Hayes

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Hayes

Мнениеот SqueaksAndSqueals » Пет Мар 05, 2004 9:41 pm

Dobar den/ve4er...
Nujdaia se ot info-navigacia za poslednia "sort" Hayes, stovaren na BG po4va. Vsi4ko, izroveno ot vashite poznania shte bade dobre doshlo...Za kolko moga da se sdobia s edna igra4ka v nai-loshia/-dobria slu4ai. I struva li si izobshto da se zapliuva segashnia sort...
Predpolagam, 4e si li4i...kolko dale4e sam ot kakvato i da e istina v oblastta...zatova vi molia za pomosht.
Thank you.
Do Not Expect & U Won't Be Disappointed
SqueaksAndSqueals

Рейтинг: 1200

Мнениеот screamBoy » Съб Мар 06, 2004 11:09 pm

цени от 100 до към 400лв за спирачка (апарат+ротор+преходник,а за хидравличните и маркуч+течност+лостче)
струва си не само защото чужденците пишат и казват че си струва, но и защото си има сервиз и части/консумативи и т.н. всичко си е както трябва на пазара. В смисъл най-вероятно няма да стане да идеш в кварталния магазин и да си купиш, но все пак поне има магазини дето се продават и сервизи дето се поддържат
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Мар 07, 2004 1:02 am

10x screamboy,4e mi spesti pisaneto:D

Posli6ai go SqueaksAndSqueals,viarno e vsi4ko!Hayes [b]SA[/b] moje bi nai dobrite spira4ki za vsiakakvo karane!Li4no az sum leko razo4arovan ot tazgodi6nite modeli,no tova zavisi koi 4arkove 6te si vzeme6 to4no!

Za serviz niama kakvo da se pritesniava6,ima celi dva,li4no az ti preporu4vam na XR.Smirnenski60!

Za parite triabva purvo da pita6 koi model ti triabva ili nai dobe otiva6 na miasto i pita6!
Niama da sgre6i6 s Hayes,vervai mi!:8D:
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот SqueaksAndSqueals » Нед Мар 07, 2004 1:29 pm

[quote="screamBoy"]

цени от 100 до към 400лв за спирачка (апарат+ротор+преходник,а за хидравличните и маркуч+течност+лостче)
струва си не само защото чужденците пишат и казват че си струва, но и защото си има сервиз и части/консумативи и т.н. всичко си е както трябва на пазара. В смисъл най-вероятно няма да стане да идеш в кварталния магазин и да си купиш, но все пак поне има магазини дето се продават и сервизи дето се поддържат
[/quote]

Tuk vaznikvat samo naikolko elementarni vaprosa...koi spira4ki MECHANI4NI/HYDRAULI4NI sa za predpo4itane, ima li specifi4na zakonomernost pri montiraneto...na edinia ili drugia vid???

Napravi mi vep4atlenie, 4e si predpo4el da mi otgovorish na teritoriata na MTB-BG, a ne vav foruma na sobstvenia si site, vapreki 4e i tam povdignah vaprosa...

P.S. Ako ne ti se pishe..mojesh da me prenaso4ish kam direkten e-izto4nik na informacia, zasiagasht temata. Zaviram se vse po 4ujdi stranici, sled koeto trudno svikvam s balkanskite opredelenia/nazvania...No shte se opravia vse niakak si.
SqueaksAndSqueals

Мнениеот SqueaksAndSqueals » Нед Мар 07, 2004 1:43 pm

[quote="Metal_Psycho"]

10x screamboy,4e mi spesti pisaneto:D

Posli6ai go SqueaksAndSqueals,viarno e vsi4ko!Hayes [b]SA[/b] moje bi nai dobrite spira4ki za vsiakakvo karane!Li4no az sum leko razo4arovan ot tazgodi6nite modeli,no tova zavisi koi 4arkove 6te si vzeme6 to4no!

Za serviz niama kakvo da se pritesniava6,ima celi dva,li4no az ti preporu4vam na XR.Smirnenski60!

Za parite triabva purvo da pita6 koi model ti triabva ili nai dobe otiva6 na miasto i pita6!
Niama da sgre6i6 s Hayes,vervai mi!:8D:
[/quote]

Ne si dovolen ot modelite na 2004...haha ve4e useshtam kak vsi4ko opira do li4ni predpo4itania...shte se radvam ako "nadraskash" tvoeto!!..Zashtoto na men mi napraviha vpe4atlenie. Malko sa spira4kite, koito sa mi minali m/u....o4ite, veroiatno zatova reakciata mi e takava.

Ot "zavisi koi 4arokove 6te si vzeme6 to4no" nishto ne razbrah:D
SqueaksAndSqueals

Мнениеот SqueaksAndSqueals » Нед Мар 07, 2004 1:51 pm

Zabravih...oshte edna podrobnost
V momenta raz4itam na Julie, no disca e oligaven za vtori pat. I to4nata pri4ina vse oshte ne e ustanovena.
Znam, 4e ima hora, koito sa dovolni ot brake powera i...i se pitam dali moia slu4ai ne e 4isto i prosto koleden kasmet.
SqueaksAndSqueals

Мнениеот HellRaider » Нед Мар 07, 2004 7:19 pm

[quote="SqueaksAndSqueals"]

V momenta raz4itam na Julie, no disca e oligaven za vtori pat. I to4nata pri4ina vse oshte ne e ustanovena.
Znam, 4e ima hora, koito sa dovolni ot brake powera i...i se pitam dali moia slu4ai ne e 4isto i prosto koleden kasmet.
[/quote]

hahah ti si kato men
i az karah s Julieta slojih Hayes-ve i protsot se rodih
Juluito naprao NEspira sravnenie s Hayes-a
Вчера е история.
Утре е мистерия.
Днес е подарък.
HellRaider

Рейтинг: 1700

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Мар 07, 2004 7:38 pm

Ne si dovolen ot modelite na 2004...haha ve4e useshtam kak vsi4ko opira do li4ni predpo4itania...shte se radvam ako "nadraskash" tvoeto!!..Zashtoto na men mi napraviha vpe4atlenie. Malko sa spira4kite, koito sa mi minali m/u....o4ite, veroiatno zatova reakciata mi e takava.

Ot "zavisi koi 4arokove 6te si vzeme6 to4no" nishto ne razbrah:D

[/quote]

Emi vij,normalno e da opirat ne6tata do li4ni predpo4itania,ni6to lo6o niama,az prosto sum probval vsi4ki modeli ot 2000 do 2004 i zasega 2002 sa mi nai-udobni nai -me kefiat,prosto kato gi sravniavam sega6nite s moite use6tam leka degradacia!

A za "zavisi koi 4arokove 6te si vzeme6 to4no" imam predvid to4no koi model 6te zeme6.Za6toto e malko 6ibano nazvanieto na modelite.Aparata poprincip e ednakuv za vseki model,samo marku4a,lost4etata,diska i ferodoto,a vseki model prosot sa razli4ni tezi "4arkove",rabra li me?:D
Aide,4e ne mi se obiasniava,niakoi drug da mu kaje to4no modela za DH kak se kazva,mai be6e HFX Mag HD e tva se vodi the best za tazi godina
ina4e eto tezi sa shit za mene HFX9 HD,a za drugite no comment!Aide sega ti4ai i si kupi Hayes HFX Mag HD i ne se 4udi pove4e!
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Мар 07, 2004 7:40 pm

[quote="HellRaider"]

[/quote]

hahah ti si kato men

[/quote]

Bravo,pohvalno!Eto o6te edin 4ovek koito e vzel 4ervenoto hap4e ot Morfei :D[:p];)i e vidial istinata!:8D:Prosto Hayes sa dobri za vsiakakvo karane!FACT!!!:8D:
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот SqueaksAndSqueals » Нед Мар 07, 2004 7:43 pm

[quote="HellRaider"]

[/quote]

hahah ti si kato men
[/quote]

Naistina li si bil predi s Julie be Sharo...haha 4ak sega se zamisliam.

Az ne sravniavam izobshto dvete spira4ki...prosto se opitvam da razbera where's the fucking problem...na tva Julie - vse pak ima i spolu4livi 4iftove...

Dnes naprimer...mi se "naloji" da darja kormiloto na velosipeda samo s liavata raka..zashtoto v drugata stiskah...plodove..To4no, dokato obmisliah strannata si postapka "..zashto prosto ne razprogramiram zada4ite na racete po obratnia na4in"...vkarah desnia grip m/u rebrata na edna jena, zashtoto Julieto prosto ne sraboti navreme...tova 4e ne znam to4no kak se upravliava tva cialoto 4udo e drug vapros ahah :D

Taka mi se iska...da i spre hremata.
SqueaksAndSqueals

Мнениеот Avid » Нед Мар 07, 2004 7:53 pm

А женицата как е? :)
Човек е изобретателен. Когато не може да се освободи от някой недостатък, започва да го култивира съзнателно. И със самия факт, че е вече искан, недостатъкът му добива и за него, и за другите вид на качество.
Avid

Рейтинг: 1700

Мнениеот SqueaksAndSqueals » Нед Мар 07, 2004 8:03 pm

[quote="Avid"]

[/quote]

Rebrata sa i namiasto...izkvi4a vse edno i razkop4avam sutiena, koeto me stresna do N-ta stepen...NO naistina i doidoh iznevidelica
SqueaksAndSqueals

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Мар 07, 2004 8:15 pm

[quote="Avid"]

[/quote]

Rebrata sa i namiasto...izkvi4a vse edno i razkop4avam sutiena, koeto me stresna do N-ta stepen...NO naistina i doidoh iznevidelica
[/quote]

OOOOOHOHOHOOHOH zna4i na pazar hodi6 s bike,a?;)
Emi taka kvi4at kato gi iznenada6 "otzad" AAAAHAAHHAHHAHAHAA;)
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот SqueaksAndSqueals » Нед Мар 07, 2004 8:24 pm

[quote="Metal_Psycho"]

[quote="Avid"]

[/quote]

[/quote]

OOOOOHOHOHOOHOH zna4i na pazar hodi6 s bike,a?;)
Emi taka kvi4at kato gi iznenada6 "otzad" AAAAHAAHHAHHAHAHAA;)
[/quote]

Stiga, 4e se otkloniavame ot temata...i shte gushnem rubbera

P.S. Jenite obi4at...iznenadite
SqueaksAndSqueals

Мнениеот thefatcat » Нед Мар 07, 2004 8:24 pm

[quote="HellRaider"]

[/quote]

hahah ti si kato men
[/quote]

Az ne sravniavam izobshto dvete spira4ki...prosto se opitvam da razbera where's the fucking problem...na tva Julie - vse pak ima i spolu4livi 4iftove...

Dnes naprimer...mi se "naloji" da darja kormiloto na velosipeda samo s liavata raka..zashtoto v drugata stiskah...plodove..To4no, dokato obmisliah strannata si postapka "..zashto prosto ne razprogramiram zada4ite na racete po obratnia na4in"...vkarah desnia grip m/u rebrata na edna jena, zashtoto Julieto prosto ne sraboti navreme...tova 4e ne znam to4no kak se upravliava tva cialoto 4udo e drug vapros ahah :D

[/quote]

Sledvashtiq put si zemi ranica ili izmisli nqkakuv drug metod za prenasqne na plodovete [:p];)
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Рейтинг: 1729

Мнениеот SqueaksAndSqueals » Нед Мар 07, 2004 8:38 pm

[quote="thefatcat"]

[quote="HellRaider"]

[/quote]

hahah ti si kato men
[/quote]

[/quote]

Sledvashtiq put si zemi ranica ili izmisli nqkakuv drug metod za prenasqne na plodovete [:p];)
[/quote]

Az mislia...prosto da vazstanovia spira4kata ili da vzema nova.
Mnogo po-trudno shte mi e da se nau4a da karam civilno...
SqueaksAndSqueals

Мнениеот SqueaksAndSqueals » Нед Мар 07, 2004 8:41 pm

[size=200][color=navy][size=20]ZAKRIVAM TEMATA...oficialno[/size][/color][/size]
SqueaksAndSqueals

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Мар 07, 2004 8:57 pm

6to be?
Аватар
Metal_Psycho

Назад към Архив