от bikerider » Пон Мар 15, 2004 11:06 am
[quote="Metal_Psycho"]
4oveko,psina mi da pi6a po tazi tema,predlagam da sperm.
No neka vse pak da se za6titia po poslednia ti post.
Zna4i,X-Fusion moje i da ne e po-dobur ot Swinger,no v dadenite ni uslovia,4e Swinger 6-way te4e,po-dobria dulgosro4en izbor bi bil X-Fusion,ne za6toto e praven ot Fox(za koeto 4etlivo biah kazal,4e ne sum siguren o6te v purvia si post),a za6toto si e dosta priemliv,kato cena/ka4estvo/zdravina.No sled kato po-kusno stana duma za Swinger 4-way,az vednaga iztuknah,4e mejdu 4-way i X-Fusion,ve4e stoiat razli4no ne6tata.Za6toto 4-way dosega sa si ok!
Ako vse o6te ne si me razbral eto go vuzmojno nai prosto moito mnenie:
6-way<X-Fusion<4-way eto tova e moita li4na klasacia na tezi 3 shoka,siga dovolen li si?
Tova,4e si karal Fox e pohvalno,no tova e pnevmati4nia vse pak.Ima razlika.
[/quote]
Съгласен съм с TOYAGA за заводите на Fox. X-Fusion е евтина жълта имитация и нищо повече, това изчерпва приликите с FOX.
И честно, мисля че прекаляваш с тия анти-БАС писания... личи си от километри за какво намекваш... Ако ще обръщаме форума в нещо като анти-БАС организация, и аз и други хора имаме какво да кажем за другите магазини, така че нали виждаш колко не е далновидно да изопачаваш така нещата. Освен това не е особено мъдро да си вадиш изводите за модел амортисьор като цяло само от няколкото екземпляра които си видял.
Do or do not. There is no try...