cross bikes

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

cross bikes

Мнениеот nikolaus » Вто Юли 27, 2004 5:56 pm

Iskam da si kupq cross(ne jelaq nikoi da me ubejdava zaslujava li si ili ne) i se 4udeh dali metro sa edinstvenite distributori v sofia. Interesuvat me po-skypite modeli, a v metro te sa izgodni samo kogato sa namaleni. Ta nqkoi znae li ot kyde drugade moga da si kupq takova ne6to na dobra cena i izob6to ima li takova mqsto?
nikolaus

Рейтинг: 1200

Мнениеот PtD » Вто Юли 27, 2004 7:20 pm

[quote="nikolaus"]

Iskam da si kupq cross(ne jelaq nikoi da me ubejdava zaslujava li si ili ne) i se 4udeh dali metro sa edinstvenite distributori v sofia. Interesuvat me po-skypite modeli, a v metro te sa izgodni samo kogato sa namaleni. Ta nqkoi znae li ot kyde drugade moga da si kupq takova ne6to na dobra cena i izob6to ima li takova mqsto?
[/quote]

Има във "Велодом" (май така се казваше) на ул. Христо Ботев, ако не се лъжа между ул. Симеон и бул. Сливница. Магазинът е 2-в-1 - "Наш дом" (продават мебели) и "Велодом" (продават Крос).
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот PzNike » Сря Юли 28, 2004 8:12 am

има магазин който продава Кросс на улица Черковна, между бул Мадрид и бул "ген Данаил Николаев". Но колелата там обикновено са по-евтини модели. Може да отидеш и да питаш дали могат да ти донесат с поръчка по-скъп.
Но мисля че промоциите в Метро дават май-добрите цени на Кросове. Метро са голяма верига, и предполагам че Крос им дават най-голяма отстъпка, а и Метро могат да си позволят после да продават с малка надценка.
Само трябва да изчакаш модела който си харесал да дойде на промоция. :D
Achtung Panzer!
PzNike

Рейтинг: 1700

Мнениеот axelmax » Сря Юли 28, 2004 1:55 pm

koi model st6e si vzemesh
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот nikolaus » Сря Юли 28, 2004 4:18 pm

Mi iska6e mi se da vzema cyclon, toi mai e nai-dobyr. Kogato be6e v piromociq struva6e 480 bez dds a sega e 600 bez dds(tva mai go ima6e ve4e na topic)i 720 sys. Tva mi idva malko mnojko, qd me e 4e izpusnah promociqta. Ako ne go namerq na normalna cena 6te trqbva da si vzema t-rex.
nikolaus

Мнениеот axelmax » Сря Юли 28, 2004 9:43 pm

mi az sam sas t-rex ,nesto mprotiv koleloto li imash ,a:angfire:

:banana:

ne be cyclon asi struva poveche che nqkoi nesta sa mu po hubavi AMA KOMNDITE SA KFTI

AZ SAM DOVOLEN OT MOITO
Аватар
axelmax

Мнениеот nikolaus » Сря Юли 28, 2004 10:25 pm

A, eto nqkoi koito kara cross. Kaji pls. ot kolko vreme go ima6, v kakvi usloviq i kak go kara6 i kakvi problemi ti pravi da znam s kakvo 6te si imam rabota :) Ina4e za komandite don't bother, az sym sviknal s takiva.
nikolaus

Мнениеот bestbg » Сря Юли 28, 2004 10:40 pm

абе крос... ще ти се разбият втулките... курбелите и тем подобни глупости... от циклона ме кефи само оптега4 че е ХТ ...
Аватар
bestbg

Рейтинг: 1819

Мнениеот F1-MAN » Сря Юли 28, 2004 11:14 pm

А защо искаш да си вземеш крос? И какво мислиш да караш? Щото когато си взех мойто(бехемот) въобще не мислех за тегло, ама се оказа че освен да се спукам и доста въртя, а теглото на колелото и самата му конструкция почват да ми пречат. Ако се кача на едно твърдо колело имам чуватвото че ще излетя. То и с мойто мога да си се катеря достатъчно бързо, обаче след час катерене има последици като болки в кръста(и болки в колената, причинени от близки срещи с вилката:D:D:D). Реши за какво ще го използваш, пък тогава се насочи към някой модел.
Аватар
F1-MAN

Рейтинг: 2000

Мнениеот axelmax » Сря Юли 28, 2004 11:21 pm

МИ ЗНАЦЧИ
от неколко месеца даржи се ама му направих убгреид,на лапата ,че беше регулируема аи после и нея опражих нема грам луфт и скачам и неподава ,но сега сам сас статична че предницата е много а много висока ,и по трудно скацхам ама сте вида мой еда си менкам ,курбелите ми се беха развили малко ама то за 1400км не са по пани сега са добре ама треба да смена болтове с такива за 6-грам.ама отдеда намера незнам ,гумите не са за планина много са нестабилни ,но на асвалт са доста стабилни и си легам като с писотв мотор на завоите ,за мокро даржат ама не бих с доверил ,амортесиорите ,немам база за сравнение ,но яко изхварлят и ме кефи това жеригта е пълен боклук ,за седлката ми мека е,ти си знаеш дали ще ти удобнакапли се криват ама незнам дали е нормално ,спирачките спират ,ама не и за спускане,кормилото си е,здражо ,главините са добре оплатнени,скоростите са малко под минимума за колело ,което може да се кара в планина но инацхе става ,за рамката е е :Pудобна
Аватар
axelmax

Назад към Архив