Този продукт ще реши доста спорове в този форум...

:rofl::rofl:
:rofl::rofl:

Ехаааааа
 Ехаааааа  

)са се изплъзнали от таз мила модераторска метличка.Я душицо сладка да минеш пак с метличката а?Ако не  те затруднява де.
 )са се изплъзнали от таз мила модераторска метличка.Я душицо сладка да минеш пак с метличката а?Ако не  те затруднява де.

Admin написа:@GothicMan
Можеше да се предположи, разбира се, че проблемът явно не е в офтопика, а някъде другаде, например в теб...
Между другото, офтопикът беше изчистен напълно. Ако визираш поста на bikerider, очевидно поради операцията, за която спомена halcor (вече съжалявам, че изтрих поста!), не можеш да различаваш офтопика от хумора по темата. Което си е твой проблем, както и това, че не можеш да схващаш тая или оная логика...
 Драги ми Admin-чо,
 Драги ми Admin-чо,  

Но е добре и ти да "схванеш",че това е форум за MTB а не за хумор.Нямам нищо против хумора но тук има хора (визирам не само себе си),които искат да научат нещо и да обменят опит.Опит не относно така наречения от теб хумор,а относно областа "веломеханика".Хайде сложи си очилцата и виж как се казва този раздел от "модерирания" от теб форум(не приемай кавчките като обида, нали не си претърпял като моята операция).
 Но е добре и ти да "схванеш",че това е форум за MTB а не за хумор.Нямам нищо против хумора но тук има хора (визирам не само себе си),които искат да научат нещо и да обменят опит.Опит не относно така наречения от теб хумор,а относно областа "веломеханика".Хайде сложи си очилцата и виж как се казва този раздел от "модерирания" от теб форум(не приемай кавчките като обида, нали не си претърпял като моята операция).  Трябва ли да разяснявам точно на теб в кой раздел на форума какво се пище?
 Трябва ли да разяснявам точно на теб в кой раздел на форума какво се пище?  Нямаше ли раздел за хумор а?Бла-блааааааааа
  Нямаше ли раздел за хумор а?Бла-блааааааааа 

NovemberCharlie написа:Мрачньо, като толкова не ти харресва форума, що не се разкараш?
 А тебе кой те натиска та звъниш а?
 А тебе кой те натиска та звъниш а?

NovemberCharlie написа:За твое съжаление форумът се състои от доста такива като мен.
П.П. Използването на клишета показва доста ниска култура.

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта