Хайдушкото кладенче или ...

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Хайдушкото кладенче или ...

Мнениеот Cu0 » Пон Авг 02, 2004 2:36 pm

... по-точно ТОЗИ заслон Изображение
съществува ли още ?

:xx(:
Аватар
Cu0

Рейтинг: 1777

Мнениеот MOD » Пон Авг 02, 2004 3:24 pm

Защо да не съществува?
Не е точно на пътя, на около 20 метра надолу от пътя се намира ...
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот Cu0 » Пон Авг 02, 2004 3:50 pm

[quote="MOD"]

Защо да не съществува?
Не е точно на пътя, на около 20 метра надолу от пътя се намира ...
[/quote]

надолу ще рече надясно ли?

защо питам ли, защото ми се струва, че има малка неточност. Толкова малка, че ни отклони по една хайдушка пътека, която излезе на една хайдушка поляна, после "напряко" през една хайдушка гора, за да излезем след час и половина лутане пак някъде около хайдушкото кладенче (което така и не намерихме всъщност) :crap: .. та просто ми стана любопитно: защо така?
Защото според точка 13 от описанието на маршрута "Железница - Дяволския мост 3" трябва да се отбие в дясно. След 110 метра би трябвало да попаднем на въпросния заслон. Незнам защо обаче ние намерихме 2 ПЪТЯ в дясно. И по двата в близките почти 200 метра нямаше и помен от заслон ... в крайна сметка взехме, че объркахме и пътя и тука вече си 364 м41к474 (т.е. хванахме грешното дясно).

Админ, ако е така, моля те добави тази подробност и корегирай малко картинката:praying:
Аватар
Cu0

Мнениеот Cveti » Пон Авг 02, 2004 4:02 pm

[quote][i]Originally posted by Cveti[/i]

Значи,това заслонче е чудно,но доста трудно се намира.Аз самата съм ходила там сигурно 10-тина пъти и все още понякога бъркам горичката,където трябва да се отбиеш вдясно.Всъщност към него няма точно път,виждат се някакви коловози на поляната,защото авджиите ходят там с джипове.Случвало ми се е да поема навътре по предишната поляна,ориентир няма никакъв.Но то е съвсем близо до пътя и ако не отидеш там след 2-3 минути е ясно,че си сбъркал.110 метра ми се виждат множко до него,то е съвсем близо,но може и аз да се бъркам,защото съм много зле с разстоянията.
Чудя се дали не е вече време на някое каране да боднем там една табелка към заслона и чешмичката.
[quote]
May the force be with you.
Cveti

Рейтинг: 1700

Мнениеот velco » Пон Авг 02, 2004 4:16 pm

[quote="Cu0"]
Защото според точка 13 от описанието на маршрута "Железница - Дяволския мост 3" трябва да се отбие в дясно. След 110 метра би трябвало да попаднем на въпросния заслон. Незнам защо обаче ние намерихме 2 ПЪТЯ в дясно.
[/quote]

Кофти, щом сте намерили пътища, защото последния път като карах, ливадата беще окосена и пътят към заслона въобще не се виждаше.
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот Cu0 » Вто Авг 03, 2004 9:18 am

[quote]Чудя се дали не е вече време на някое каране да боднем там една табелка към заслона и чешмичката.

[/quote]

няма да е лошо. Има няколко разклонения, които са объркващи. Иначе маршрута е добре описан, дори за без километраж, само по картинки:thumb:
Аватар
Cu0

Мнениеот Cu0 » Вто Авг 03, 2004 9:22 am

[quote="velco"]

[quote="Cu0"]
Защото според точка 13 от описанието на маршрута "Железница - Дяволския мост 3" трябва да се отбие в дясно. След 110 метра би трябвало да попаднем на въпросния заслон. Незнам защо обаче ние намерихме 2 ПЪТЯ в дясно.
[/quote]

Кофти, щом сте намерили пътища, защото последния път като карах, ливадата беще окосена и пътят към заслона въобще не се виждаше.

[/quote]

при нас трева си имаше ... то от там дойде и част от проблема, защото тя беше намачкане и в двете посоки ... а разбери сега кой е пътя:confused:
Аватар
Cu0

Назад към Архив