[quote="screamBoy"]
Любо ... ще ви даде адреса на неговите снимки, предполагам че само които бяха там ще го получат....
[/quote]
Точно така е
И, за да не се чудите, сърдите и т.н., обяснявам:
1.Всеки фотограф, пък бил той и аматьор като мен, обикновено подбира и показва на широката публика само най-доброто, което е направил. Галериите от типа на Паралелна Вселена, Сютка и т.н. бяха изключения (говоря за моите снимки), продиктувани от желанието ми да предам максимално широко и достоверно преживяването и атмосферата. За щастие, от Пампорово има доста на брой хубави снимки:^:, така че ще има какво да гледате, НО...
2.Като предвидлив човек, аз трябва да мисля за зимата, за някои статии и за други такива неща.

Затова не очаквайте да ви изсипя накуп снимките от Пампорово или от другаде, а след това да се чудя откъде да си взема снимки, които хем да са хубави, хем да са интересни (т.е. да не са виждали бял свят). Съжалявам, че ще се наложи да чакате, ама това е положението.
Както каза Screamboy тези, които бяха на Пампорово, ще получат адрес със снимките, разбира се, при условие да не ги разпространяват и т.н. Останалите ще трябва да следят сайта
Надявам се да ме разберете....