Относно шините на Atomlab

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Относно шините на Atomlab

Мнениеот LiFo » Нед Май 16, 2004 11:31 am

Как мислите, дали е добра идея да си сложа шини на Атомлаб и по-точно TrailPimp или TrailKing?Карам РАМ АС с шини Сумо М4 и главини Формула.Също така искам да знам дали въобще ще станат на моя байк, за да не ги домъкна от USA и да си ги блъскам в главата, защото не стават:)

Благодаря предварително...
Law:
There is no law without an exception!
Exception: Murphy's law
Аватар
LiFo

Рейтинг: 1785

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Май 16, 2004 12:08 pm

Ami men,tez 6ini sa si suuupeeer,ako moje6 zimai gi:8D:
Niama da ima6 nikakuv problem s tvoite 4arkove,shini kato shini sa si.

p.s.A ako ne ti haresat kaji mi na maila,az 6te ti gi otkupia:8D:
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот TOYAGA » Нед Май 16, 2004 12:16 pm

[quote="LiFo"]

Как мислите, дали е добра идея да си сложа шини на Атомлаб и по-точно TrailPimp или TrailKing?Карам РАМ АС с шини Сумо М4 и главини Формула.Също така искам да знам дали въобще ще станат на моя байк, за да не ги домъкна от USA и да си ги блъскам в главата, защото не стават:)

Благодаря предварително...
[/quote]

WOW! Капли Аtomic Laboratories... Не знам как си се насочил точно към този производител, но мога само да те поздравя за избора :D TrailKing ги забрави, освен ако не искаш да превърнеш RAM AC в BMX-мутант.:D:D:D

Перфектна работа ще ти свършат TrailPimp 26" или DHR 26" (със сътветния брой дупки, отговарящи на главините ти). Разбира се, можеш да вземеш и 24" задна от въпросните модели, но това си зависи само от теб и от начина, по който възнамеряваш да ползваш возилото...
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот LiFo » Нед Май 16, 2004 1:01 pm

Благодаря ви за бързите отговори.:)
Пуснах тази тема, защото четох, че по-трудно се наплитали.Та се замислих за въможността да си ги набавя и те да не станат!
Иначе в www.mtbr.com не видях недоволни от тази шина, само е малко тежичка, но това ще го понеса:D.

Отново 10х!
Law:
There is no law without an exception!
Exception: Murphy's law
Аватар
LiFo

Рейтинг: 1785

Мнениеот TOYAGA » Нед Май 16, 2004 1:09 pm

[quote]...четох, че по-трудно се наплитали[/quote]

Вероятно, ако при подбора на спиците не се отчете отместването на отворите по каплата, което в конкретния случай не е малко... Питай пак, ако срещнеш проблеми в това отношение.
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Назад към Архив