Декларация

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Admin » Съб Апр 30, 2005 6:34 pm

[quote="Alien"]

Аз викам да се направи един специален форум, в който всеки може да пуска нова тема, НО само Тояга/байкрайдер/Симо/и-още-който-искате да могат да отговарят на тях. Така, който иска да разбере нещо, ще получава мнение само от най-компетентните, а не врели-некипели от разни хора. :) Ръкопляскайте за гениалната идея плс.
[/quote]

А кой ще им плаща? :D:D:D
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот BuxpeH » Съб Апр 30, 2005 7:28 pm

[quote]Егати израза "изхрачил"[/quote]

Нека аз дам пример, какво означава "изхрачил се на мнението на някой"
[quote]Кви са тея глупости дето пишеш. Като си намаш никаква работа/приятели, да не говорим за приятелКА поне земи си уплътни времето с някакви по-смислени изказвания...или просто образованието ни до пети клас може толкова!
[/quote]

Продължавате да откланяте въпроса към кой какви технически познания има от това кой се държи арогантно с "по-нисък клас" членове на форума. Всики сме равни все пак.
А като си помисля как не исках да се включвам в тоя булшит. No1s: Ignored you are, asshole!:(!: Ти си виновен за това.
BuxpeH

Рейтинг: 1695

Мнениеот hlebarka » Съб Апр 30, 2005 7:42 pm

[quote="BuxpeH"]
Всики сме равни все пак.
[/quote]

Не, не сме.
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот rujiru » Съб Апр 30, 2005 8:03 pm

[quote="nikitzo"]

[quote="rujiru"]

;-) , хареса ми, "TOYAGA" най-накрая каза/направи пост без уютната атмосфера с елементи на заяждане.

аз лично не съм от феновете ти, но се радвам че си се замислил за това как се държиш във форума, при все че повечето стари мембъри са ти свикнали и те слагат в background към /dev/null и не ти се връзват, то новите / като мен миналата година / много им идва нанагорно от изказванията ти.

човек се учи цял живот. / не се заяждам /

здраве да е.

и малко в твои стил : "Алах е велик !" ;-) / не съм мюсюлманин но израза верно е ВЕЛИК ;-) /

[/quote]

Хубаво е човек да разбере че не е сам
Все пак някой трябваше да направи първата стъпка
Все пак бях в това [size=67]форумче[/size] доста преди [size=67]тояга[/size]
rujiru ако искаш да продължиш да участваш в този форум (макар че според мен няма никакъв смисъл) за напред се въздържай от такива коментари.
Тук ако имаш собствено мнение това е равносилно на самоубийство - така че или си трай или пиши това което другите искат да видят.
[/quote]

ее стига де, не е "ЧАК" такъв "комунизъм-а" в форум-а, има елементи на "демокрация' :8D:

важното е да си див и да ти расте косата ! :-)

нали знаеш от едноиманния хит на хиподил к'во се казва ?? :D - НА Всичките Роднините на Другите и ТЕХ :D

смех да е
rujiru

Рейтинг: 1700

Мнениеот rujiru » Съб Апр 30, 2005 8:08 pm

[quote="velco"]

Малииииии, какви фермани, каква трагедия, каква поредна велосипедна драма, дами и господа ...

Слънцето не грее, птичките не пеят, поточета не ромолят, природата се е стаила в напрегнато очакване ...

Лично аз съм дълбоко покъртен от решениято на TOYAGA. Все пак, надявам се някакси да намеря сили и кураж да живея по-нататък ... и може би дори да карам колело ... :bawling::bawling::bawling:
[/quote]

еееее те тука вече се уле ! :crying:
rujiru

Мнениеот GOA » Съб Апр 30, 2005 9:09 pm

[quote="nikitzo"]

Тук ако имаш собствено мнение това е равносилно на самоубийство - така че или си трай или пиши това което другите искат да видят.[/quote]

Има нещо вярно...

[quote="hlebarka"]

[quote="BuxpeH"]
Всики сме равни все пак.
[/quote]

Не, не сме.
[/quote]

[img]http://smilies.sofrayt.com/fsc/abuse.gif[/img] => [img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/angry2.gif[/img] => [img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/tomato2.gif[/img]=> ignore :agree:

:crazy:
Downhill by car.
Лопа ти прожината на амортесиора.

|-|
Аватар
GOA

Рейтинг: 1637

Мнениеот Shady™ » Съб Апр 30, 2005 9:28 pm

Аааааааааа....Нещо неразбрах.
GOA даде ignore на hlebarka или ?
и
BuxpeH даде Ignorе на No1s или ?
Някви цитати или Ignorе.. !?!?
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот jivkonik » Съб Апр 30, 2005 9:50 pm

[quote="Shady™"]

Аааааааааа....Нещо неразбрах.
GOA даде ignore на hlebarka или ?
и
BuxpeH даде Ignorе на No1s или ?
Някви цитати или Ignorе.. !?!?

[/quote]

Пич малко "по ПоУека" с изказванията и съветите, които даваш! ЧЕ още ме кърти смеххх като се сетя "за оня бесен и екстремен фрийрайд, дето караш" без да си стъпвал на ВИТОША!!!

:rofl::rofl::rofl:
После TOYAGA ти бил виновен... защо въобще подхванахте тази идиотска тема с толкова помия вътре?
Ми кефи го пича - заяжда се! Теб кат не те кефи - не му отговаряй!:banana:
Мен ме кефи да се хиля на магариите му и ме гъделичка смях като чета как се пънете да го преборите! И то с отявлени цинизми - пример излиянията на nikitzo!
Я се метайте на байковете и марш по баирите да разпуснете малко, тоя "градски екстремен фрийрайд" нещо много зле ви се отразява момчета!:thumb::rofl::rofl::rofl:
Аватар
jivkonik

Мнениеот velco » Съб Апр 30, 2005 10:09 pm

[quote="jivkonik"]
Мен ме кефи да се хиля на магариите му ...
[/quote]

Кефи те значи. Добре ... :evil:
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Мнениеот Shady™ » Съб Апр 30, 2005 10:11 pm

[quote="jivkonik"]

Пич малко "по ПоУека" с изказванията и съветите, които даваш! ЧЕ още ме кърти смеххх като се сетя "за оня бесен и екстремен фрийрайд, дето караш" без да си стъпвал на ВИТОША!!!
[/quote]

Ти не се притеснявай !!! Набелязал съм си дроп от 4 метра и щом влезна във форма(не съм карал 9 месеца)веднага ще ти дам снимки клипчета и т.н. как го мятам. Но трябва и да се оправи там малко .... А ти като караш постоянно от колко си се мятал а ? Дай снимки, клипчета ?

[quote="jivkonik"]

После TOYAGA ти бил виновен... защо въобще подхванахте тази идиотска тема с толкова помия вътре?
Ми кефи го пича - заяжда се! Теб кат не те кефи - не му отговаряй!:banana:
[/quote]

Значи ако се заяжда с мене да си трая? ДЕМОКРАЦИЯ БРАТЯ :banana:!!! А ако ми хареса - да продължавам да го предзвиквам... СУПЕР :bowdown::crazy:

[quote="jivkonik"]

Мен ме кефи да се хиля на магариите му и ме гъделичка смях като чета как се пънете да го преборите! И то с отявлени цинизми - пример излиянията на nikitzo!
[/quote]

За мене пък магариите му незнам дали са забвно, но цинизмите на nikizto ме гъделичкат от смях.Какъв речник има само ...:bowdown: А вие колко културно му отговаряте - е това е смях от сърце :) (поне при мене) - SUE ME !!!

[quote="jivkonik"]

Я се метайте на байковете и марш по баирите да разпуснете малко, тоя "градски екстремен фрийрайд" нещо много зле ви се отразява момчета!:thumb::rofl::rofl::rofl:
[/quote]

Аз ще те викна на дропа да видим кой ще го метне - градският freerider дето не е крал от 9 месеца и незнае пътят за Витoша или нон стоп кaрача !!!
Ps Да не говорим че последното колело което съм КАРАЛ е това от подписът ми долу.Виж с каkва геoметрия е когато е опряно на едно трабанче !!! Говоря за пъвото колело с лепенки на SCOTT. Ako може с това на Витоша или JAW DROPS ми се обади !!! 74 76 53 - Влади !!! Продължавай да ме БЪЗИКАШ/КАСТРИШ че нямам пари на секундата за колело което покрива нуждите ми!!! Скоро ще имам и тогава ще говорим...
Аватар
Shady™

Мнениеот Metal_Psycho » Съб Апр 30, 2005 11:22 pm

Атмонсферата в тая "тема" става с всеки следващ пост по-селска и по-селска.

Шейди,къде бе брат?Къде тръгна да си мериш...дропа с другите?
Все едно незнаеш,че това е детинско.
И да,да си замълчиш незначи обезателно,че си слаб.Даже напротив.Понякога е по-трудно за замълчих от колкото да се изложиш още повече.
Понякога по-силния е този който не прекрачва определна граница.Остави другия да си ти говори каквото си ще.Нали ти за себе си знаеш,че не е прав?
Тръгнеш ли да се оправдаваш като последния ти пост,става смешно.
Не го приемай като поучаване,просто като съвет.
Недей пада до нивото на Никитзо.Нито си като него нито нищо.
Спри се.

П.п. Едно неможах да разбера?Са кой на кой прасна игрнор и въобще уат дА фЪк из гоуйнд он ин тис форум?!?!?
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот jivkonik » Съб Апр 30, 2005 11:39 pm

Shady щом те кефи да се меткаш - меткай се! Мен ме кефи да въртя - нямаме много допирни точки. Аз позавъртам 6000 км на сезон, ти 9 месеца събираш "СУПЕР" байка. ОК щом виждаш смисъла лошо няма!
Успех човече - няма повече да те бъзикам! Извинявам се!:agree:
Аватар
jivkonik

Мнениеот Shady™ » Нед Май 01, 2005 12:04 am

[quote="jivkonik"]

Shady щом те кефи да се меткаш - меткай се! Мен ме кефи да въртя - нямаме много допирни точки. Аз позавъртам 6000 км на сезон, ти 9 месеца събираш "СУПЕР" байка. ОК щом виждаш смисъла лошо няма!
Успех човече - няма повече да те бъзикам! Извинявам се!:agree:
[/quote]

Хъм :( тамън си викам ще си намеря компания за каране ама :( . Пожелавам ти всичко да ти е наред с колелото (да не изпадаш в положение като моето) и всичко най :) Радвам се че сме си friends а не почна няква лудница ...:beer:
@Metal_Psycho -
"Атмонсферата в тая "тема" става с всеки следващ пост по-селска и по-селска." -
Незнам какво по-селско видждаш да става по скоро върви на добре, Остава TOYAGA да схване че няма смисъл от декларация и да се шегува с приятели а със по непознати - да прави забележка/оспорва мнение, а не да кастри наред по неприятен начин и да е забавен сред приятели ...

"Едно неможах да разбера?Са кой на кой прасна игрнор и въобще уат дА фЪк из гоуйнд он ин тис форум?!?!?" - Незнам ....

"И да,да си замълчиш незначи обезателно,че си слаб.Даже напротив.Понякога е по-трудно за замълчих от колкото да се изложиш още повече." - Точно да си слаб означава и всички да те мачкат... А че е по-трудно да мълчиш - да, но това е признак за слабост а мене :) Абе сещам се за Nikitzo:"Но все пак замисли се дали искаш да продължиш да участваш в този говнорум ако е така - мълчи си..."

"Тръгнеш ли да се оправдаваш като последния ти пост,става смешно." - Тука няма НИЩО смешно. Ако видиш ми кажи. Искам да карам определен стил за който нямам колело, но се опитвам да карам в него.... Това не е смешно... Лошото е че много хора го приемат за такова - "Карал Freeride - e kak като няма колело и скача от малко" - ами немога да седя ей така... Ще се защитя защо е така...

"Не го приемай като поучаване,просто като съвет." - ......
Аватар
Shady™

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Май 01, 2005 12:13 am

Еми щом така смяташ.
По-умния винаги отстъпва.

За стила на каране-ами и на Бендър му се подиграват,че неможе да кара,а само се мета като животно,но да си видял нещо да е казал?Не,защото не им обръща внимание.Айде сега ми кажи,че е слаб защото не му дреме на шишарката!

Пак казва-щом така си решил никой не може да те вразуми.

И все пак Cheers
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Shady™ » Нед Май 01, 2005 12:25 am

[quote="Metal_Psycho"]

Еми щом така смяташ.
По-умния винаги отстъпва.

За стила на каране-ами и на Бендър му се подиграват,че неможе да кара,а само се мета като животно,но да си видял нещо да е казал?Не,защото не им обръща внимание.Айде сега ми кажи,че е слаб защото не му дреме на шишарката!

Пак казва-щом така си решил никой не може да те вразуми.

И все пак Cheers
[/quote]

Ето кой бил единият [Anonymous] ;)
За Bender - не съм сигурен :) ... Той кара в стил в който няма място за трикове - ще е фатално ако не се получи трика на 10тина мера от земята, по безопасно е без трикове и си по концентриран, пък и байка му не е много за трикове а ? ... И за това няма трикове... А за пукането му - ми де да знам - заучи бацклфип(translation - backflip)... Бе за Bender може да се говори много за колелото му,защо не прави друго освен дропове и т.н. но ... не е тука мястото, по скоро тема трябва :)
Аватар
Shady™

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Май 01, 2005 12:40 am

Уф,ето пак задълбаваш.
Дадох ти прост пример.Не му гледаме триковете и тн,а се концетрираме върху хорското мнение за него.И въпреки това не му дреме и си прави това което си го кефи и това което му изкарва парите.Не обръща внимание на коментарите по негов адрес.ТОВА беше смисъла.
Това всъщност всички се опитваха да ви кажат.
Та пак ще те попита.Това,че си мълчи(не обръща внимание на тези който го псуват)прави ли го слаб?

П.п.това за анонимния не го схванах?
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот nikitzo » Нед Май 01, 2005 12:48 am

Такааааааааааааа .... че какво стана тук сега ...
Явно супер добрия, супер знаещия, супер четящия (на няколко) езика, човекът с невероятни технически познания, човекът с огромния кур а именно - [size=67]тояга[/size] се ползва с уважението само на хората които го познават.
........
Явно са опитали неговата "тояга" в незнаещите им но любоптни дупета и ... им е харесало.
Точно тук идеята за собствен форум идва точно на място а :bigmout:
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот Shady™ » Нед Май 01, 2005 12:50 am

[quote="Metal_Psycho"]

Уф,ето пак задълбаваш.
Дадох ти прост пример.Не му гледаме триковете и тн,а се концетрираме върху хорското мнение за него.И въпреки това не му дреме и си прави това което си го кефи и това което му изкарва парите.Не обръща внимание на коментарите по негов адрес.ТОВА беше смисъла.
Това всъщност всички се опитваха да ви кажат.
Та пак ще те попита.Това,че си мълчи(не обръща внимание на тези който го псуват)прави ли го слаб?

П.п.това за анонимния не го схванах?
[/quote]

Ами скрил си се ... На Active Users не пише Metal_Psycho а [Anonymous] - скирл си си ника от Profile-a можеш да си го правиш ...А за идеята - схванах я, и немисля че му дреме :) Ама ситуацията е ралична и според мене несравнима...
Аватар
Shady™

Мнениеот Shady™ » Нед Май 01, 2005 12:56 am

[quote="nikitzo"]

Такааааааааааааа .... че какво стана тук сега ...
Явно супер добрия, супер знаещия, супер четящия (на няколко) езика, човекът с невероятни технически познания, човекът с огромния кур а именно - [size=67]тояга[/size] се ползва с уважението само на хората които го познават.
........
Явно са опитали неговата "тояга" в незнаещите им но любоптни дупета и ... им е харесало.
Точно тук идеята за собствен форум идва точно на място а :bigmout:
[/quote]

Бе как е тръгнало идеята на Alien може да стане реалност. А за плащането - ами според мене ще е от сърце, тоест безплатно. Не че незаслужават кинти, ама не си представям как ще стане номерът. Идеи много но желаещи за pay per view to know - малко.
Аватар
Shady™

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Май 01, 2005 12:56 am

:bigeyes::D
Е това чак сега го виждам.
Въобще незнаех за съществуването на подобна функция.
Е сега вече трябва да ме виждаш.

Пуста разсеяност.

П.п. Яяя,някой пак се изсра във форума(визира никитзо)
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Shady™ » Нед Май 01, 2005 1:00 am

[quote="Metal_Psycho"]

:bigeyes::D
Е това чак сега го виждам.
Въобще незнаех за съществуването на подобна функция.
Е сега вече трябва да ме виждаш.
Пуста разсеяност.
[/quote]

Take a boo a see you !:bigeyes::D
P.S>Даже си в зелено !!!
Big Brother`s watching you boy...

[quote="Metal_Psycho"]

П.п. Яяя,някой пак се [color=red]изсра[/color] във форума(визира никитзо)
[/quote]

:rofl:
Аватар
Shady™

Мнениеот nikitzo » Нед Май 01, 2005 1:20 am

[quote]
Бе как е тръгнало идеята на Alien може да стане реалност. А за плащането - ами според мене ще е от сърце, тоест безплатно.
[/quote]

По скоро съм съгласен да приема че плащането ще е от дупе.
Манафите са много все още тук
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот GOA » Нед Май 01, 2005 1:38 am

[quote="Metal_Psycho"]

П.п. Едно неможах да разбера?Са кой на кой прасна .. дА фЪк .. ин тис форум?!?!?[/quote]

бе секи праска секи как му е удобно :bigeyes2:

@Admin
Мислил ли си да направиш и "тема на седмицата" ?
...щото тая изби рибата от перловската река.
И докато го пиша това пак замирисало [img]http://smilies.sofrayt.com/%5E/2/nervous.gif[/img].
Честито ви воскресение nikitzoво!
Downhill by car.
Лопа ти прожината на амортесиора.

|-|
Аватар
GOA

Рейтинг: 1637

Мнениеот Windstream » Нед Май 01, 2005 1:54 am

[quote="Metal_Psycho"]

П.п. Едно неможах да разбера?Са кой на кой прасна игрнор и въобще уат дА фЪк из гоуйнд он ин тис форум?!?!?
[/quote]

Ахъм, цялата история вече почва да прличиа на латионамерикански сериал - нещо става (уж), ама какво и кой кого, как и защо не е никак ясно.

За paintball-a не, не ги стрелях отгоре, просто ги изчаках да си ме подминат и се изръсих зад тях като чувал с картофи - чуха ме, но докато реагират... :shooter:

@Shady
Бе пич, кво ти пука кой какво си приказва или мисли за теб - имаш си приятели, на останалите съвсем не си длъжен да каквито и да било обяснения (с изключение на шефа ти разбира се). Между другото във форума наистина има демокрация - като изръсиш нещо може много да ти скачат, ама поста ти не се трие, нали? А много лесно може да е обратното (това сега пък да не го приемеш като заплаха :peace:).

@GOA
:thumb:

@Nikitzo
Почваш да се повтаряш, май ще се окаже че съм бил прав в предположението за аватара ти :finger:
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот hlebarka » Нед Май 01, 2005 2:39 am

взето от друга тема

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by hlebarka

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by BuxpeH
Всики сме равни все пак.

Не, не сме.

:bawling::bawling::bawling:

Ужас!

"Всички сме равни", ама равни в какво? Или ей така равни - в квото дойде? Сигурно и :ghost: са ни еднакво големи.

Както и да е , аре напиши нещо смислено, поне във Веломеханик или Продукт-консулт, щото тука ти е лесно. Ари де.

Напиши нещо смислено и си го постни тука, като "взето от друга тема".

@windstream

Дай и sideview да ги видим тия sidepipes.
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот Shady™ » Нед Май 01, 2005 10:19 am

@Windstream - бе има демокрация, но до колкото виждам - потърпевшите излизат виновни, а тея които си траят - силни.А ако се триеха постовете ....:^:
@hlebarka - това е чисто предизвикателство :) Ще нахъсаш всички да търсят яко информация и няма да има въобще постове :emlaugh:
Аз считам че си казахме всичко, но пак пиша защото ми се говори, а не защото имам какво още да казвам.А па и без това само играя на Srar Craft по цял ден горе долу, малко разнообразие.Ама като гледам ще почнат само oftopics в тая тема...Как да е, на мен ми е приятно да си лафим/обсъждаме, но ако почна или вече правя oftopics - спрете ме(скастерете ме) :):beer:
Аватар
Shady™

Мнениеот MOD » Нед Май 01, 2005 10:29 am

@nikitzo - позволил си си прекалено много .. с това, което беше написал за хората на Баба Яга - НЕ СИ добре дошъл повече на сбирките на Баба Яга
Редактирах ти част от най-големите бисери
Аз ще продължа да те чета ( такава ми е функцията ) , но и ще продължа да ти редактирам постовете

@all -имате игнор листа
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот Shady™ » Нед Май 01, 2005 10:35 am

[quote="MOD"]

@nikitzo - позволил си си прекалено много .. с това, което беше написал за хората на Баба Яга - НЕ СИ добре дошъл повече на сбирките на Баба Яга
Аз ще продължа да те чета ( такава ми е функцията ) , но и ще продължа да ти редактирам постовете

@all -имате игнор листа
[/quote]

Не съм тръгнал никой да игнорирам ама искам да знам как става, че си нямам идея:confused:... А за редактирането - предочитам няква тема с "бисерите" защото наистина ми са ми забвани. Ще бъде много забавано. И в тая тема да има само някви простащини и изцепки. Токувиж конкуренция на "Now Playing..." :):beer:
Аватар
Shady™

Мнениеот mih » Нед Май 01, 2005 10:37 am

[quote="Shady™"]

[quote="MOD"]

@all -имате игнор листа
[/quote]

Не съм тръгнал никой да игнорирам ама искам да знам как става, че си нямам идея:confused:... А за редактирането - предочитам няква тема с "бисерите" защото наистина ми са ми забвани. Ще бъде много забавано. И в тая тема да има само някви простащини и изцепки. Токувиж конкуренция на "Now Playing..." :):beer:
[/quote]

пич, има едни прахчета "Smecta" - много ги хвалят!
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот MOD » Нед Май 01, 2005 10:49 am

@Shady™ :

Става много просто ( има поне два начина ) :

1. Четеш FAQ на форума и си отговаряш сам

2. Клик на името,в синята лента горе има линк "Add to Ignorelist"
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."