Майна, ще извиняваш (че пак се заяждам

), но крос-кънтри не означава основно катерене. Пък за предложенията ти - как федерацията ще спре банда мангали от открадването на 3-4 байка барабар с металните решетки за които са заключени? Въоръжена охрана ли да да осигурява, или да пуска по въпросните решетки високо напрежение?

"Нормалните" държави за които ти говориш са с малко по-друг манталитет, въпреки това и там си го има проблема с кражбите, особено пък из големите университети където уж трябва да е дори още по-безопасно... А това за алеите си е утопия, има ги само на определени (съвсем не много) места където са съсредоточени голям брой велосипедисти, и при това са насочени към удобството на парк-карачите, а не любителите на силни усещания. Безопастността им също е под въпрос, случвало ли ти се е докато си връткаш по тротоара/алеята край теб (макар и на шосето) с над 80км/ч да профучи 60-65 тонен танкер? На мен ми се е случвало, много неприятно изживяване

А в законите пише това което казва по-добрия адвокат, на мен лично поне веднъж седмично някой идиот ми отнема предимството точно под носа на ченгетата и резултат никакъв (освен размяната на любезности разбира се)
Иначе за самото състезание няма да коментирам щото не съм бил там, съветвам те да помислиш и по този въпрос.
[size=67]Edit: правописа

[/size]