Edno linkche kum nagal sait

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Edno linkche kum nagal sait

Мнениеот Bender » Сря Апр 21, 2004 9:56 pm

Ne che se gavria ama iskam da vi pokaja edno saitche koeto e napraveno ot moi sugrajdanin.To mamcheto se e postaralo ama chak takava nalost ne sam vijdal.:D

Ako sluchaino toq pich e govril sas Liubo (v koeto se samniavam) sam gotov da mu se izvinia.8)

http://www.speedseekers.hit.bg/

Towa e linka ako niakoi reshi da go pogledne neka obarne vnimanie na podrazdeleniata :

Komentari
MTB
Pazar:D:D

No i na drugite ima na kakvo da se posmeete.Uchakvam vasheto mnenie i vashite pohvali za saita che da se posmeem zaedno.Pak i da mu pokachim malko cifrichkata na broiacha da se radva momcheto.:}):;):D
Bender

Рейтинг: 1168

Мнениеот Admin » Сря Апр 21, 2004 10:25 pm

За съжаление никой не ме е питал! :(!:
Честно казано, много съм разочарован. Егати, ясно е, че всички чат-пат взимаме снимки от чужбински сайтове без разрешение (макар че винаги е по-добре да е със), ама па да се крадем тука в България. [:0]
Сега ще им пиша да ги махнат статиите ми оттам. Да бяха питали, щях да им разреша, ама защо така мечешката!? :}):
Bender, благодаря за сигнала!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот MOD » Сря Апр 21, 2004 10:38 pm

Също така и ВРЪЗКИ са тотално копие едно към едно :(!:
Просто е mirror ( непълен ) на mtb-bg.com :(!::(!:

Прекалено малко сме , че да се крадем по този нагъл и безхаберен начин ... :(!::})::(!:
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот TOYAGA » Сря Апр 21, 2004 11:13 pm

Ей, тия верно са много нагли!

Ама поне са хуманисти - сложили са си снимките, че да не пребие човек някой невинен...
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Lubo » Сря Апр 21, 2004 11:32 pm

Podtikva6 kum LIN4 LI????? :D:D
Ima6e tuka edan druga tema za kradcite na kolela :))))))
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот hlebarka » Сря Апр 21, 2004 11:46 pm

Тия са ебати репите.
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот Bender » Чет Апр 22, 2004 12:57 am

Admin smiatah az sam im pisha man ama shtom iskash napravi go.No ima mnoo interesni i zabavni neshta vatre a ednoto momche e pusnalo daje i obiava ama ne znam dali vav Pazara na MTB ili niakade drugade koiato kazva che prodava zabelejete Drag Expert 2003 koitobil na okolo 1700 km i pochti ne bil karan.Samo deto koleloto koeto e pokazal na snimkata e Cross Sprinter i e na poveche kilometri ot 1700 no ne vijdam za kvo e azal na kolko km e pri polojenie che e karano smo po asvalt.

Celite im kolela sa okacheni s lampichki i tem podobni gluposti i dori na toia Cross (taka natechenia Drag) sa mu mahnati lepenkite i pishe Peugeot ama iavno sega se e obedil che ne e Peugeot i e svalil na Drag:D.

Drugoto mnoo interesno ako ste zabeliazali infoto za tiah e che ediniat bil mnoo vnimatelen s kolelata i daje bil napravil sait za tiah ama niamal kolelo (tva kato go prochetoh i sa zaliah da sa smeia)

Ave ima kvo da se nauchi ot tiah niama nachin.

A i za Admin neshto.Man te sa krali ot tebe ama jalkoto e che nikoi ne e vidial ve man to ima 300 choveka oito sa posetili saita kato imash v predvid che saita e razdelen na 2 da gi slojim 150 za tva podrasdeleni shtoto drugoto e za koli.I kato slojish okolo 30/40 vlizania dokato se napravi saita i da se probva ot tos deto go e uploadval i oshte tolkos deto e kazal na averite si da go vidat i az 1 da eti ti gi.

Tozi sait go znaeh mnogo otdavna ama ne biah obarnal vnimanie na statiite nadiavam se da se opravite (heh pak i prai konkurencia na moita bozichka ama niama da ia kaja sega che she izleze che se reklamiram)

Are sas zdrave.
Bender

Мнениеот Persenk » Чет Апр 22, 2004 7:32 am

[quote="Admin"]

Честно казано, много съм разочарован. Егати, ясно е, че всички чат-пат взимаме снимки от чужбински сайтове без разрешение (макар че винаги е по-добре да е със), ама па да се крадем тука в България. [:0]
Сега ще им пиша да ги махнат статиите ми оттам. Да бяха питали, щях да им разреша, ама защо така мечешката!? :}):
[/quote]

Това са едни лапета и маймуняци дето само срамят града.Тяхното каране е да накичат колелата си с лампи и да карат вечерно време като луди из ЦЕНЪРА на града.Миналата седмица един герой от тях щеше да пребие едно дете.Какво искаш от такива хора-дано имаш успех ама не вярвам да те послушат.Всичко хубаво!
everything is fine
Аватар
Persenk

Рейтинг: 1765

Мнениеот bikerider » Чет Апр 22, 2004 10:17 am

тия поне правописа да бяха научили...
аман от неграмотни пишлемета, хванали Господ за шлифера...

"Пази Боже, сляпо да прогледа"...
"Видяла жабата, че подковават вола, и тя вдигнала крак"...
и ред още такива народни мъдрости :D:8D:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот NoNe » Чет Апр 22, 2004 11:20 am

Тъпо... обаче ако реша да се кича с лампички първо към тях ще се обърна:^:
NoNe

Рейтинг: 1700

Мнениеот Windstream » Чет Апр 22, 2004 12:09 pm

[quote="NoNe"]

Тъпо... обаче ако реша да се кича с лампички първо към тях ще се обърна:^:
[/quote]

Не знам дали е просто съвпадение, но преди известно време някакъв пич точно за такива джиджавки питаше, искал да си прави колелото в стил T.F.A.T.F. [:p] Damiane, ако още влизаш тук намини и към онзи сайт (който надявам се скоро ще бъде "леко" променен в съответствие с оплакването на Админ), доколкото разбрах ти точно такива екстри търсеше за байка си :D
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Мнениеот Cu0 » Чет Апр 22, 2004 3:25 pm

[quote="Admin"]

[/quote]

ако не се разбереш с тях, пиши ми ... може чрез ХИТ-а да уредим нещо
Аватар
Cu0

Рейтинг: 1777

Мнениеот Bender » Чет Апр 22, 2004 6:28 pm

Ave chesno kazano malko me samniava che hit.bg she napraviat neshto po vaprosa ama nishto nepreci da se opitash.
Bender

Мнениеот axelmax » Чет Апр 22, 2004 7:33 pm

az teq ne bih se zanimaval mnogo serioznaburgaska grupirovka mi se vija neka da zabravim za sluchaq ili da gi namerim i da gi .......
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Bender » Чет Апр 22, 2004 9:22 pm

Ako niama da e mnogo nahalno moje li da pomolia Admin da postne tiahnia otgovor na pismoto mu che mi e mnoo interesno kva reakcia moje da ima chovek kato niakoi mu napishe takova pismo pak i glavnata mi cel beshe da se posmeem malko a to se okaza mnoo seriozna tema.

Blagodaria predvaritelno.
Bender

Мнениеот Admin » Чет Апр 22, 2004 9:37 pm

[quote="Bender"]

Ako niama da e mnogo nahalno moje li da pomolia Admin da postne tiahnia otgovor na pismoto mu che mi e mnoo interesno kva reakcia moje da ima chovek kato niakoi mu napishe takova pismo pak i glavnata mi cel beshe da se posmeem malko a to se okaza mnoo seriozna tema.

Blagodaria predvaritelno.
[/quote]

Засега няма отговор.
Но и да има, не би било коректно да го публикувам. Не ,че те са коректни, ама сега няма да ставам като тях. :(!:
Абе надявам се да отговорят и най-вече да направят каквото трябва по въпроса. Иначе начини за справяне много, ама ще стане вече смешно положението. :(
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот axelmax » Чет Апр 22, 2004 10:14 pm

@bender da ste einteresno da se prochete otgovora ako voobste ima takav

za mene e neponqtno zasto sa vzeli statiite , pazar i tn. kato informaciqta se povtarq i nema nisto novo ,koeto da na uchim i prakticheski nemam smisal ot tova

NE RAZBIRAM ZASTO SI GUBAT VREMETO TIQ HORA S COPI I PASTE
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот King.of.nothing » Чет Апр 22, 2004 10:48 pm

Admin:Ne ve man kvo mu e nekorektnoto da go postnesh ama kakto reshish de prosto mi beshe mnogo interesno kvo she kajat (i viarvam che ne samo na mene mi e interesno) no shtom si si reshil neka bade voliata ti.

axelmax:To man vahnoto e da uspiavat da si gubiat vremeto pak drugoto lesna raota shtoto poniakoga kato tragne i ne varvi gadnoto vreme.Te verno sa pochnali sait che da ubivat vremeto ma mnoo barzo sa go napravili i ma samniava che nishto ne sa ubili.Spored men povecheto saitove sa napraveni parvo eto taka samo za probata i za da si obiesh vremeto dori Admin sigurno ne e viarval che saita mu shte stania niakoi den tova koeto e v momenta.(predpolagam de pone az za tova sam se hvanal da pravia sait a i tia peshlemeta imat malko prast v tova da napravia sait ma tva si e druga tema).

A mejdo drugoto tozi post sam go pusnal az samo che ot imeto na edin aver shtoto ma marzeshe da se registriram (za da ne se chudite shto na mesta govoria ot imeto na Bender).
King.of.nothing

Рейтинг: 1200

Мнениеот Cu0 » Пет Апр 23, 2004 10:51 am

[quote="Bender"]

Ave chesno kazano malko me samniava che hit.bg she napraviat neshto po vaprosa ama nishto nepreci da se opitash.
[/quote]

сайта ще бъде изтрит, стига да се докаже "кражбата" и АДМИН да потвърди, че го желае :)
Аватар
Cu0

Рейтинг: 1777

Мнениеот King.of.nothing » Пет Апр 23, 2004 12:36 pm

Cu0:Mi az tva go kazah sadeiki po tova che sam im ispratil okolo 5 pisma v koito gi pitam edno i sashto neshto i ne sam poluchil nito edin otgovor pone eno neznam da biaha kazali vapreki che niama nachin da ne znaiat.

A i iskam da se izvinia che v gornite mi temi na povecheto dumi im lipsvat bukvi shtoto sam s ena tapa klaviatura bes kabel i sa i slabi bateriite za tva taka s epoluchava nadiavam se da ste me razbrali.
King.of.nothing

Мнениеот Admin » Съб Апр 24, 2004 5:58 am

Искам да съобщя на всички, че проблемът беше решен много културно. :^:
Отговори ми човекът, който е "собственик" на сайта. Той изобщо не е знаел за злоупътребата, тъй като с велосипедната част се е занимавал друг човек. Получих извинения, и най-важното - резултат.
Той е решил да премахне цялата велосипедна част, защото не е бил сигурен дали останалото е там правомерно. (Аз не съм искал това, той сам го е решил). Така че в момента вече я има само автомоблината част.
Аз също му благодарих за съдействието и мисля, че с това всичко вече е наред. :)
Отново искам да благодаря за сигнала, както и за взетото отношение по темата. :8D:
Аватар
Admin

Мнениеот King.of.nothing » Нед Апр 25, 2004 12:22 am

Radvam se che uspiah da pomogna i se nadiavam sled tazi prostia da ne si sazdadete pogreshno vpechatlenie za burgazlii.:)
King.of.nothing

Мнениеот Admin » Нед Апр 25, 2004 6:39 pm

[quote="King.of.nothing"]

Radvam se che uspiah da pomogna i se nadiavam sled tazi prostia da ne si sazdadete pogreshno vpechatlenie za burgazlii.:)
[/quote]

Ako 4ovek si suzdava vpe4atlenie za ob6toto ot podobni edini4ni slu4ai, tova ne govori dobre za 4oveka. ;)
Аватар
Admin

Мнениеот King.of.nothing » Нед Апр 25, 2004 9:08 pm

:)Ami to tva triabvashe da se poluchi neshto kato izvinenie ot imeto na grada ama ne stana iavno (da de ne stana8)).
King.of.nothing

Назад към Архив