[quote="naka76"]
[quote="bikezilla"]
[quote][i]Originally posted by naka76[/i]
оу, Наско без сили??? не вервам... манипулация няква надушвам...
ето и доказателства:
е как стана тая работа? аз, чефо и иван катерихме същия баир (до здравец само), в същия ден, ама тръгнахме в 9, ти може би по-рано?
[/offtopic]
[/quote]
Аз нали тея дни съм нощна на работа и тръгвам рано към 7-7.15,та за това сме се разминали.Що не казвате че ще ходите та ме оставяте сам да се бъхтя по баирите???А колкото до оставянето без сили,новобранска работа!!Не добре нахранен,още не свикнал с автоматичните педали и като тръгнам нагоре на пълна гас и последния километър газта свърши:D.Точно това исках да кажа и в предния пост че винаги има странични фактори и не можеш да сравняваш две карания по умората!
А горе каква пътека намерих за спускане към Луковица:^::B)::D.В горната част повече ми допаднаСпускане по тясна пътека между дървета и много завои които АЗ ги взимах с над 20 с суркане на заднизата (е някой път заднизата се сурка в другата посока

),а за вас не знам.В долната част ми заприлича на тази от х.Родопски партизани към Храбрино.Общото е че и на двете са адски трудни,а разликата е че поне тука седях на седалката и от време на време ритах с крак за да тръгна,а не като онази където на състезанието 80% от нея я взех с колело на рамо:D.Има и пътека за Бачково ама нещо съм изтървал отбивката.За нея месните ми казаха че е ъпсурт да се мине с колело!!!Това ме предизвиква и смятам пак да ходя скоро:D
[/quote]
опа, заинтригува ме доста силно
следва поредица въпроси
1. "...горе каква пътека..." - къде е това "горе" ? бяла черква?
и ако може кратичко обяснение как се хваща тази пътека
2. луковица?? това пък какво е/ къде е?
3. към бачково... това да не е онзи римски път горе / синя маркировка на картата, който в крайната си част, хм, леко "липсва" ?
ако следващия път когато търсиш интересни пътечки се почустваш нужда от компанията на някои който да те бави по баира нагоре / да ти пази силите

- пиши в форума , заинтересувани ще има (аз...)