[quote="M1010X"]
наистина е хубаво ако караш нещо по-сериозно от xc, в което влизат и всякакви видове дропове и скокове, да я преглеждаш от време на време. то няма какво толкова да й гледаш, де, виж само дали излиза масло отнякъде. т.е. ако подпорите (буталата) са омазнени (не би трябвало!), кофти. тогава почваш да псуваш и вадиш парцалче, изтриваш тръбата от короната надолу, така че под нея (короната) да е много чисто, и натискаш вилката десетина пъти. но не докрай (ти не би и трябвало да можеш да я сгънеш просто ей така). и гледаш пак. ако има масло под короната, сваляй вилката и псувай още повече.

аз така направих и в момента z3-ката ми стои в мазето. спукана е едната тръба... и няма оправия. знам за 2 счупени такива вилки, като едната се счупи малко преди моята... ама пичът си я караше спукана сума ти време (над месец), докато при един скок тя просто не издържа. добре, че беше с наколенки и налакътници. аз реших да не рискувам обаче...
ако излезе масло отново, но не е стигнало до короната е по-добре. най-вероятно имаш луфт в семерингите, което се оправя като си намериш нови тубуси

иначе караш така, поне без страх, че ще се строши под теб...
бтв, един бил пробвал със заваряване (на тръбите към короната). не издържала. аз лично не бих разчитал на заварка там, където самият материал не е устоял.
[/quote]
da taka si e
@T O P I C R E V I E W
changa iz4istva6 trabata pri koronata deto vliza i gleda6 vnimatelno ako e s4ypena se vi6da
M1010X abe ti danese kazva6 IVO a