Cпортен календар на BMBF за 2005 г. !?

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Pupinator » Вто Фев 01, 2005 11:36 pm

1. Първо !!! Не съм на ничия страна. Това искам да стане ясно от самото начало на моя пост, за да няма недоразумения.
2. Второ !!! Имам предложение. Защо не дойдете всички на първата проява обявена в календара, на Боровец (няма значение по какво е състезанието), и там не се направи някъкво събрание и да се уточнят всички тези неуредици.
3. Трето !!! В интернет всеки може да се прави на велик и неотразим, но пак казвам да се срещнем и да се разберем като мъже, а не само да се плюем по форумите, защото това всеки го може. Бъдете мъже !
4. Четвърто !!! България е прекалено малка за да се карате за глупости. Повечето хора се познаваме и няма смисъл да се делим на София и Провинция, Всички сме Българи и всички обичаме този спорт.

Pupinator OUT!
http://www.championsfactory.bg

With all the money in the world you can't buy my respect :nono: :nono: :nono: :nono: !!!
Аватар
Pupinator

Рейтинг: 1818

Мнениеот TheEgoist » Сря Фев 02, 2005 2:25 am

[quote="Pupinator"]

2. Второ !!! Имам предложение. Защо не дойдете всички на първата проява обявена в календара, на Боровец (няма значение по какво е състезанието), и там не се направи някъкво събрание и да се уточнят всички тези неуредици.
3. Трето !!! В интернет всеки може да се прави на велик и неотразим, но пак казвам да се срещнем и да се разберем като мъже, а не само да се плюем по форумите, защото това всеки го може. Бъдете мъже !
4. Четвърто !!! България е прекалено малка за да се карате за глупости. Повечето хора се познаваме и няма смисъл да се делим на София и Провинция, Всички сме Българи и всички обичаме този спорт.
[/quote]

2. За Второто - Не става така, пич. [b]Трябва да бъдем поканени за разговори[/b]. Не може да се изсипим на проявата и да почнем да се разправяме и обясняваме без да сме поканени с тази цел.
3. За Третото - Абсолютно съм отговорен за думите си, а и не се правя на мъж. Прочети ми предните постове и ще разбереш, че знам за какво става въпрос. Оговорил съм се с MrPesh и наистина ще отидем във Федерацията в скоро време. Ще сме с желание да се включим и да помогнем и дано да бъдем приети.
4. За Четвъртото - Да. Прав си. Съгласен съм.:thumb:

Съжалявам, но в някои моменти изглеждам по-краен отколкото съм и това се дължи на факта, че някои хора ме предизвикват пишейки прекалено много и големи глупости.
[img]"http://velo.hit.bg/emblema_3.gif"[/img]
TheEgoist

Рейтинг: 1205

Мнениеот BuxpeH » Сря Фев 02, 2005 12:52 pm

@Pupinator: tru.. tru... :thumb:
BuxpeH

Рейтинг: 1695

Мнениеот thefatcat » Сря Фев 02, 2005 3:14 pm

[quote="bikerider"]

[quote="thefatcat"]
1.Да го духаш.
2.Когато човек се опита да обясни как стоят нещата във федерацията, веднага се намират куп хора, които да лялят защо било така, а не било иначе(защо състезанието не е в крапец, защото там живея, а са го направили на Витоша??? - Ами, може би защото федерацията е в софия...)
3.Не стига че вече има толкова състезания, ами пак претенции.....
Като искаш състезания прави си ги сам....:nono:
[/quote]

Котарако, почваш яко да ме дразниш, въпреки че никога не съм имал нищо против тебе, дори напротив. Обясни ми ТИ какъв си, че така се вживяваш и раздаваш правосъдие??? Ти ли организираш проявите???
Ако не си ти, ако обичаш просто замълчи и недей да се правиш на по-велик отколкото си. Недей да ни обясняваш как стоят нещата във федерацията, щото си само едно пикливо състезателче и толкова.

Edit: Остави шефовете си да говорят за нещата, от които разбират (определено повече от тебе), защото точно ти забърка тая повръшня с тийнеджърските си малоумни глупости.

[/quote]

Повече няма да се разпрявям с "великите карачи" като вас...
Защотото съм само "едно пикливо състезателче и толкова"....
"Остави шефовете си да говорят за нещата, от които разбират (определено повече от тебе)"-Щом разбирате толкова много опрааите се, аз нямам претенции спрямо календара, а вие.
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Рейтинг: 1729

Мнениеот bikerider » Сря Фев 02, 2005 3:37 pm

[quote="thefatcat"]
Повече няма да се разпрявям с "великите карачи" като вас...
[/quote]

Къде те пипна, къде издишаш. Голяма работа сте, няма що. Кой тука говори за каране? Като нямаш какво да кажеш поне се замисли малко.

[quote="thefatcat"]
Защотото съм само "едно пикливо състезателче и толкова"....
[/quote]

Именно. Не си нито шеф на федерацията, нито секретар, нито никакъв. Просто състезател И ТО НЕ ВЪВ ФЕДЕРАЦИЯТА. Така че просто спри. Достатъчно лайна се избълваха по мой адрес, заради тебе, само щото не можеш да оцениш какво ти се казва. Като не можеш да мислиш в друга плоскост освен за "карачески" качества, толкова по-зле за тебе... Аман от плиткоумници...

[quote="thefatcat"]
"Остави шефовете си да говорят за нещата, от които разбират (определено повече от тебе)"-Щом разбирате толкова много опрааите се, аз нямам претенции спрямо календара, а вие.
[/quote]

АМАН ОТ ПЛИТКОУМНИЦИ. Спри с тъпите си инсинуации!!! Като не можеш да разбереш за какво ти се говори, недей да ръсиш глупост след глупост :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот Black » Сря Фев 02, 2005 8:54 pm

@бикеридер цитирам Г.Танев репликата е негова (и е доста прав) у4ил си нали в къкви обстоqтелства се цитира МАРТО мислq 4е никои не те замесва в нqкви интриги и нете топи,но обе]авам ако разбера за не6tо подобно да направа къквото мога да ти помогна
@ТхеЕгоист като утидете в федерациqта скоро молq преди това ми кажи искам да присъствам
@МОД бате стига ми цензурира постовете де 4овек иска да попсува ти цензора ааааа(маитапа се)
@ДО ВСИ4КИ ДА РЕ6ИМ СПОРА С ПИЕНЕ НА БИРА (6Е ВИ СКЪСАМ)
BMW,колела,и некви руси каки с големи цици
Аватар
Black

Рейтинг: 1697

Мнениеот TheEgoist » Чет Фев 03, 2005 1:59 am

[quote="Black"]
@ТхеЕгоист като утидете в федерациqта скоро молq преди това ми кажи искам да присъствам
[/quote]

Проблеми няма, ама що?

[quote]
[/quote]

Съгласен.:beer:
TheEgoist

Мнениеот Pupinator » Чет Фев 03, 2005 8:32 am

Бирата решава много проблеми. Седнете на една маса и пиите бира и се разберете. :beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
http://www.championsfactory.bg

With all the money in the world you can't buy my respect :nono: :nono: :nono: :nono: !!!
Аватар
Pupinator

Рейтинг: 1818

Мнениеот Zozka » Чет Фев 03, 2005 11:53 am

[quote="Black"]

q се стегнете верно бе само хлен4ите. несте маже не сте и лукови глави ПУТКИ СТЕ
[/quote]

[quote="Black"]

baceta mnogo e studeno be 6e umrem
[/quote]

аааахх мамин сладък хахах. And don't forget to bring a sanitary towel :I:hbang2::hbang2::eek3:

PS: още ли си гладен ;)
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот bikerider » Чет Фев 03, 2005 1:28 pm

[quote="Black"]

@бикеридер цитирам Г.Танев репликата е негова (и е доста прав) у4ил си нали в къкви обстоqтелства се цитира МАРТО мислq 4е никои не те замесва в нqкви интриги и нете топи,но обе]авам ако разбера за не6tо подобно да направа къквото мога да ти помогна
[/quote]

Виж какво, понеже не разбрах точно какво казва Г.Танев и какво казваш ти (не можах да отделя посланието от цитата) и тъй като явно си говорител на Г.Танев, моля те предай му, че съм казал всичко, което имам да казвам по въпроса и не смятам повече да се занимавам с това.

Edit: още ли не са ти взели Orange-а? ;):laugh:
Аватар
bikerider

Мнениеот sss » Чет Фев 03, 2005 3:11 pm

ОООООООООООО стига сте се джафкали.В тоя форум не могат да се решат тези проблеми:(!:
Каската не е само за красота ;-)
Аватар
sss

Рейтинг: 1837

Мнениеот Shady™ » Чет Фев 03, 2005 4:11 pm

[quote="bikerider"]
[/quote]

That`s funny ;) :apple:
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот Black » Чет Фев 03, 2005 4:48 pm

бикеридер глеи са аз не съм говорител на Г.Танев и ни6то нqма да му казвам кайи му го ти
А ORANGE A си е мои аз го карам и никои не ми го е зел
Аватар
Black

Мнениеот mrPesh » Вто Фев 08, 2005 1:49 pm

[quote="Black"]

[/quote]

Абе дали ще може да уредиш за мен 1-2 литра натурален сок,че бирата не ми спори особено:beer::thumb:;)
Аватар
mrPesh

Рейтинг: 1336

Мнениеот Black » Вто Фев 22, 2005 10:50 pm

[quote="Shady™"]

[quote="bikerider"]
[/quote]

Тхат`с фуннъ ;) :apple:
[/quote]
ее кво му е сме6ното бе
Аватар
Black

Мнениеот F1-MAN » Съб Фев 26, 2005 4:24 pm

Може и да ви се сторя смешен, ама защо състезанията от юни не се преместят за през лятото? Не знам колко от вас приемат училището сериозно, ама за мен е важно, а в този период има само класни и оформяния. Какво ще кажете за това?
Аватар
F1-MAN

Мнениеот boian » Нед Фев 27, 2005 2:36 pm

Vse shte namerish niakoi drug den za sastezanie ako se imash s klasnatati niamash problem az imax podoben problem,iskaxa da me izpitvat za godishnata ocenka tochno v denia na trenirovkite az otidox pri daslkata i si opredelix data za drug den ako sa ti rabrani daskalite shte te razberat,na men edvaline mise vasxishtavaxa che se zanimavam s takav sport usileno:D
никога на колене пред когото и да е
Аватар
boian

Рейтинг: 1905

Мнениеот offline » Чет Мар 03, 2005 5:53 pm

[b]Абе много яко беше състезанието на Боровец... дали на Банско ще е по-добро? ;)

Вие да не мислите, че ще стане нещо с тоя календар щото на мен не ми се вярва, а и тая работа с БФПК нещо намирисва... ако има някой адвокат да коментира това и да обясни какво е това нещо БФПК след като има БКС!?[/b]

Чл.17. (1) (изм.,ДВ,бр.53 от 2000 г.; отм.,бр.75 от 2002 г.)
(2) (изм.,ДВ,бр.53 от 2000 г.) Спортните организации, които кандидатстват за получаване на спортна лицензия, трябва да отговарят на следните условия:
1. да притежават юридически статут и да осъществяват дейност по реда и в съответствие с изискванията на този закон;
2. (доп.,ДВ,бр.75 от 2002 г.) да имат изградена специфична структура като сдружения на спортни клубове, дружества и федерации, което да им гарантира развитие на спорта в по-широка област и сред различни възрастови групи или по видове спорт;
3. да провеждат учебно-тренировъчния и спортно-състезателния процес в съответствие с нормативните изисквания;
4. да са достигнали определена степен на обществено внедряване на спорта, измерена чрез система от показатели за спортно развитие: брой на участници, състезатели, специалисти, треньори, съдии, администратори, изградени спортни клубове, спортни постижения, развита мрежа от спортни услуги за гражданите, обхват на различни възрастови групи и други;
5. (изм.,ДВ,бр.75 от 2002 г.) да работят за откриването и подпомагането на спортни таланти, както и за развитието на детско-юношеския спорт;
6. (доп.,ДВ,бр.75 от 2002 г.) да спазват и популяризират хуманните принципи на спорта и спортната етика, да водят борба срещу употребата на допинг и насилието в спорта;
7. (изм.,ДВ,бр.53 от 2000 г.) да отговарят на други специфични изисквания, установени в този закон.
(3) (отм.,ДВ,бр.75 от 2002 г.)
(4) Спортният лиценз включва:
1. признание от страна на държавата, че съответната спортна организация има компетенциите да организира физическо възпитание и спорт за гражданите и да изгражда организационно-административна и спортно-техническа уредба по съответните спортни дисциплини;
2. разрешение за спортната организация да изпълнява задължения от административен характер, свързани с регламентацията на спорта;
3. право на подпомагане от държавата и общините за извършваните от спортните организации обществени спортни услуги;
4. (изм.,ДВ,бр.53 от 2000 г.) признаване на титли, национални отбори и първенства, организирани от спортни организации, притежаващи спортна лицензия.
(5) (изм.,ДВ,бр.53 от 2000 г., бр.75 от 2002 г.) Спортните лицензии се издават от министъра на младежта и спорта, както следва:
1. националните спортни организации се лицензират пряко;
[b]2. спортните федерации се лицензират пряко, като спортната лицензия може да получи само една спортна федерация по определен или сходни видове спорт и една многоспортова федерация, изградена по съответния обединяващ признак.[/b]
(6) (изм.,ДВ,бр.53 от 2000 г., бр.75 от 2002 г.) Министърът на младежта и спорта може да откаже или да отнеме спортна лицензия, ако констатира, че не са спазени или са нарушени изискванията на този закон и определените в наредба ред и условия за лицензиране на спортни организации.
(7) Лицензираните спортни организации подлежат на периодична атестация за подновяване на лиценза, както следва:
1. (изм.,ДВ,бр.75 от 2002 г.) националните спортни организации - на всеки четири години;
2. (изм.,ДВ,бр.75 от 2002 г.) спортните федерации - на всеки четири години.
(8) (изм.,ДВ,бр.53 от 2000 г., бр.75 от 2002 г.) Министърът на младежта и спорта води национален регистър на лицензираните спортни организации и на членуващите в тях спортни клубове и упражнява надзор за спазване на задълженията и предоставените им правомощия.
(9) Даването, подновяването, отказът и отнемането на лиценз подлежат на обжалване по реда на Закона за административното производство.

Г.Т.[b][/b][b][/b]

Рейтинг: 1200

Мнениеот TheEgoist » Чет Мар 03, 2005 9:01 pm

@[u][b]offline[/b][/u] - Какво искаш да кажеш с тази наредба(или закон)???
Ако смяташ че тези хора могат да бъдат "изчовъркани" по някакъв начин от там кажи, ама аз по това което съм чувал за тях много се съмнявам че възможно. Ако те интересува защо ще ти кажа, но в ICQ или на e-mail, не и тука във форума.

Иначе в Петък ходих във "Федерацията" с голямата надежда да се срещна с някой и да поговоря за туй-онуй - нали все пак съм шеф на клуб. Естествено имаше само една заблудена секретарка която ми каза, че отговаряла за членството и картотекирането. Обясних й че не съм от София и че само днес съм там и за това е важно да стане същия ден, естествено че никак не я интересуваше. Тя се опита да ми говори разни глупости от сорта на това, че нямали пари - [b]глупости[/b]. Накрая стигнахме до оговорката като се появи някой тя да ми се обади и аз чаках цял ден, обаждах се три пъти, а тя на мен нито един път и накрая нищо. Скатавка.:banghead: :irked:
Не разчитайте на тях за нищо - ник'ви ги няма!:dunno:
...пък и тези лоши метеорологични условия...!?! :dunno:
То състезание така се премества с 5-6 дни предварително и се отменя 2-3 дни с една бележка върху една ветрина.:crazy::dunno:
TheEgoist

Мнениеот Black » Пет Мар 04, 2005 12:49 pm

е мом4е недеи така бе много си груб скатавки,лайи недеи така ако си изкал си могал да направий не6то просто така ти е по одобно да кайе6 секретарката е такава и т.н и после да пи6е6 тук
Аватар
Black

Мнениеот TheEgoist » Пет Мар 04, 2005 2:32 pm

[quote="Black"]

е мом4е недеи така бе много си груб скатавки,лайи недеи така ако си изкал си могал да направий не6то просто така ти е по одобно да кайе6 секретарката е такава и т.н и после да пи6е6 тук
[/quote]

Абеее [b]@Black[/b], какво трябваше да направя?!? Един път ходих и три пъти и се обажадах на тая, а тя не си мръдна пръста. Какво трябваше да направя? - да ходя по улиците с надеждата да срещна някой, нищо че никого не познавам. :banghead: :banghead: :banghead:

...а, и между другото не се пише "и[b]з[/b]кам", а искам; не "по одобно",а "по-удобно" и т.н. :bulb: :I
TheEgoist

Мнениеот Ozzie » Съб Мар 05, 2005 11:01 am

Мммм даммм... да се включа отново. :8D: Та така: [b][size=134]Първото[/size][/b] състезание на 26-27.02 не се проведе. [b][size=134] Второто[/size][/b] състезание е другата събота и неделя (11-12.03). Имам някакво смътно чувство, че и то няма да се състои. Да продължавам ли да слагам [b][size=100]черни[/size][/b] точки в календара?:crap::confused:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Black » Съб Мар 05, 2005 6:32 pm

a za gre6kite praw si taka e koito pqn puska postowe kakto w momenta
Ozzie ako iska6 pi6i o6te 4ERNI to4ki da widim do kolko 6e gi izkara6
Аватар
Black

Мнениеот TheEgoist » Съб Мар 05, 2005 7:53 pm

[quote="Black"]

a za gre6kite praw si taka e koito pqn puska postowe kakto w momenta
Ozzie ako iska6 pi6i o6te 4ERNI to4ki da widim do kolko 6e gi izkara6
[/quote]

[b]@BLACK[/b] - не отговори на въпроза ми!!!
TheEgoist

Мнениеот Black » Нед Мар 06, 2005 9:22 pm

mi zna4i utre 6e wida kwo moga da naprawq za twoq problem a ako iska6 sre6ta i towa moga da oreda (nadqwam se de)
a za onzi den det si obikalial sori ni6to ne moje da se naprawi
Аватар
Black

Мнениеот bikerider » Пон Мар 07, 2005 10:54 am

[quote="offline"]

[b]Абе много яко беше състезанието на Боровец... дали на Банско ще е по-добро? ;)

Вие да не мислите, че ще стане нещо с тоя календар щото на мен не ми се вярва, а и тая работа с БФПК нещо намирисва... ако има някой адвокат да коментира това и да обясни какво е това нещо БФПК след като има БКС!?[/b]

Чл.17. (1) (изм.,ДВ,бр.53 от 2000 г.; отм.,бр.75 от 2002 г.)
...бла...
[b]2. спортните федерации се лицензират пряко, като спортната лицензия може да получи само една спортна федерация по определен или сходни видове спорт и една многоспортова федерация, изградена по съответния обединяващ признак.[/b]
...бла...

[color=red][size=200]-> Г.Т. <-[/size][/color][b][/b][b][/b]
[/quote]

??? :bigeyes::dunno:
Аватар
bikerider

Мнениеот rapar40 » Пон Мар 07, 2005 9:13 pm

11-12.03 Бaнско Кръг Купа България
Iskam da popitam dali 6te se sustoi izob6to tova sustezanie!!!
ili 6te e kato onova v borovec v poslednia moment kazaha 4e e otlojeno!!!
rapar40

Рейтинг: 1200

Мнениеот ThEUfO » Вто Мар 08, 2005 4:45 pm

[quote="rapar40"]

11-12.03 Бaнско Кръг Купа България
Iskam da popitam dali 6te se sustoi izob6to tova sustezanie!!!
ili 6te e kato onova v borovec v poslednia moment kazaha 4e e otlojeno!!!
[/quote]

Абе то имаше бе! Ти небеше ли? :dunno:
Древна мъдрост: "s****** ** **** po default"
ThEUfO

Рейтинг: 1700

Предишна

Назад към Архив