[quote="jivkonik"]
Shady щом те кефи да се меткаш - меткай се! Мен ме кефи да въртя - нямаме много допирни точки. Аз позавъртам 6000 км на сезон, ти 9 месеца събираш "СУПЕР" байка. ОК щом виждаш смисъла лошо няма!
Успех човече - няма повече да те бъзикам! Извинявам се!:agree:
[/quote]
Хъм

тамън си викам ще си намеря компания за каране ама

. Пожелавам ти всичко да ти е наред с колелото (да не изпадаш в положение като моето) и всичко най

Радвам се че сме си friends а не почна няква лудница ...
@Metal_Psycho -
"Атмонсферата в тая "тема" става с всеки следващ пост по-селска и по-селска." -
Незнам какво по-селско видждаш да става по скоро върви на добре, Остава TOYAGA да схване че няма смисъл от декларация и да се шегува с приятели а със по непознати - да прави забележка/оспорва мнение, а не да кастри наред по неприятен начин и да е забавен сред приятели ...
"Едно неможах да разбера?Са кой на кой прасна игрнор и въобще уат дА фЪк из гоуйнд он ин тис форум?!?!?" - Незнам ....
"И да,да си замълчиш незначи обезателно,че си слаб.Даже напротив.Понякога е по-трудно за замълчих от колкото да се изложиш още повече." - Точно да си слаб означава и всички да те мачкат... А че е по-трудно да мълчиш - да, но това е признак за слабост а мене

Абе сещам се за Nikitzo:"Но все пак замисли се дали искаш да продължиш да участваш в този говнорум ако е така - мълчи си..."
"Тръгнеш ли да се оправдаваш като последния ти пост,става смешно." - Тука няма НИЩО смешно. Ако видиш ми кажи. Искам да карам определен стил за който нямам колело, но се опитвам да карам в него.... Това не е смешно... Лошото е че много хора го приемат за такова - "Карал Freeride - e kak като няма колело и скача от малко" - ами немога да седя ей така... Ще се защитя защо е така...
"Не го приемай като поучаване,просто като съвет." - ......