от CrZ » Вто Сеп 28, 2004 3:08 pm
Побратиме, тъй щото яз те уважавам , искам и ти мене да ме уважаваш.Значи ,първом стои следния въпрос - най е важно да не бидеш Прост. Фактически, тез вилки са технически несъвместими от сега не разбереш ли - грешките ше бидат непоправими .За сравнение - то е като да мериш керосин с бобена чорба - с мухи и бръмбари е пълна моята глава. Фактически и двете са горива - сиреч еднакви са - да ама не - тъй ако смяташ си тъпо дете. Първото е человешко гориво, второто за летателен апарат - за товя моят кур не е брадат........Тъй щото разликата между дропенето и нормалното спускане е толкоз голяма - съсредоточи се - монстера е зрителна измама. Вилката мож да ти се чини красива - в действителност е като розата бодлива - голяма здрава и прекрасна, но пипнеш ли я във главата ще те прасна.Сега друг е въпроса ти какво ще дириш тадява - не взимай монстер, освен ако не си тъпа крава. Аз лично предпочитам смилянската боб чорба - защото излиза под формата на дрисня:P. Тъй щото съм приучил и мойта вилка да я обича - главата ми на гъз прилича.. С масло да работи е тъпо - с бобец е по мазна а и не е скъпо. При монстера фактически таз екстра не съществува - за това който я пипне кура му се подува. Какъв е извода - вилката си заслужава защото е хубава и работи добре - монстера че е по здрав хич не ме ебе..е.....сиреч пак е по добре...да ама не.......
значи , фактически не се разстройвай психически. Предимство на монстера е че е конструиран от ВИНКЕЛ - секретна космическа сплав - не бъди тъп педал ляв - винкела автоматически я прави и по здрава , за сметка на това не мога да го вкарвам направо. Трудно ми е да го вдигам за това и с путките нищо не постигам. Таквизи неща за нея - продължавам да пея и 20 сантиметровата патка да си вея , и космите на задника със запалка да грея......нооо...има едно голямо но....когато напиняш амбриажа - сдаваш физически и багажа. Автоматически ще да се измаряш повече поне дваж триж пъти - затова монстера може само зъбите да ти откърти. Фактически заради тежината , идват проблеми и с жената. Таз вилка е за алкохолици- шофиори и политици- един голям хуй за всички музикални критици......От теглото следва едно предимство фактически обаче - като се засветкаш по склона на спирачките ти майката ще се разплаче. Хабиш повече феродо - от властелина на пръстените иска да чукам хобитът Фродо.......ИНЕРЦИЯТА....свойството да се суркаш дваж пъти по бърже , след време накладката на метал почва да стърже. А тоз който е с по леката вилка - накладки рядко сменя и с уста си свирка. Фактически обаче ако си дебел няма смисъл - за това е по добре с боксер да си се разписал. По - добре да си земеш DH амортисиор - като караш дълго да се не мъчиш и да не миришеш на пор. Монстера е вилка за люде ненадвишаващи 40-50 кила - кога ще спре да ми расте по задника брада. Също е и вилка за жени - но не защото са кози - ами да може карането по лесно да им върви. Боксера е вилка мъжка - карай я бърже и недей пъшка. Възможно е да си чувал от разни - но повярвай ми това са приказки празни, че новите боксери не работят - не е верно но просто е нужна в масло да се топат. Мож и като мен да сториш - повярвай другарю - спри да мърмориш . Рецептата е следната....смазват се ВИКтръбите с крем бочко - количеството да е точно, един такъв бял на цвят е и мирише лошо - продава се в Аптеката на чичо Гошо. Той е аптекар зловонен - но има хуй огромен.... След туй вилката се пуни сос брашно и боб чорба - остави малко манджа и за своята душа.. а след туй се маща целата ръжда - родопи чодесно..и с него всичко е лесно, а и кога се случи късно вечер да закъсаш в балкана няма да носиш манджата в буркана - в боксера има място - стига с вилката да си наясно. Винаги ще има що да сложиш в стомаха - и кура ти от радост с глава на туристите ще маха. Как са казали старите хора - чудна мъдрост от народа....Боксера е керемидка над главата и хлебец за душата. Повече незная с какво да бида полезен - ако ти е угодно земи си монстер но не бъди разглезен. Боксер му е -майката а на мен ми е време да паля таратайката.. Аз лично боксер бих си взел - свалих 7 кила с него и веч не съм дебел......Може и да е две илядо гроша суха пара но си струва - ич недей му мисли бегай бърже да купува....Сполай ти побратиме и прощавай....ако с нещо съм засегнал феновете на марзоки - побратими мойте гащи са широки - за вас съм скрил вътре животно чудесно - пипнете ли го с уста веке карането ще ви биде лесно...
айде арно да е.....
ПОСЛЕПИС:Най-романтичната ваканция е със педали и в палатка
LIKE A WATER DOWN THE HILL