@Пища Хуфнагел:

( няма как иначе да се изразя )
Кирливите камбоджанци колкото и да серат в тия клинове не могат да наваксат на машината, която ги почиства след употребата от въпросните индивиди!
Това, че на теб ти е под достойнството да купуваш подобни стоки не означава, че те не са добри.
Конкретно за клиновете:
Имам един, който го ползвам втора година. Не се е скъсал! Не се деформирал! Не се е разтегнал! Не са му изпуснали ластиците! Не съм забелязал и помен от кирлив камбоджанец (или умрял германец) вътре! Явно е, че съм жив и спина не ме е хванал...
Кажи ми твоите причини, които да ме убедят да си купя в пъти по-скъп клин от "намазан" магазин.
Чел съм много от постовете ти (включително и тези от 2003-та насам) и съм останал с впечатлението, че се имаш за нещо повече от другите. Явно е, че имаш повече познания от нас, вероятно и пари, които пък ти
надуват самочувствието на n-та степен, но това не ти дава право да се държиш по изявено презрителен начин към всички и всичко, което е "под твоето достойнство".
Не те познавам лично и затова за мен не си нищо повече от обикновените спамери тук!
Много добре знам, че имаш уменията и може и да не се държиш така, но както се представиш пред мен така те възприемам!
(ще се спра дотук, че надолу, кой знае какви ще ги надробя).
П.П.:
Ако си пич ще кажеш нещо смислено в защита на себе си и теорията ти с клиновете, но едва ли ще го направиш!
Ааааа...
За клиновете:
Както казах и преди - всеки с мнението си...