ROXSHOX-WC vs MONSTER-a

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

ROXSHOX-WC vs MONSTER-a

Мнениеот Straho_ooD » Вто Сеп 21, 2004 11:24 pm

Ako nqkoi ima mnenie po temata molq da go postne tuka :))
Jivo se interesuvam :))
DH
Straho_ooD

Рейтинг: 1200

Мнениеот gladstone » Сря Сеп 22, 2004 11:12 am

[quote="Straho_ooD"]

Ako nqkoi ima mnenie po temata molq da go postne tuka :))
Jivo se interesuvam :))

[/quote]

Аз нямам мнение по темата, защото не съм карал с нито една от двете вилки, но според мен за да ти отговорят другите е хубаво да уточниш за кой Монстър и от коя година говориш.
gladstone

Рейтинг: 1698

Мнениеот bikerider » Сря Сеп 22, 2004 5:31 pm

също няма да е зле и да кажеш за какво ти трябват...
за едни неща едното е по-добро, за други другото...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот Straho_ooD » Чет Сеп 23, 2004 9:26 pm

Za zverski DH razbira se :))
DH
Straho_ooD

Мнениеот jokata » Чет Сеп 23, 2004 10:02 pm

[quote="Straho_ooD"]

[/quote]
Малийййй... Прави ми впечатление, че напоследък народа масово се побърка по т.нар. "DH" :rofl:
Човек без идея е като риба без велосипед.
Аватар
jokata

Рейтинг: 1700

Мнениеот axelmax » Чет Сеп 23, 2004 10:57 pm

еми попуализира се спорта :banana::banana::banana:
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот gladstone » Пет Сеп 24, 2004 2:46 pm

[quote="jokata"]

[quote="Straho_ooD"]

[/quote]
Малийййй... Прави ми впечатление, че напоследък народа масово се побърка по т.нар. "DH" :rofl:
[/quote]

Absoliutno, daje i tiq deto ne sa karali prez jivota si v plana ama sa re6ili 4e 6te stnat zverski downhill-eri :nono:
gladstone

Мнениеот bikerider » Пет Сеп 24, 2004 4:11 pm

[quote="Straho_ooD"]

[/quote]

ами вземи си BoxxerWC ако искаш да се състезаваш.
a ако искаш да удряш, да блъскаш и да скачаш без да те е страх за вилката си вземи Monster, но обърни сериозно внимание на челото на рамката и на чашките които ще използваш - трябва да са достатъчно здрави. имай предвид и огромната разлика в теглото - Monster-а неслучайно се казва така. Ако ако предпочетеш Monster, но си лек (под 70-80кг), бих ти препоръчал нещо от рода на 888.
Аватар
bikerider

Мнениеот Black » Пет Сеп 24, 2004 5:24 pm

[quote="bikerider"]

[quote="Straho_ooD"]

[/quote]

a ако искаш да удряш, да блъскаш и да скачаш без да те е страх за вилката си вземи Monster, но обърни сериозно внимание на челото на рамката и на чашките които ще използваш - трябва да са достатъчно здрави. имай предвид и огромната разлика в теглото - Monster-а неслучайно се казва така. Ако ако предпочетеш Monster, но си лек (под 70-80кг), бих ти препоръчал нещо от рода на 888.
[/quote]
tolkova pisane mi spesti
blagodarq ti 6e 4erpa:beer::beer::drunk:
BMW,колела,и некви руси каки с големи цици
Аватар
Black

Рейтинг: 1697

Мнениеот bikerider » Пет Сеп 24, 2004 5:49 pm

[quote="Black"]

[quote="bikerider"]

[quote="Straho_ooD"]

[/quote]

[/quote]
tolkova pisane mi spesti
blagodarq ti 6e 4erpa:beer::beer::drunk:
[/quote]

да не забравиш :D:8D:
Аватар
bikerider

Мнениеот PAIJINA » Пон Сеп 27, 2004 6:51 pm

potarsi SHIVER
PAIJINA

Мнениеот CrZ » Вто Сеп 28, 2004 3:08 pm

Побратиме, тъй щото яз те уважавам , искам и ти мене да ме уважаваш.Значи ,първом стои следния въпрос - най е важно да не бидеш Прост. Фактически, тез вилки са технически несъвместими от сега не разбереш ли - грешките ше бидат непоправими .За сравнение - то е като да мериш керосин с бобена чорба - с мухи и бръмбари е пълна моята глава. Фактически и двете са горива - сиреч еднакви са - да ама не - тъй ако смяташ си тъпо дете. Първото е человешко гориво, второто за летателен апарат - за товя моят кур не е брадат........Тъй щото разликата между дропенето и нормалното спускане е толкоз голяма - съсредоточи се - монстера е зрителна измама. Вилката мож да ти се чини красива - в действителност е като розата бодлива - голяма здрава и прекрасна, но пипнеш ли я във главата ще те прасна.Сега друг е въпроса ти какво ще дириш тадява - не взимай монстер, освен ако не си тъпа крава. Аз лично предпочитам смилянската боб чорба - защото излиза под формата на дрисня:P. Тъй щото съм приучил и мойта вилка да я обича - главата ми на гъз прилича.. С масло да работи е тъпо - с бобец е по мазна а и не е скъпо. При монстера фактически таз екстра не съществува - за това който я пипне кура му се подува. Какъв е извода - вилката си заслужава защото е хубава и работи добре - монстера че е по здрав хич не ме ебе..е.....сиреч пак е по добре...да ама не.......
значи , фактически не се разстройвай психически. Предимство на монстера е че е конструиран от ВИНКЕЛ - секретна космическа сплав - не бъди тъп педал ляв - винкела автоматически я прави и по здрава , за сметка на това не мога да го вкарвам направо. Трудно ми е да го вдигам за това и с путките нищо не постигам. Таквизи неща за нея - продължавам да пея и 20 сантиметровата патка да си вея , и космите на задника със запалка да грея......нооо...има едно голямо но....когато напиняш амбриажа - сдаваш физически и багажа. Автоматически ще да се измаряш повече поне дваж триж пъти - затова монстера може само зъбите да ти откърти. Фактически заради тежината , идват проблеми и с жената. Таз вилка е за алкохолици- шофиори и политици- един голям хуй за всички музикални критици......От теглото следва едно предимство фактически обаче - като се засветкаш по склона на спирачките ти майката ще се разплаче. Хабиш повече феродо - от властелина на пръстените иска да чукам хобитът Фродо.......ИНЕРЦИЯТА....свойството да се суркаш дваж пъти по бърже , след време накладката на метал почва да стърже. А тоз който е с по леката вилка - накладки рядко сменя и с уста си свирка. Фактически обаче ако си дебел няма смисъл - за това е по добре с боксер да си се разписал. По - добре да си земеш DH амортисиор - като караш дълго да се не мъчиш и да не миришеш на пор. Монстера е вилка за люде ненадвишаващи 40-50 кила - кога ще спре да ми расте по задника брада. Също е и вилка за жени - но не защото са кози - ами да може карането по лесно да им върви. Боксера е вилка мъжка - карай я бърже и недей пъшка. Възможно е да си чувал от разни - но повярвай ми това са приказки празни, че новите боксери не работят - не е верно но просто е нужна в масло да се топат. Мож и като мен да сториш - повярвай другарю - спри да мърмориш . Рецептата е следната....смазват се ВИКтръбите с крем бочко - количеството да е точно, един такъв бял на цвят е и мирише лошо - продава се в Аптеката на чичо Гошо. Той е аптекар зловонен - но има хуй огромен.... След туй вилката се пуни сос брашно и боб чорба - остави малко манджа и за своята душа.. а след туй се маща целата ръжда - родопи чодесно..и с него всичко е лесно, а и кога се случи късно вечер да закъсаш в балкана няма да носиш манджата в буркана - в боксера има място - стига с вилката да си наясно. Винаги ще има що да сложиш в стомаха - и кура ти от радост с глава на туристите ще маха. Как са казали старите хора - чудна мъдрост от народа....Боксера е керемидка над главата и хлебец за душата. Повече незная с какво да бида полезен - ако ти е угодно земи си монстер но не бъди разглезен. Боксер му е -майката а на мен ми е време да паля таратайката.. Аз лично боксер бих си взел - свалих 7 кила с него и веч не съм дебел......Може и да е две илядо гроша суха пара но си струва - ич недей му мисли бегай бърже да купува....Сполай ти побратиме и прощавай....ако с нещо съм засегнал феновете на марзоки - побратими мойте гащи са широки - за вас съм скрил вътре животно чудесно - пипнете ли го с уста веке карането ще ви биде лесно...

айде арно да е.....

ПОСЛЕПИС:Най-романтичната ваканция е със педали и в палатка
LIKE A WATER DOWN THE HILL
Аватар
CrZ

Рейтинг: 1998

Мнениеот HellRaider » Вто Сеп 28, 2004 7:30 pm

[quote="CrZ"]

Побратиме, тъй щото яз те уважавам , искам и ти мене да ме уважаваш.Значи ,първом стои следния въпрос - най е важно да не бидеш Прост. Фактически, тез вилки са технически несъвместими от сега не разбереш ли - грешките ше бидат непоправими .За сравнение - то е като да мериш керосин с бобена чорба - с мухи и бръмбари е пълна моята глава. Фактически и двете са горива - сиреч еднакви са - да ............................................

ПОСЛЕПИС:Най-романтичната ваканция е със педали и в палатка
[/quote]

ave ti pak li si ql ot zelenite 6i6arki :rofl::usclap:
Вчера е история.
Утре е мистерия.
Днес е подарък.
HellRaider

Мнениеот gladstone » Вто Сеп 28, 2004 9:17 pm

Abe ne sledq ot mnogo otdavna tozi forum, no ot kakto go pravq tova e nai qki post, koito sum 4el. BRAVO:D:D
gladstone

Мнениеот axelmax » Вто Сеп 28, 2004 9:30 pm

ами на мен ми се вижда тъпо това изказване ,а и не е смешно,без да се обижда колегата ,
а и това да се дават опредление е още по тапо , с една дума ,

кат не ти аресва оди си дома ,краи на цитата

или виж себе си ,па другите те да се гледат
Аватар
axelmax

Мнениеот dragul_k » Вто Сеп 28, 2004 10:40 pm

А е пич важно е маитап да стаа!!!А иначе CRZ каза- ако каращ-WC ,ако блъскащ и трощищ по разни стълби-Monster!Аз лично предпочитам да карам но по стечение на обстоятелствата съм с DNM 180 USD............
dragul_k

Мнениеот gladstone » Сря Сеп 29, 2004 12:27 pm

To Axelmax: Зашо бе, поста си заслужава одобрението, най-малкото за това колко време е изгубил CrZ да го напише. А пък най-вече за това колко информация е дал в толкова поетичен (макар и на места вулгарен) вид. Хем Straho OOD получи най-накрая някакъв отговор , хем и другите се позабавляваха.:^:
gladstone

Мнениеот ton4o » Сря Сеп 29, 2004 1:11 pm

eee,te tova e izkustvo!
ton4o

Мнениеот CrZ » Сря Сеп 29, 2004 1:20 pm

тъпо е...важното е BOXXER RULES......
LIKE A WATER DOWN THE HILL
Аватар
CrZ

Рейтинг: 1998

Мнениеот MAN6 » Сря Сеп 29, 2004 7:55 pm

ieste
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот HellRaider » Сря Сеп 29, 2004 9:26 pm

[quote="MAN6"]

ieste
[/quote]

[quote="CrZ"]

тъпо е...важното е BOXXER RULES......
[/quote]

mnoo qnso BOXXER mania =)) hehe
Вчера е история.
Утре е мистерия.
Днес е подарък.
HellRaider

Мнениеот ST » Чет Сеп 30, 2004 7:05 pm

Ми той Сашо (ако не се лъжа) си го каза, ама нека и аз да отбележа. Вземи си Боксер Тийм, щото единствената разлика е незнам си квото му покритие на Уърълд Къп-а на краката му. Така че взимаи Тийм. Скоро и аз ще си купя такава. А пък тези които мислят, че не бачкала хубаво...ми нищо друго няма да им кажа освен да д***т:nono::(!:!
:D:D:D

[color=red][b] Редактирано от МОД [/b][/color]
.:[God Bless, Satan Caress]:.
ST

Мнениеот axelmax » Чет Сеп 30, 2004 9:47 pm

ами МОД що не написа- [color=red]дишат [/color];)
Аватар
axelmax

Мнениеот ST » Чет Сеп 30, 2004 10:05 pm

МОД може би съм се поувлякъл:I. мерси за поправаката все пак;). Ще те почерпя :beer::D.
ST

Мнениеот ST » Чет Сеп 30, 2004 10:44 pm

ъъъ забравих да кажа, че единствената разлика м/у веце и тийм е покритието от титан, но и цената. разликата е мн голяма. поне в чужбина е така.
ST

Мнениеот MOD » Чет Сеп 30, 2004 11:08 pm

[quote="ST"]

МОД може би съм се поувлякъл:I. мерси за поправаката все пак;). Ще те почерпя :beer::D.
[/quote]

няма проблеми
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот Straho_ooD » Пет Окт 01, 2004 12:53 am

10x Mnoo qk post :))))))))))))))))))
DH
Straho_ooD