Курс за планински водачи

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Курс за планински водачи

Мнениеот AgentOrange » Пет Юли 16, 2004 5:12 pm

Може би на някой ще му бъде интересно да прочете последната новина от сайта на RAM...

Copy/Paste:

Курс за планински водачи

Искаме да обучим (напълно безплатно) група от планински водачи, която да положи основите на организираните байк турове по българските планини. За да има резултат от начинанието е жизненоважно да обучим правилните хора. Ако се смятате за такива напишете ни мейл с кратко обяснение защо. Условията за участие са да не сте учащи, да сте безработни, и да владеете чужд език. Очакваме писмата ви с интерес!
Аватар
AgentOrange

Рейтинг: 1965

Мнениеот pascoff » Пет Юли 16, 2004 9:50 pm

Идеално ... утре отивам да поразпитам за подробности :)
Днес времето ще бъде преобладаващо над пространството.
Аватар
pascoff

Рейтинг: 2000

Мнениеот AgentOrange » Пет Юли 16, 2004 10:42 pm

[quote="mite_pascoff"]

Идеално ... утре отивам да поразпитам за подробности :)
[/quote]

Не съм сигурен, че хората в магазина са запознати с подробностите около курса. По-добре пиши на [email protected] със subject "Za kursa", така въпросите ти ще стигнат директно до "мозъците" на операцията и ще им бъде отговорено изчерпателно във възможно най-кратък срок.
Аватар
AgentOrange

Мнениеот pascoff » Пет Юли 16, 2004 11:06 pm

ОК ще им пиша тогаз :)
Днес времето ще бъде преобладаващо над пространството.
Аватар
pascoff

Мнениеот Zozka » Съб Юли 17, 2004 11:53 pm

[quote="AgentOrange"]

Не съм сигурен, че хората в магазина са запознати с подробностите около курса.[/quote]

Абе според мен и с доста други неща не са запознати, ама няма значение - то и с чук да им набиваш някакви елементарни комуникативни норми ефектът ще е кръгла нула, те нали са най-големите разбирачи...бе кво съм тръгнал да се ядосвам заради простотий бе, я :beer: :beer:
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот rujiru » Съб Юли 17, 2004 11:58 pm

[quote]
Абе според мен и с доста други неща не са запознати, ама няма значение - то и с чук да им набиваш някакви елементарни комуникативни норми ефектът ще е кръгла нула, те нали са най-големите разбирачи...бе кво съм тръгнал да се ядосвам заради простотий бе, я :beer: :beer:
[/quote]

RULEZZ !!!
добре казано
rujiru

Рейтинг: 1700

Мнениеот hlebarka » Нед Юли 18, 2004 12:47 am

стержен
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот C_Mo » Нед Юли 18, 2004 7:44 am

@rujiru & Zozka

Тък като, до някаква степен, съм професионално ангажиран с БАС приемам това като лична нападка. Бихте ли се обосновали в [url=http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=2325]ТАЗИ тема[/url], за да остане настоящата "чиста".
Аватар
C_Mo

Мнениеот TOYAGA » Нед Юли 18, 2004 5:05 pm

[quote="hlebarka"]

стержен
[/quote]

:D:D:D Грешиш! Тук става въпрос за СТЕРЖЕНА на БАТ .....!!! При това съпроводен с ЯКАТА МУ ПОМПА!!! :D:D:D

Тва е батка! Нема спасение - тия вече са насекъде...:D:D:D
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Victor » Вто Юли 20, 2004 7:56 am

Абе тука за какво иде реч - да обучат някакви неопитни ( кат мен )да карат по планините или да направят планиските колоездачи още по-добри?
Абе секви ги има !
България не ме обича,
а аз съм ебати пича !
Victor

Мнениеот velco » Вто Юли 20, 2004 10:27 am

[quote="Victor"]

Абе тука за какво иде реч - да обучат някакви неопитни ( кат мен )да карат по планините или да направят планиските колоездачи още по-добри?
[/quote]

Не.

Предполагам, става дума за курсове за един вид екскурзоводи, но с колело. Туристически бизнес.
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Мнениеот Stuny » Вто Юли 20, 2004 11:28 am

[quote="velco"]

[quote="Victor"]

[/quote]

Не.

Предполагам, става дума за курсове за един вид екскурзоводи, но с колело. Туристически бизнес.

[/quote]

абе за мен планински водач и екскурзовод са съвсем различни неща , но иначе си прав че не става дума за уроци по колоездене
Stuny

Мнениеот AgentOrange » Вто Юли 20, 2004 12:59 pm

[quote="Stuny"]

[quote="velco"]

[quote="Victor"]

[/quote]

Не.

[/quote]

абе за мен планински водач и екскурзовод са съвсем различни неща , но иначе си прав че не става дума за уроци по колоездене
[/quote]

Да, екскурзовод не е най-точното определение в случая... :)
Аватар
AgentOrange

Мнениеот velco » Вто Юли 20, 2004 1:22 pm

[quote="AgentOrange"]
[quote="Stuny"]
[quote="velco"]
[quote="Victor"]
[/quote]

[/quote]

[/quote]

Да, екскурзовод не е най-точното определение в случая... :)
[/quote]

Разбира се, че са различни, за това казах "един вид", т.е. "нещо като, но".

Верно, по-близък термин е "каналджия".:D:D:D
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Мнениеот did » Вто Юли 20, 2004 1:27 pm

Ааа, тука съвсем се оплетоха термините. Добре би било за всеки каналджия да е квалифициран планински водач, ама не вярвам да обучават планинските водачи да заобикалят гранични постове и да бягат бързо на зиг-заг между хвърчащи 7.62 мм парченца олово.

Ако наистина се интересувате какво включмат подобни курсове, питайте някой, дето е получил подобна квалификация, примерно на курсовете на Мальовица. Хич не е шега работа.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Назад към Архив