[quote="alcoholyday"]
[quote="Victor"]
[quote]Нали си даваш сметка, че триболтов захват значи, че главините/дисковете не са съвместими с други дискове/главини. Тази далавера ще ти излезне през носа, като решиш да ъпгрейдваш[/quote]
И аз съм съгласен защото рано или късно ще искаш да ги смениш и съответно тези да ги продадеш.Освен ако това не е доказано здрава спирачка като някоя Avid например няма смисъл защото като решиш да сменяш ще трябва да ги хвърлиш тези главини и дискове(освен ако не са наистина добри или ако ти искаш да караш цял живот с едни спирачки

)
Иначе ми е интересно да ги видя как изглвждат някоио има ли линк?И още нещо този захват с 3 болта не крие ли рискове особено при голям ротор какъвто е и 190мм?
[/quote]
znachi purvo ne mislq che biha napravili spirachkata s 190 rotor ako krieshe riskove... vtoro choveka mi kaza che si raboteli perfektno i s rotori s 6 dupki... taka che tova che sum obrechen do kraq na dnite si

ako gi zema ne e verno
a nqkoi da znae neshto za tqh kato rabota?
[/quote]
s mnogo golqm risk da se izloja shte goworq naizust... towa ne sa li spirachki ot 1998/1999 godina??? plius twa kato ne si gi widql na jiwo kak mojesh da si 100% siguren kakwo kupuwash... onzi otwyd okeana moje da ti kaje kakwoto si poiska