[quote="halcor"]
Дочух за някакви протеинови вафлички, една от които те засища за 1/2 ден и дава енергия. Били много вкусни и компактни. Мисля да ги тествам, след като проуча допълнително въпроса. Естествено, не може да се кара само на тях, щото храносмилателната система ще се обърка. Но за походи комбинацията от 2 вафлички на ден + нормална вечеря ми се струва разумна.
Сигурно курабийките на Тучо-чучо, които не съм пробвал все още ги имитират в някаква степен, щото имат доста протеин на прах в тях
А инфото е от един приятел-билдър (не от простите гардероби

), който бая често огладнява, по принцип и доста мръвка отива за изхранването му.
[/quote]
Моля, моля! Без обиди - мойте курабийййййки може и да са с импровизирана рецепта, но не са имитация на каквото и да било. Просто опит за пълноценна, балансирана и компактна храна.
Иначе за протеиновите бар-ове не смятам, че може да ме засити за половин ден - хранителен продукт, около 60 - 80 гр., съдържащ около 35 гр. протеин (смес от растителен и суроватъчен), останалото са въглехидрати... и обикновено е с шоколадова глазура. Не е вкусно, повярвай ми! Аз съм добро прасе, ям много и не съм придирчив, но не ми е по вкуса. Вчера например изядох един такъв, българско производство (на Nutrim). Преди това бях изял две ябълки, два сандвича с хляб "Бонус", малко сирена, филе и краставица, 6 бр. от по-горе споменаваните мюсли-вафли ENERGY, 1 л. бира, 1,5 л. Изостар и след това вечерях със страшна сила. Така че не разчитайте да възстановявате и да карате пълноценно само с две-три Фафли. Освен ако не се возите, както вече споменаха другите.
[size=67]Само да добавя, че вчера качвахме и спускахме Черни връх.[/size]