[quote="Stuny"]
пробва ли ги пътечките , кажи тази втората как е , аз наскоро минах от там пеш и ми се видя трудничка , но мисля че може да се получи добро каране по нея , мина ли по ония тръби
[/quote]
Мдаа пътеките са много добри, особено тази втората ... отначало е малко по широка с напречни канали от време на време и стърчащи железа тук-таме но след като пресече шосето (пътеката продължава зад мантинелата точно до един паметник) става много технична със стръмни участъци и големи камъни, прилича малко на началото на пътеката от алеко към бистрица/железница само дето е малко по-дълга ... добре е като за разгряване и е удобна защото излиза на долната станция на лифта при лалето и може от там да се качиш отново до алеко
а първата пътека е голяма лудница ... супер стръмна и тясна с обратни завои, скали и "плаващи" камъни ... просто е перфектна ... тя пък излиза на Бай кръстьо от къдео пак може да се качиш до горе с лифта
а миналата седмица тая дето е пробвах (левия вариант на тази покрай Комините) е най-трудната която съм карал на Витоша ... от начало почти не става за каране защотот е много обрасла, тясна и със страничен наклон, но след това каква лудница става не е истина ... МНОГО камъни и скали и големи пасажи с каменни реки през които има нещо като пътека, където се мъчих да карам но горката ми вилка не може да поеме толкова големи морени ... таз пътека излиза на една друга която отива към драгалевския манастир а идва от златните мостове и там е също много яко - по широко, с камъни, коерени и подобни
очаквам деня когато ще имам мечтаното колело за да тествам директно по морените от горе на долу

Днес времето ще бъде преобладаващо над пространството.