better bike

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

better bike

Мнениеот ekildog » Пет Ное 12, 2004 2:42 pm

I taka prodadoh si stariq Sprint i sega iskam da se ka4a na po-dobro kolelo. Gledam kakvo se predlaga i stigam do sledniq izbor:
-za tvurda ramka Drag Ontario
-za meka F5
Tova e li4no mnenie na baza parite koito moga da dam /do 1300lv/.
I taka, tui kato az ne sum tolkova kompetenten kolkoto horata tuk, molbata mi e vseki /koito jelae/ da izgradi nai-dobriq variant na bazata na tezi 2 ramki / v ramkite na tezi pari razbira se /.
blagodarq na vsi4ki predvaritelno. drugi predlojeniq su6to ne otkazvam. 6te karam predimno v planinata XC.
ekildog

Рейтинг: 1200

Мнениеот axelmax » Пет Ное 12, 2004 3:53 pm

зa 1300,мое да си вземеш ,добър баик,за хс ,но само това ли ще караш ,прецени си ,дали нямаш и амбиции,за нещто по екстремно,че разликите в колелата са драстични

иначе новия бехемот ,ф5,експерт,зх5 ,от рамовете ,незнам ,малко скъпо ги дават ,не съм им превърженик много,но рамката на нт2 ми харесва
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот climb » Пет Ное 12, 2004 6:33 pm

Кажи къв стил ще караш????А иначе що само от тия две рамки избираш.Честно да ти кажа хт2 и климбера са доста по добри специално от онтариото.
Аватар
climb

Рейтинг: 1700

Мнениеот тучо чучо » Пет Ное 12, 2004 6:53 pm

[quote="climb"]

Кажи къв стил ще караш????А иначе що само от тия две рамки избираш.Честно да ти кажа хт2 и климбера са доста по добри специално от онтариото.
[/quote]

Алооооуу, компетентнитееее!:evil:
Пичът изрично подчертава, че ще кара предимно ХС в планината, ти го питаш "в какъв стил ще кара"! В стил рок'н'рол ще кара. Аааааамаха!
Стига сте давали тъпи мнения. Зор да качите всеки втори на НТ2 или [color=red]Клаймър[/color], подчертавам, произнася се [color=red]Клаймър[/color]. Как мислиш се кара крос кънтри с рамка 14"? С кол, напърчен 50 см. ли? Или не, щото само за тия две рамки се говори в тоя форум, затова нема други дето да стават?!
Много по-добре е да вземе рамка с размер според ръста си, по-лека с около нам-си-колку грама, с по-подходяща за крос кънтри геометрия. И по-евтина наполовина от другия вариант. В края на краищата... абе, кво ли се пъна и аз?!
Айде!
Аватар
тучо чучо

Рейтинг: 2000

Мнениеот ekildog » Пет Ное 12, 2004 8:12 pm

visok sum 183 cm. zatova i se 4udq dori dali F5-cata nqma da mi e malka.a za RAM-ovete neznam zatova i pitam.
ekildog

Мнениеот Victor » Пет Ное 12, 2004 9:51 pm

Ето ти едно любителско мнение:според мен трябва да отидеш в BAS и на място да ти покажат какво могат да ти зглобят за тия пари .
http://www.ram-bikes.com/bikes/xcfs-1.htm ( http://e-shop.screambikes.tobulgaria.in ... cts_id=552 - тук може да я видиш как изглежда) Това според мен е доста добро за XC но отиди и попитай.За Drag немога да ти кажа обаче почти нищо.Ако искаш вземи си по- евтино колело но по- здрава екипиривка например както ти споменаха вече HT 2 едоста хубава.А ти разбира се си заделил пари за екипировка нали?
Абе секви ги има !
България не ме обича,
а аз съм ебати пича !
Victor

Мнениеот ekildog » Пет Ное 12, 2004 10:01 pm

ami vsu6tnost ne sum /ako ima6 predvid kaska i protektori/
razgledah gi i RAM-ovete, no mai-naistina e nai-dobre da se otide na mqsto.
ekildog

Мнениеот Victor » Пет Ное 12, 2004 10:19 pm

Ами наистина трябва да помислиш и за тях както някои беше казал че ако караш из планината просто протекторите са като част от теб и колелото просто не може без тях,аз също смятам така.Ами да отиди ето сега тъкмо утре е събота сигурно нямаш работа/учене и ги питаш пичовете какво ще ти правят!
Абе секви ги има !
България не ме обича,
а аз съм ебати пича !
Victor

Мнениеот screamBoy » Пет Ное 12, 2004 10:49 pm

ей ЧичоТопчо ко са нервиш уа готин
пичът бил писал нещо другия му бил казал за [color=red]Цлимбера[/color] е ко толко, ся случва се
и знаеш ли го кое нарича ХС ??
аз го съветвам да си земе Лам ДъХ поне да разбере що е то ламерия с лош дъх :}

като за съвет съвета ми е: първо ekildog земи се разбери меко или твърдо колело ще яздиш; ако ще е твърдо Ontario Team ще те посъветвам пред чистото Ontario, ако е мека F5 е доказал се изтребител, понякога е използваем дори като бомбардировач !
второ купувайки цяло такова колело вземи едни спирачки, че тия дето им ги слагат на готовите верно само за ХС стават, понякога
тва е
каската е 60-70лв, може нещо компютърче-калниче-стопче някоя друга гъзарийка за още 50-100лв но това са дребни кахъри
айде, успех с намирането на возилце !
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот кифла » Съб Ное 13, 2004 2:27 am

тука само мен ме няма,

за drаg blаde мислил ли си?
перфектното колело
кифла

Мнениеот Feri » Съб Ное 13, 2004 6:27 pm

Za6to samo za DRAG i RAM stava duma ima nqkoi ramki na Sprint koito pak sa dobri za XC naprimer Excel i Apolon zdravi sa i li4no sam meril moq apolon s edin ram ht1 ili ht2 nesam mn siguren i razlikata v tegloto se 4uvstva6e, apolon4eto e dosta leko pak za zdravinata za XC neti trqbva tolkova zdrava ramka makar4e az sas apolona p[ravq dosta prostutii i do sega ne mi e izneveriaval taka4e tva e moq savet a i 6tqh da zabravq ako 6te zema6 ne6to takova zemi samo ramka 4e 4arkalacite na apolona sa gadni i da ne zabravq ramkata na apolona e kam 100-115 leva a tva ne e mn za zdrava i dosta leka XC ramka :lol:
Feri

Мнениеот ekildog » Съб Ное 13, 2004 6:28 pm

Drag Blade? В плнината? За какво ми е, имам си вече раница, друго не ми се носи :)
ekildog

Назад към Архив