Mi edinia magazin (tos koito kazvash che e ot strani bonicata) vatre prodavat samo sgobeni kolela i chasti kolkoto ako si si zel koleloto ot tam i schupish neshto da ti go smeniat (ama osbshto vzeto za nishto ne stavat:D:8D:) tam povecheto kolela sa stomanei ramki s mnoo grozen montaj.

:xx(::xx(:
A drugoto dolo koeto e vav kolperaciata e nai dobria magazin za takiva raboti v burgas (ne shtoto ima mnoo hubavi raboti ami shtoto niama drug magazin:(!::(!::(!:) imenno na nego se vika pri Tania:D (shtoto prodavachkata taka sa kazva:D:D:D) tam ima dosta neshta i ako iskash da kupish neshto ot neia mojesh da i go porachash ama she se zabavi mnogo doakto ti go dokara (nai malko 1-2 sedmici) takache kakto kaza "skoka" nai dobre e da porachash ot sofia.
A kolkoto do karaneto spored mene nai dobroto karane e v Strandja ama ima mnoo pat i mnoo tarsene na dobro miasto (nie minaloto liato seriozno se biahme zaeli da otkriem takova no neospeshno) e ne moga da kaja che ne sam ostanal dovolen ot nito edno miasto no....
V kraina smetka she sa karash na vashte deto sa ta domaknali da jiveesh v BS taia ravna poliana bate niama obhojdane.

:D:D:D