Протест!!!Симеоново-9лв.......???

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот bpavlov » Пон Юни 27, 2005 1:22 am

Виждам, че тук има гениални субекти със много бързо мислене между двете клетки. Първо на КАЛТА: Това че имаме колелета не ни прави субобщество, какво ще кажеш да забраним пенсионерите с кубинките и майките с детски колички, те също са субобщества? Досега не съм чул някой турист да е прегазен от колоездач, специално на Симеоново няма пукнат човек. Не знам откъде ги измислихте тези 3000 човека за петък, събота и неделя, истината е, че са максимум 200. И това, че директора на лифта не го ебе за нас, защото печалбата му идвала от обикновените туристи и от скиорите не може да е аргумент. Независимо дали лифта е скиорски или не, и за какво е новия хотел, ние говорим само за лятото, когато скиори няма. Плюс това директорът на лифта не го е построил със пари спестени от собствениоте си банички, за да решава ебе ли го или не го ебе проблемът с колоездачите. Лифта е строен с парите на вашите бащи и майки, следователно всяко разделение на вида на пасажерите е равно на расизъм. И директор на лифта въобще не трябва да има, защото той е взаимосвързан с целия комплекс горе на планината и не може да бъде третиран като самостоятелно звено.
bpavlov

Рейтинг: 1196

Мнениеот bikerider » Пон Юни 27, 2005 2:41 pm

иди го кажи това на Директора, не на нас.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот George » Пон Юни 27, 2005 6:24 pm

[quote]И директор на лифта въобще не трябва да има, защото той е взаимосвързан с целия комплекс горе на планината и не може да бъде третиран като самостоятелно звено.
[/quote]
Струва ми се че тук грешиш.
Директорът на лифта е този, който носи генералната отговорност за съоръжението. За щастие отминаха времената на колективната отговорност, за която намекваш в цитираното от мен изречение.
Сега всеки ден, всеки час, навсякъде има матрял
George

Рейтинг: 1200

Предишна

Назад към Архив