerider"]

[quote="velco"]

[quote="Newone"]
Ако не се лъжа, същността на човешкото общуване е да приемаш и цениш хората за това, което/каквото/ са.....:beer:
[/quote]

Ами ... лъжеш се. :beer:
[/quote]

velco, без да съм чел тая тема, видях сам отговора на въпроса си защо цитира Вийон в темата на TOYAGA. Ти просто си един нео-анархокомунист и толкова. Що ни спести цитат от Робеспиер, Дантон или Троцки? Или Бакунин, Ленин, Бухарин, Дзержински?

Без цитати от любимите ти учители някакси вече не вървиш, постно звучиш... :beer:

Edit: всъщност, ако Newone не е прав (а той е!), би ли ни обяснил най-популярно какъв е смисълът на човешкото общуване? :popcorn:
[/quote]

''...smisylyt se gubi tuka, pojelai na slqp nasluka...'' ... :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот MAN6 » Вто Май 24, 2005 11:07 am

[quote="did"]

за неразбралите странния филологически хумор на mih, пояснявам:

интерполюция - мокър сън, пълен с пълни членове

Аве кво стана с борбата Saint <-> Hayes MAG?
Проблемът живо ме интересува! Пуснал съм си тото фиш!
[/quote]

:rofl::rofl::rofl: :bowdown:
xund
Аватар
MAN6

Предишна

Назад към Архив