В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.
абе хора някои скивал ли е на лидер новите модели? Има байк за траял там!:eek: Модела е Dude. Има линк към сайта във Връзки. Проверете го и да се посмеем заедно!:rofl:
е сигурно тези дето поне са опитвали да карат trial могат да преценят по-добре става или не колелото
на мен само лапата ми изглежда прекалено грамадна, иначе си е съвсем ок ?
***предлагам да се посмеем на всички други български производители и сглобчици, които явно грам не ебават че вече над 3 години има хора много активно занимаващи се с триал, а дори не се опитват да се обърнат към тях.
Напоследък взе да става че щом една рамка е ниска това означава че е за триал,ако въобще имаш най-малка представа от това кое се гледа в една рамка при триала нямаше да говориш така.И аз не познавам много добре този тип колелета, но доколкото съм гледал снимки на такива се различават по доста критерии като chainstay, wheelbase и т.н.
аз така като го гледам на пръв поглед въз основа знанията и практиката тва си е жив уличен баик с копирано цело от триал баик но дали са постигнали някъв ефект може да се каже като се покара.(относно street-a)
е, дано да става и да не е много скъпо че да не се трошат повече цлимбърчета и хт1-та ))
поне въпроса със скоростите е решен успешно май
всъщност кво съм се разписал като че ме интересува ? да им е честито на трейките, каквото и да е колелото поне ще иска по-малко на брой промени за да стане що-годе използваемо в сравнение със сега продаваните
[quote="screamBoy"]
да им е честито на трейките, каквото и да е колелото поне ще иска по-малко на брой промени за да стане що-годе използваемо в сравнение със сега продаваните
[/quote]
Да, колко му е да огънеш 2 тръби
Сериозно, това не знам за какво става, но за трайъл *определено* не става.
Еми нещо са се объркааале ората. Първо, че chain-staya му вярно е много дълъг. BB drop-aе супер ниско и с една твърда вилка ще му се влачат курбелите по земята. Абе просто не става за трайл.