[quote="Jacket"]
Значи продавача толкова разбира... погледни шарката. На предната гума има едно средно квадратче последвано от две двойки разширяващи се. На задната квадратчетата по средата са две с една двойка встрани. Отиди пак и му натрий носа (ако искаш си принтирай каталога от сайта.
Иначе ако и вътрешната включена в тази цена е Кенда - много добре. Чувал съм хубави неща за вътрешните им гуми.
А Tanuco, би ли се обосновал, защо пък да не си купува Kenda? Човека пита за евтини гуми. Това са евтини гуми. "Хубавите" 2.35 започват от 40 лева нагоре, което прави 80 лева за две гуми. Ако караш колело за 200 лева (принципно), би ли дал 80 панча за гуми? За мен Kendaта е добър избор, защото ми върши прекрасна работа, а дори да се съсипе бързо няма да ми пука особено (все пак за един месец каране предната не е мръднала, а задната се е изтъркала с 1-1,5мм).
[/quote]
абе за Кендата и аз не съм чувал хубави неща, особено при мокро, леко 'кат пластмаса ставала, но признавам, че не съм карал с Кенда ... именно поради тези причини

. Сега се сетих за една евтина гума от която бях много доволен - Schwalbe - BIG JIM 2.35 - около 20 кинта струваше и има само 2 недостатъка:
1. много мека гума и може сравнително бързо да се изхаби
2. не съм я виждал от одавна по магазините