23.10.04 Велорали "Черни връх"

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

23.10.04 Велорали "Черни връх"

Мнениеот tailor » Пет Окт 15, 2004 7:31 pm

Наредба
за провеждане на състезание по планинско колоездене, дисциплина крос-кънтри – велорали “Черни връх”С подкрепана на SHIMANO

1.Организатори:
ВЕЛОМАНИЯ представител на SHIMANO за България.
Район “Триадица” – София
Спортен клуб ТРИАДИЦА
ТРАНСПРЕС
БЧК - ПСС

Състезанието ще се проведе на 23.10.2004 г. /Събота/ , София , технически старт – Южен парк 8:45 ч., рампата за скейтборд, остър старт – кв.Бояна.За състезатели от страната е осигурена безплатна нощувка.
Краен срок за подаване на заявки за нощувки 19.10.2004 г. до 18.00 часа.

2.Ръководство на състезанието
Код: Избери целия код
            Главен съдия: Веско Михайлов
      Технически делегат: Веселин Цветанов
               Секретари: Антонина Начева
           Николай Георгиев
      Технически експерт: Сергей Кузов
    ПСС – Софийски отряд: Красимир Стоянов
           Андрей Янков
Лекар на старта и финала: Татяна Кирилова
      (допингконтрол)   

3. Програма на състезанието
    Петък 22 октомври- 18.00 ч. – техническа конференция/раздаване на номерата – в производствената база на DRAG - Бизнес Център Сердика, ул. Гюешево 83 (бившия обувен завод)

Събота 23 октомври
    - 8.00 ч.- инструктаж/ технически преглед - Южен парк – рампата за скейборд
    - 8.45 ч. – тръгване /технически старт/
    Прогнозни времена:
    - 9.00 ч. – остър старт – кв.Бояна
    - 14.00 ч. - финал
    - 15.00 ч.- награждаване

Карта на трасето
    Дължина на състезателно трасе – 35 км., обща положителна денивелация 1655м, обща отрицателна денивелация 1235м.
4. Изисквания към състезателите:
Състезанието ще се провежда съгласно правилника на международната велосипедна организация за планинско колоездене.
Всеки състезател е длъжен:
  • да носи каска и ръкавици
  • да участва с изправен планински велосипед, който ще премине технически преглед преди старта
  • да бъде застрахован /планинска застраховка/
  • За юноши под 16 години – писмена декларация от родител /подписано пред регистриращия или пред водача на отбора за състезатели от страната/
  • Юноши старша възраст, мъже, ветерани – такса участие – 5 лв.
    Състезателя трябва да финишира с велосипеда, с който стартира
5. Възрастови групи:
  • юноши младша възраст родени 01.01.1989 г. – 31.12.1990 г.
  • жени,
  • юноши старша възраст родени 01.01.1987 г. – 31.12.1988 г.
  • мъже любители родени преди 31.12.1986,
  • ветерани родени преди 31.12.1969,

5.Класиране и награди:
Класирането е индивидуално и отборно по време, отделни атрактивни награди за катерач и спускач.

6. Краен срок за подаване на заявки за участие:
21.10.2004 г. до 18.00 часа на тел. 812 70 60 / факс 812 70 61 и в магазините на Веломания:
ул.”Екзарх Йосиф” 10 вход от към “Княз Борис” тел. /02/ 989 02 65
бул.”Димитър Несторов” бл.120 тел./02/ 952 24 03 , факс /02/ 812 70 61
Аватар
tailor

Рейтинг: 2000

Мнениеот screamBoy » Съб Окт 16, 2004 2:10 am

перфектно :}
ще има ли нещо като рекламни дрешки за свободна продажба ?
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот hlebarka » Съб Окт 16, 2004 3:35 am

[quote="screamBoy"]

перфектно :}
ще има ли нещо като рекламни дрешки за свободна продажба ?
[/quote]

ма що не кажеш направо, че ти е студено, бе главоч
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот tailor » Съб Окт 16, 2004 9:58 am

Утре, 17октомври, неделя, Пацо и сие правят разходка по трасето - старт 9,00 в Южния парк, Рампата за скейборд. Желаещите да не закъсняват.
Аватар
tailor

Мнениеот bestbg » Съб Окт 16, 2004 11:06 am

пеша или с колела? сага съм на дилемата ДХ или с вас за трасето. ако е с колела може да се пресъединя , защото искам да разуча трасето
Аватар
bestbg

Рейтинг: 1819

Мнениеот tailor » Съб Окт 16, 2004 11:08 am

[quote="bestbg"]

пеша или с колела? сага съм на дилемата ДХ или с вас за трасето. ако е с колела може да се пресъединя , защото искам да разуча трасето
[/quote]

с колела
Аватар
tailor

Мнениеот F1-MAN » Съб Окт 16, 2004 6:55 pm

Идеята е хубава, ама не стана ли много студено. Вярно, следващата седмица би трябвало да се постопли малко, ама горе сигурно няма да е много топло. А и като сметнем разликите във височините, със сигурност ще трябва да се носят допълнителни дрехи. А, тъй като маршрута не ми е много ясен, катерено катерене ли ще бъде, или наклоните ще бъдат стръмни? Като гледам маршрута върви или успоредно(почти) на хоризонталите, или когато ги пресича те са разредени, ама на практика ще става ли за въртене?
Аватар
F1-MAN

Мнениеот axelmax » Съб Окт 16, 2004 7:07 pm

[quote="F1-MAN"]

Идеята е хубава, ама не стана ли много студено. Вярно, следващата седмица би трябвало да се постопли малко, ама горе сигурно няма да е много топло. А и като сметнем разликите във височините, със сигурност ще трябва да се носят допълнителни дрехи. А, тъй като маршрута не ми е много ясен, катерено катерене ли ще бъде, или наклоните ще бъдат стръмни? Като гледам маршрута върви или успоредно(почти) на хоризонталите, или когато ги пресича те са разредени, ама на практика ще става ли за въртене?
[/quote]

ами цяло лято никви състезания ,но за нова година ще има

били ми казал кои ще кара ,при положение ,че всички ходим на работа и на училище кога да се готвим и октомври е студен месец,неможеше ли тия състезания да бъдат по разредени и през месеците на почивка
абе ,некои пак като мисли спи:(!:
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот jivkonik » Съб Окт 16, 2004 9:22 pm

[quote="axelmax"]

ами цяло лято никви състезания ,но за нова година ще има

били ми казал кои ще кара ,при положение ,че всички ходим на работа и на училище кога да се готвим и октомври е студен месец,неможеше ли тия състезания да бъдат по разредени и през месеците на почивка
абе ,некои пак като мисли спи:(!:

[/quote]

Пич маршрута на това състезание беше оповестен, маркиран и КАРАН от половин София поне от преди 2 месеца!!! СЪБОТА обикновено "ние" не ходим на работа и училище - за тези дето сте "вие" не знам може и да ходите!:crazy::crazy::crazy:
И като знам колко често караш на състезания не знам защо пишеш изобщо в тия теми? Това е сътезание за издръжливост - виж маршрута и денивилацията, не са ти някакви 25 км ХС разделено на обиколки!!! Тези, които могат да го минат ще го минат независимо от времето и ВЪПРЕКИ ВРЕМЕТО!!! Пък "вие" дето само пишете по темите само ще продължите да си пишете... :angfire:
Аватар
jivkonik

Мнениеот axelmax » Съб Окт 16, 2004 10:07 pm

а бе ти четеш ли ,а
имам предвид не само това ендуро състезание аи тези две състезания по спускане и ьц ,разбрали ме бе,смешник

ще си пиша където искам разбрали бе
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот hlebarka » Съб Окт 16, 2004 10:16 pm

[quote="axelmax"]

а бе ти четеш ли ,а
имам предвид не само това ендуро състезание аи тези две състезания по спускане и ьц ,разбрали ме бе,смешник

[/quote]

Чворе, или ще вали или не, днеска валя, на bikeweekend-a не,
а за това на 23-ти ще е още по-добре ако вали. Ти като не караш на състезание какъв ти е изобщо проблема кой би карал. Аз няма нито да карам, нито да гледам утре и ми е все тая , какво е времето.

А, и като си толкова развълнуван що има сега състезания, пусни си една нова тема с въпрос към организаторите, ама не пълни всяка тема за състезание с прозренията си.
Аватар
hlebarka

Мнениеот naka76 » Нед Окт 17, 2004 6:21 am

[quote="axelmax"]

а бе ти четеш ли ,а

[/quote]

Абе пич като не си наясно по въпроса що се месиш там каъдето не ти е работата и където нищо не разбираш!!Изкачването на Черни връх беше запланувано още за месец Август,но поради ред причини до сега не можа да се състои.Хората не са като теб да имат цялото време на света за да си чешат клавиатурата.А колкото до времето,карал съм и в сняг и в дъжд,така че много не ме интерисува какво ще е.
Аватар
naka76

Мнениеот jivkonik » Нед Окт 17, 2004 8:08 am

[quote="naka76"]

[quote="axelmax"]

а бе ти четеш ли ,а

[/quote]

Абе пич като не си наясно по въпроса що се месиш там каъдето не ти е работата и където нищо не разбираш!!Изкачването на Черни връх беше запланувано още за месец Август,но поради ред причини до сега не можа да се състои.Хората не са като теб да имат цялото време на света за да си чешат клавиатурата.А колкото до времето,карал съм и в сняг и в дъжд,така че много не ме интерисува какво ще е.
[/quote]

Точно теб имах в предвид като писах "Тези, които могат да го минат ще го минат независимо от времето и ВЪПРЕКИ ВРЕМЕТО!!!"
:beer::beer::beer::spiny:
Аватар
jivkonik

Мнениеот zar » Нед Окт 17, 2004 8:51 am

гледал съм подобен тип състезания в германия. там на финала раздаваха на всеки успял да влезе в зададеното време голяма хавлия и готина тениска с надпис: участвал в маратона на едикоя си дата, а отзад на гърба диаграма с денивилациите...
това е добра идея за любителите, които нямат шанс да спечелят нито индивидуално нито в спускането или катеренето...
мисля си, че целта е масовост и финал, в смисъл тръпката е да завършиш, независимо с какво време
zar

Рейтинг: 1200

Мнениеот 42 » Нед Окт 17, 2004 1:12 pm

Брей, ха здравейте! (първи пост в тоя форум)

Много съм щастлив, че все пак се чува кога ще има такива прояви (заслугата е главно Интернет-ска). Преди няколко години редовно се разбираше за вече минали мероприятия. Аз ще участвам задължително в това каране, макар и все още да имам болежки от bike-weekend-a. Кофти наистина, че пропуснах вчерашното ХС, но наистина не съм в състояние...

Аз също съм на олимпийския принцип - важно е да завършиш, ако си по-напред - хубаво, но това не е водещия фактор. По един от по-горните коментари - "трябва да се носят дрехи" мисля, че ще си нося не само дрехи, а една раничка не само с дрешки, но и с инструменти, гуми, вода и нещо за хапване(последното е за да дам на баба Меца ако ме срещне).
Много ми е интересно каква точно ще е организацията по трасето - аз предлагам с контроли, на които да се слагат някакви стикери по колелото (за всеки състезател различни).
Гледайте какво пишете, отвратително грозно е да срещаш правописни грешки в нашия красив език... Да запазим езиковата си култура!
42

Рейтинг: 1200

Мнениеот hlebarka » Нед Окт 17, 2004 8:31 pm

Ако не ми се беше схванала лявата половина щях да ги скъсам днеска,
продължавайте да карате с тънки вътрешни, това ми е надеждата.

Иначе съм готов със сензационната таблица за преобразуване на възприятия за разстояния и наклони.

А, да, не съм вечерял все още, хаха.
Аватар
hlebarka

Мнениеот did » Пон Окт 18, 2004 9:32 am

[quote="tailor"]
...
Лекар на старта и финала: Татяна Кирилова
([color=red]допингконтрол[/color])
[/quote]

:beer:

Ще надуваме балончето, така ли:D?

Имам и друг въпрос: Абе ще ми се да поолимпийствам и аз из витошките снегове, ама не виждам как ще бъда в петък в София, щото съм до 17.00 на работа, трябва да прибирам дъщеря си от детска градина и т.н. Naka76 също ще е зает май. Някакво изключение нЕма ли да е възможно да се направи, така да се каже, да минем покрай тъч линията на техническата конференция и направо да се домъкнем рано сутринта с колата и колелата в София или да осигурим конферентна връзка София-Пловдив в петък следобяд. Предполагам, че същият проблем ще стои и пред други от участиците, ама аз най-егоистично питам само за нас и нямам претенции изключението да става правило.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот тучо чучо » Пон Окт 18, 2004 11:13 am

[quote="hlebarka"]

Ако не ми се беше схванала лявата половина щях да ги скъсам днеска,
продължавайте да карате с тънки вътрешни, това ми е надеждата.

Иначе съм готов със сензационната таблица за преобразуване на възприятия за разстояния и наклони.

А, да, не съм вечерял все още, хаха.

[/quote]

Ще видиш ти едни тънки вътрешни като те барна...
...и таблицата да си я научиш наизуст, че иначе нема файда!

Само да съм разбрал, че не си и закусвал днес, мисли му!:)
Аватар
тучо чучо

Мнениеот MOD » Пон Окт 18, 2004 11:36 am

:rofl::rofl::rofl:
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот naka76 » Пон Окт 18, 2004 6:42 pm

Абе аз ли не съм запознат или деневилацията се мери само в една посока??А ако наистина това е само нагоре АУ,АУ,АУУУУУУУ.Густо майна голям кеф!!
Аватар
naka76

Мнениеот screamBoy » Пон Окт 18, 2004 8:11 pm

както се оказа, минеш ли този маршрут нивелира ти ще е изкрейзил и няма да знае дали е нивелир или денивелир или въртележка някаква
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот did » Вто Окт 19, 2004 8:08 am

[quote="did"]
... нЕма ли да е възможно да се направи, така да се каже, да минем покрай тъч линията на техническата конференция ...[/quote]

Ехооо...

Еееехооо...

ЕЕЕххоооооооооооооооо!!!

Не отговаря. Хм.

Явно ще трябва да се бяга от работа в петък.

Ами щом ще е така, нека да видим това до какви последствия води:

1. В петък вечер в София ще пристигнат между 5 и 10 човека от Пловдив, които ще се надяват да е осигурено спането. Бройката ще я уточним, като се възползваме до дупка от новия удължен срок за записване и след сбирката в сряда ще направим колективна заявка;

2. Тъй като не щем само да спим, ще трябва да се помисли и с какво друго да си уплътним времето след техническата конференция. Аз като стар стар нАучен кадър си знам, че след конференция е редно да се прави банкет. Помислено ли е по въпроса къде ще пием бира, значи? Баба Яговците, какво ще кажете?

Петък ще бъде сряда!
Ще бъде!

3. ... и да изметете пътеките и да махнете камъните от трасето, щото може майната да реши да кара, ей!

И няколко съвсем сериозни въпроса:

4. Какво е състоянието на трасето? Имам предвид, че както никога досега не се е случвало, разполагам с няколко различни гуми. За утъпкано, камъни и т.н. бих предпочел Maxxis Wormdrive, ама ако ще е много кално май ще е по-добре да сложа Harddrive (той пък по-не ми харесва на мокро).

5. От къде наистина я изм<s>исл</s>[b]ери[/b]хте тая денивелация от близо 3000м? Да не би да качваме Черни Връх два пъти? Това да не са ви Родопите, където при каране по равно се изкачваш нагоре?

P.S.

Тучо чучо, лично ще ти си дам лентата и снимките от Рила. Надявам се, че ще си на конференцията, нали не греша?

Lubo, ще нося 2-3 стари външни гуми за кучето ти. Ако ги искаш ще трябва да се срещнем някъде да ти ги дам.

Накрая, едно телефонче за връзка с мен, ако нещо се наложи да уговаряме нещата в движение: +359 889 006143.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот MOD » Вто Окт 19, 2004 10:14 am

[quote="did"]

[quote="did"]
... нЕма ли да е възможно да се направи, така да се каже, да минем покрай тъч линията на техническата конференция ...[/quote]

Ехооо...

Еееехооо...

ЕЕЕххоооооооооооооооо!!!

Не отговаря. Хм.

Явно ще трябва да се бяга от работа в петък.

Ами щом ще е така, нека да видим това до какви последствия води:

1. В петък вечер в София ще пристигнат между 5 и 10 човека от Пловдив, които ще се надяват да е осигурено спането. Бройката ще я уточним, като се възползваме до дупка от новия удължен срок за записване и след сбирката в сряда ще направим колективна заявка;

2. Тъй като не щем само да спим, ще трябва да се помисли и с какво друго да си уплътним времето след техническата конференция. Аз като стар стар нАучен кадър си знам, че след конференция е редно да се прави банкет. Помислено ли е по въпроса къде ще пием бира, значи? Баба Яговците, какво ще кажете?

Петък ще бъде сряда!
Ще бъде!

3. ... и да изметете пътеките и да махнете камъните от трасето, щото може майната да реши да кара, ей!

4. Какво е състоянието на трасето? Имам предвид, че както никога досега не се е случвало, разполагам с няколко различни гуми. За утъпкано, камъни и т.н. бих предпочел Maxxis Wormdrive, ама ако ще е много кално май ще е по-добре да сложа Harddrive (той пък по-не ми харесва на мокро).

5. От къде наистина я изм<s>исл</s>[b]ери[/b]хте тая денивелация от близо 3000м? Да не би да качваме Черни Връх два пъти? Това да не са ви Родопите, където при каране по равно се изкачваш нагоре?

P.S.

Тучо чучо, лично ще ти си дам лентата и снимките от Рила. Надявам се, че ще си на конференцията, нали не греша?

Lubo, ще нося 2-3 стари външни гуми за кучето ти. Ако ги искаш ще трябва да се срещнем някъде да ти ги дам.

Накрая, едно телефонче за връзка с мен, ако нещо се наложи да уговаряме нещата в движение: +359 889 006143.
[/quote]

:offtopic:
Определено в петък ЩЕ пием бира :nuts::D:D:D

MOD

Мнениеот тучо чучо » Вто Окт 19, 2004 10:32 am

[quote="did"]

[/quote]

Митко, в по-голямата си част трасето е твърдо - в началото, изкачването (от Бялата вода до Момина скала) е добре утъпкана с филц алея. Наклонът е приличен. Има само 2-3 по-стръмни места, но се кара навсякъде. На картата се вижда, че въпросната алея пресича асфалта три пъти. Единият не е важен, тъй като това е пътя към х. Средец и по него не се движат често коли. Моля, обаче, другите два пъти при пресичане на асфалта, да внимавате за преминаващи автомобили!
При достигане на Златните мостове (на картата по-скоро се вижда х. Елица) се завива вляво като се продължава отново по почвена алея. Там ще е първата контрола. В непосредствена близост, отляво, върви и шосето. Маршрутът на състезанието, обаче, е по алеята. След около 2 км., при достигането на Момина скала, се излиза на асфалтираното шосе.
По асфалта продължаваме около 2-3 км. до преди х. Тинтява. Там ще има човек, който да показва пътеката вляво. Има и бели стрелки на асфалта, и оранжеви ленти, но все пак... След 100-тина метра се достига х. Тинтява и отново се завива на 90 градуса вляво. Кара се по тясна горска пътека. Отново завой вляво и излизате на Гьорева чешма. Пътеката нагоре е доста мокра и кална. Там ще се наложи да се носи и бута, защото камъните са доста големи и разхвърляни по начин, неудобен за заобикаляне или изкачване. На 2-3 места има участъци, на които може да се кара за по 50-100 м., но е трудно. След излизането от гората пътеката е много стръмна и малцина ще се навият да карат нагоре. Важното е да се следват коловете на зимната маркировка. Веднага щом се изравни, т.е. на Камен дел, се придържайте към въпросните колове, за да минете близо покрай заслон "Ушите". Там отново ще има човек, който да ви упъти. На Платото (между заслон "Ушите" и Голи връх) терена е най-кален, тъй като е торф. Там е равно и е лесно за каране във всякакви условия. Кара се само направо и няма отбивки до малко преди Голи връх. Оглеждайте се за маркирана малка пътека вдясно, тъй като не е сигурно, че ще има човек на това място. В случай, че я пропуснете (не е фатално, удължава карането с не повече от 200 м.), при достигането на широкия чакълиран път, завийте вдясно и нагоре.
Следват около 5 км. изкачване, по едро чакълиран път с множество средни и дребни камъни, до Черни връх. Карайте само по главния път без да се отклонявате. Подминава се горната лифтова станция на Романски лифт. При достигане в близост до Метеорологичната станция (кълбовидната постройка) се оглеждайте за маркировка вдясно. Тръгнете по равна слабо изразена пътека и след пресичането/пренасянето на морените продължете право нагоре към постройката на Черни връх. Там е краят на изкачването. Контрола! Ще има човек, който да ви даде топла напитка и храна, също и дрехите, които сте си подготвили предварително.
След стартиране на следващия етап се поема по същата пътека, в обратна посока, за около 50- ина метра. Завива се вдясно и от там следва каране по равно. Отново се пресича каменна река (морени) и се продължава по зимната маркировка (жълто-черни колове). Сравнително равно е, с лек наклон нагоре. При достигане на големите камъни следва технично спускане по пътека алпийски тип, (серпентини с много едри камъни) за около 500 м. Ще има табела "Внимание, опасен участък!"
Особено важно е, веднага след края на спускането, там където пътеката вече е равна и тясна, да хванете маркираната с оранжеви ленти пътека, която се отделя вдясно от зимната маркировка (коловете)! За да не я пропуснете, не тръгвайте да изкачвате нагоре. Придържайте се към пътеката, която е широка около 35-50 см. Почвата е торфена, има ниски хвойнови храсти отстрани, по които са вързани оранжеви текстилни лентички. Освен това има червена туристическа маркировка, а на места и каменни пирамидки. Равното е около 3-4 км., като посоката е на юг. В този участък има две чешми. Малко преди достигане на вр. Купена има 100-тина метра леко изкачване. Пред самия връх ще има човек, който да ви упъти , но все пак, там се завива плавно вляво и се кара в посока на един скален връх, отстоящ на около 600 м. В този участък има още една чешма. Пътеката минава отляво на скалите и от там започва спускането. Много тясна стръмна пътека, с ниски хвойнови храсти отстрани. Терена е твърд, преобладават камъните (скален склон), като на места камъните са по-едри. Скоростта не е голяма, защото завоите са много остри. Периодично, по храстите, са вързани оранжеви ленти. Няма опасност да се обърка, защото е единствената възможна пътека. Целта е объл затревен връх, намиращ се малко след излизане от гъстия хвойнов участък - вр. Белчева скала. Минете отдясно на него и следвайте оранжевите ленти-маркировка. Следва един много стръмен прав участък, където трябва да се внимава да не се изпусне пътеката, защото камъните отсрани са недружелюбни. Предстои леко изравняване, което позволява увеличаване на скоростта. Преди следващия объл затревен връх, който е доста по-висок, се прави плавен завой вдясно. Прав скоростен участък. Малко след това наклонът отново става стръмен, камъните са доста и пътеката не е добре изразена! Внимавайте и следете оранжевите ленти-маркировка по борчетата отстрани! След 200-300 м., след плавен завой вляво, има една вада, в която се правят чудни човки;), пред която ще има знак "Внимание!":B): Оттам насетне се кара по поляната само направо, докато се излезе на широк почвен път. Там скоростта е доста висока. Има няколко по-остри завоя, на които трябва да се внимава! Ако е валяло преди това ще е кално. На места има коловози с локви, но не са много. Има няколко разклона, които могат да ви подведат, но сме се постарали да маркираме добре правилната посока. Скоро след навлизането на пътя в гората, започват къщите, а при достигане на асфалтовата улица, вляво е финалът!;)
По-изчерпателно няма как да го опиша. Ако имате конкретни въпроси, давайте.
Аааааайде!:8D:
Аватар
тучо чучо

Мнениеот tailor » Вто Окт 19, 2004 10:45 am

[quote="did"]

[/quote]

1.Ако можете обадете се по рано за нощувките, защото трябва да ги предплатим.
5.От мен да мине - щом не искате да катерите 2800м ще ви намаля денивелацията:lol:

Какво ще кажете за този проект за тениска?

[img]http://free.bol.bg/helixs//velorally_t.jpg[/img]
Аватар
tailor

Мнениеот MOD » Вто Окт 19, 2004 11:21 am

[quote="tailor"]

[quote="did"]

[/quote]

1.Ако можете обадете се по рано за нощувките, защото трябва да ги предплатим.
5.От мен да мине - щом не искате да катерите 2800м ще ви намаля денивелацията:lol:

Какво ще кажете за този проект за тениска?

[img]http://free.bol.bg/helixs//velorally_t.jpg[/img]
[/quote]

не е зле, никак даже не е зле.
А проект за "Незавършил велорали Черни Връх" :rofl::rofl::rofl:

MOD

Мнениеот hlebarka » Вто Окт 19, 2004 11:41 am

[img]http://free.bol.bg/hlebarka//velorally_t%20copy.jpg[/img]
Аватар
hlebarka

Мнениеот bestbg » Вто Окт 19, 2004 11:44 am

но ако има и дата за провеждането ще е супер тениска... като на Сютка :)

[b]Завършил велорали
ЧЕРНИ ВРЪХ
23.10.2004[/b]
Аватар
bestbg

Рейтинг: 1819

Мнениеот Persenk » Вто Окт 19, 2004 11:49 am

[quote="did"]

[quote="did"]

[/quote]

И аз съм навит за състезанието,така че ще сме по-голяма групичка от Пловдив.Хайде, ще се разберем в сряда
everything is fine
Аватар
Persenk

Рейтинг: 1765

Мнениеот lechuga » Вто Окт 19, 2004 12:20 pm

Имам един въпрос: Планинската застраховка може ли да се направи при записването и ако не, къде трябва да отида, за да си я направя:?:
Don't worry, be happy!
Аватар
lechuga

Рейтинг: 1725

Следваща

Назад към Архив