Problem sas zadnite venci

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Problem sas zadnite venci

Мнениеот F1-MAN » Вто Юли 01, 2003 12:14 pm

Predi nqkolko dena si vzeh novo kolelo-Drag Behemoth sas shimano alivio.Ot v4era oba4e po4na da se 4uva nqkakvo stargane v zadnite venci.Polu4ava se kogato po4na da vartq pedalite nazad ili pusna koleloto po inerciq(vencite se dvijat v takava posoka 4e da ne zavartat gumata).V serviza mi kazaha da si go karam taka i da mina sled edna sedmica da go poglednat pak.Nqkoi moje li da mi kaje ot kakvo se polu4ava za6toto te ne uspqha.Ina4e koleloto e neveroqtno.
Аватар
F1-MAN

Рейтинг: 2000

Мнениеот Plamen » Вто Юли 01, 2003 8:28 pm

Da ti e 4estito kolelceto!! Da go karash sys zdrave!...................Az sym mu goljam fen...no oste sym v proces na sybirane na pari.....
Ako imash vreme napishi malko pove4e, koe ti e napravilo dobro i koe losho vpe4atlenie po vreme na dvijenie s nego
Аватар
Plamen

Рейтинг: 1200

Мнениеот screamBoy » Вто Юли 01, 2003 10:21 pm

samo w ednata posoka, a ?
kato go obyrnesh po gryb i zawyrtish gumata s ryka kak e ?
ot edna strana move da e nqkoq pesychinka, obache togawa move bi bi trqbwalo da e shuma postoqnen, wse pak zawisi kyde tochno se e zawrqla
ot druga strana move da e neshto ot sorta na nedostatychno smazka nqkyde.
Moq sywet e da minesh pone 50km i ako shuma se zapazi ili zasili togawa shte si ubeden che ima problem.
Awe malko typo ama pogledni dali ti e stegnato dobre zadnoto kolelo t.e. dali e hwanato zdrawo za ramkata :)
Syshto wzemi shestograma i wiv dali sa stegnati wintowete deto sa na uhoto na derejliora - ediniq hwashta uhoto kym ramkata a drugiq dyrvi derejliora kym uhoto. Mi tfa e, typizmi.

[url=http://www.freevibe.com/headsup/lowdown_index.shtml][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот tailor » Чет Юли 03, 2003 8:38 am

За кой сервиз говориш?
Ако имаш път мини през Хигиената.
Аватар
tailor

Мнениеот F1-MAN » Чет Юли 03, 2003 1:53 pm

Kato go obarna po grab i zavartq gumata pak se 4uva, a i sam siguren 4e ne e ot optega4a, za6toto i na svalena guma se 4uva.Naistina 6te pokaram o6te malko pak 6te vidq.A, Plamene, pro4eti statiqta na screamboy, toi go e opisal idealno.Dosega karah tvardo kolelo(ne be6e dori s vbr) i sega imam 4uvstwoto 4e letq.Dosega sam karal samo po kvartala(gorna banq).Tuk ima dosta hubavi bairi i nanadolni6ta, a sa6to i pate4ki prez gorata.Hodil sam i do bonsovi polqni(ako ste gi 4uvali) i be6e idealno.Po vito6a o6te ne sam se puskal.I za tailor-minah to4no prez higienata i mi kazaha da go karam o6te edna sedmica i da mina pak.
Аватар
F1-MAN

Мнениеот F1-MAN » Чет Юли 03, 2003 2:13 pm

Pak za Plamen.Parvo da kaja 4e ne razbiram 4aqk tolkova mnogo ot kolela.Zna4i ramkata mnogo mi haresa.Aluminieva e i dizaina e nevroqten.Vapreki 4e e tolkova masivno teji kolkoto sprint safari(vdignah gi zaedno i mi se storiha ednakvi).Vsi4ko mi e na shimano-skorostite i glavinite sa na alivio,spira4kite sa deore,kurbelite pak sa shimano, ama ne znam kakvi.Screamboy neznam za6to smqta 4e spira4kite(po to4no gumi4kite) deore sa lo6i.Na men mi se storiha idealni(moje bi za6toto ne sam probval po-dobri).Spored men trqbva da gi probva6.Ina4e lost4etata se natiskat perfektno i skorostite se prevkliu4vat lesno.Drugo.Ne znam kolko zadrav e prerdniq amortisior, no ima dobar hod i mnogo mi haresa.Vapreki 4e kormiloto e 6iroko, mu se svikva i e udobno.Sega sled kato mu sviknah, kato se ka4a na drugo kolelo mi e neodobno.Sedalkata sa6to e dobra.Screamboy,ne znam kakvi sa bili to4no tvoite pedali, no moite sa golemi s malki papki na rqh i mi se struvat dosta dobri.Nito vednaj ne mi padna kraka ot tqh.Dtajkite sa6to sa dosta udobni.Pak povtarqm,4e dosga karh mnogo staro tvardo kolelo i behemotha mi se stori neveroqten.Nqkoi moje i da ne smqtat taka, no za men tova kolelo e kato mercedes.
Аватар
F1-MAN

Мнениеот screamBoy » Чет Юли 03, 2003 9:07 pm

nachi moite pedali bqha edni takiwa awe izglevdat kato ogrizki, ne platformeni a po-skoro kato raztworen mechi kapan, obache s normalen razmer. Na predishnoto mi kolelo bqha platformi i tezi mi se storiha awe uvas. Nakladkite ne bqha chak tolkowa loshi, no Tektro sa sywsem malko po-skypi a dosta po-dobri, pone za men. Ako wilkata ti e Zoom normalna (ne obyrnata) mini prez nqkoj motomagazin i si wzemi manshoni sreden razmer, na men mi struwaha 9lw - powqrwaj mi towa e edno ot naj-ewtinite i lesni neshta za upgrade a wyrshi neweroqtna rabota. Ako iskash si wzemi shubler s teb wytreshniq diametyr na manshona trqbwa da e &gt;35mm, zashtoto ima edni deto sa tochno 35mm (kolkoto sa krakata na wilkata) no te ne stawat, zatowa wzimash sledwashtite po-golemi.
Drugo interesno ako mashinkite na sedalkata sa ti s shestogram si kupuwash 2 normalni mashinki NO NE OT GOLEMITE MAGAZINI (zashtoto tam sa po 5lw), otiwash w nqkoj malyk magazin i si kupuwash kwito i da e (e po-dobre aluminiewi) mashinki za sedalka po 3lw sa; s towa poluchawash lesno swalqne i digane na sedalkata. Drugo interesno - skachaj wyzmovno naj-mnogo i izobshto tormozi po wsqkakyw wyzmoven nachin wilkata - taka raboti po-dobre. Moqta do sega ne mi e naprawila luft wypreki wsichko, taka che ako si do 85-90kg mislq nqma da imash problemi. Ako sled mesec-dwa pochne da ti skyrca zadniq shok, to e zashtoto na kraishtata na pruvinata se iztyrkwa boqta, reshenieto e slagash gysta smazka (gres) na samata pruvina.
Metalnite tapi deto sa ti otstrani na kormiloto gledaj da sa ti stegnati, shtoto moqta ednata izpadna a otdelno ne se prodawat.
Druga osobenost na wilakta e che i dwete koroni se stqgat, koeto mi se struwa e dobre, zashtoto movesh da gi slagash kydeto si iskash, po edno wreme imah problem che pri padane mi se izwyrtashe kormiloto - e dolnata korona se beshe razhlabila ne pri krakata a pri stervena. Drugo interesno ne se seshtam.

[url=http://www.freevibe.com/headsup/lowdown_index.shtml][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот F1-MAN » Пет Юли 04, 2003 3:35 pm

Blagodariq za savetite.Abe i ne6to drugo.Az ve4e napisaj takava tema ama ni6to.Skorostite sa mi alivio i parvona4alno otzad ne gi bqha nastroili kakto trqbva-ne ka4va6e na nai golemiq venec.Ina4e na ostanalite prevkliu4va6e mnogo tiho.Az si gi ponastroih i sega ka4va na vsi4ki,oba4e ne moga da gi nastroq taka 4e da ne trakat kato vartq na obratno(na prazen hod), a i prevkliu4va po-6umno.Da znae kak da go opravq.
Аватар
F1-MAN

Назад към Архив