Анкета!

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Анкета!

Мнениеот reaper » Съб Ное 27, 2004 10:30 pm

Може би идеята не е само моя, но съгласни ли сте да се се сформира отбор MTB-BG или нещо от сорта? Как ви се вижда идеята - добра, осъществима, респективно лоша, неосъществима и т.н. Мисля, че би трябвало да се...да кажем "озакони":D от БФПК, нали? Това дали би било възможно, трябва ли да се плаща някаква такса и прочие?
Моля гласувайте "За" или "Против", ако ви се вижда смислена.
Follow the Reaper
пишете на кирилица!
reaper

Рейтинг: 1700

Мнениеот Paranoid » Съб Ное 27, 2004 10:52 pm

Това е добра идея според мене!!!!!Ще бъде готино саита да си има отбор, но трябвада му измислите някакво друго име. По-ефектно да речем. Лично аз съм за тази идея!!!Важното е да се кара е това е:thumb::thumb::D:D
Неведоми са пътищата планински!!!
Paranoid

Рейтинг: 1200

Мнениеот Admin » Съб Ное 27, 2004 11:41 pm

Не искам да ви убивам ентусиазма, ама аз нямам никакво намерение в скоро време да правя отбор MTB-BG :D Мързи ме да обяснявам защо...
Ако искате да правите отбор на форума или нещо подбно, лошо няма, ама ще трябва да помислите за друго име (не MTB-BG), че не си го давам ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот reaper » Съб Ное 27, 2004 11:48 pm

[quote="Admin"]

Не искам да ви убивам ентусиазма, ама аз нямам никакво намерение в скоро време да правя отбор MTB-BG :D Мързи ме да обяснявам защо...
Ако искате да правите отбор на форума или нещо подбно, лошо няма, ама ще трябва да помислите за друго име (не MTB-BG), че не си го давам ;)
[/quote]

Добре де, утре ще ни обясниш защо. И евентуално как. Но едва ли. :)
Follow the Reaper
пишете на кирилица!
reaper

Мнениеот Admin » Нед Ное 28, 2004 12:02 am

Много дълъг ферман ще стане! ;)
Съвсем накратко: просто за момента не смятам, че е добре да развивам и състезателна дейнст, за което има много причини.
Ако някой иска, състезавайки се, да се асоциира със сайта, има много начини да го направи и аз нямам нищо против, но специално името си го пазя, та ако реша някой ден да правя истински отбор на сайта...:D
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот reaper » Нед Ное 28, 2004 12:19 am

Какво имаш предвид под "истински отбор на сайта"?:dunno: Не аз съм тръгнал да го правя този отбор, само идеята давам, въпреки че един отбор го пражи истински не създателя му, а хората в него. Мисля, че има доста хора, които имат възможността и амбицията да състезават, и все още не членуват в друг отбор.Пък и дори хора, като мен, имам предвид пълни непрофесионалисти, да се заемат организирането. не виждам какво толкова нестинно би било на отбора. Но, разбира се, човекът с правата си решава. :)
Follow the Reaper
пишете на кирилица!
reaper

Мнениеот reaper » Нед Ное 28, 2004 12:20 am

Добре де! Дори да не искаш да направим отбор, как ти се струва идеята поне за фенклуб във всеки от по-големите градове. Или като за начало, само в Пловдив и София. MTB-BG. :D
Follow the Reaper
пишете на кирилица!
reaper

Мнениеот MOD » Нед Ное 28, 2004 12:36 am

Какво разбираш под фен-клуб ?
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот КапитанПланета » Нед Ное 28, 2004 12:43 am

[quote="reaper"]

Добре де! Дори да не искаш да направим отбор, как ти се струва идеята поне за фенклуб във всеки от по-големите градове. Или като за начало, само в Пловдив и София. MTB-BG. :D
[/quote]

Оооо, фенклубове отдавна има :^:.
1. София - клуб "Баба Яга", събирания всяка сряда
2. Пловдив - клуб "Крива Спица", събирания всяка сряда
3. Варна - не знам как се казва клуба, но събиранията са всяка сряда
4. София - клуб "Д'ъртанян" - от време на време, през месец-два
:beer:
Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот reaper » Нед Ное 28, 2004 9:43 am

[quote="КапитанПланета"]

[quote="reaper"]

[/quote]

[/quote]
Ами не може ли всичко това да се обедини под едно име. Мисля, че ще е по-добре. Сигурно организаторите или там както се наричат началниците, са посетиттели на форума, интересуват се от сайта и следят новостите около него.
Follow the Reaper
пишете на кирилица!
reaper

Мнениеот MOD » Нед Ное 28, 2004 9:53 am

[quote="reaper"]

[quote="КапитанПланета"]

[quote="reaper"]

[/quote]

[/quote]
Ами не може ли всичко това да се обедини под едно име. Мисля, че ще е по-добре. Сигурно организаторите или там както се наричат началниците, са посетиттели на форума, интересуват се от сайта и следят новостите около него.
[/quote]

Май няма много голям смисъл - поне според мен
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот mih » Нед Ное 28, 2004 11:37 am

Твърдо ЗА!
обосновката я писах сума ти време, но накрая постът се затри (Мърфи вижда всичкооо:bigeyes:!)
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот Admin » Пон Ное 29, 2004 12:53 am

Такаа...
Знаех си, че като не напиша ферман снощи, ще трябва да го пиша днес :D
Започвам отзад напред:
Интересно ми е за какво ви е фен клуб? Фен клуб на кое? Не ме разбирайте погрешно - нямам нищо против. Но ми е чудно - нима самият форум в момента не е един голям фен клуб както на сайта (но не главно), така и на планинското колоездене (най-вече!). Аз поне така ги възприемам нещата. Не виждам с какво те ще се подобрят, ако регистрираме някакъв фен клуб или ако ги институционализираме по какъвто и да е начин - най-много да се влошат, ако питате мен. Всички ние сме фенове на планинското колоездене и се срещаме тук, за да говорим, спорим, забавляваме и т.н. Какво повече от това? :8D:
За отбора:
Не исках никого да засегна с това "истински", съжалявам, че така е прозвучало. Ето какво имам предвид.
Има неща, които искам да са както трябва и бих захванал и правил само ако знам, че има възможност да ги направя както трябва. Отбор за планинско колоездене, носещ името MTB-BG и представляващ сайта именно като негов тим, е едно от тези неща. В момента не мисля, че мога да имам отбор какъвто искам, защото това за мен означава отбор на професионални начала, а именно: талантливи състезатели, добре мотивирани и т.н. (намират се); възможност да представя (аз) на всеки от тях колело и другата необходима поддръжка (не мога на този етап); възможност да им осигуря подходящи и разнообразни места за каране, за да се развиват, т.е. трнспортиране до тях, спане и т.н. (и тов не мога) и още мнго други неща. Мисля, че става горе-долу ясно. Честно, не мога да отговоря на въпроса защо възприемам нещата с отбора по този начин, но наистина гледам сериозно на подобно начинание, поне ако става дума за постоянен отбор.
Другото е отбор за конкретен повод - примерно за Пралелна вселена 2005. Такъв мисля да направя, даже не само един :D Разликата е, че за този тип състезания духът е по-различен - поне за повечето хора е важно не състезателното начало, а приключенското по-скоро. И затова отбор заподобно нещо бих сформирал с най-голям кеф.
Както вече казах, нямам нищо против фенове на сайта, като се състезават, да се асоциират с MTB-BG. За мен не би било срамно който и да е колоездач да се състезава примерно с фланелка MTB-BG или нещо подобно. Но дори и по една фланелка нямам възможност да предоставя, разбираш ли? Е за какъв отбор тогава да говорим? :V: Знам, че някои ще си кажат, че се взимам много насериозно или нещо подобно, но по някаква причина искам, ако има постоянен отбор MTB-BG, той да е такъв, какъвто го описах по-горе :thumb:
Както се казва: всеки луд с номера си :D
Аватар
Admin

Мнениеот TheEgoist » Пон Ное 29, 2004 5:08 am

[b]Admin[/b], spokoino ve...
... [b]reaper[/b] iavno go e obzela niakakva mania prosto da napravi ne6to
[img]"http://velo.hit.bg/emblema_3.gif"[/img]
TheEgoist

Рейтинг: 1205

Мнениеот Alien » Пон Ное 29, 2004 10:59 am

[quote="Admin"]

За отбора:
Не исках никого да засегна с това "истински", съжалявам, че така е прозвучало. Ето какво имам предвид.
Има неща, които искам да са както трябва и бих захванал и правил само ако знам, че има възможност да ги направя както трябва. Отбор за планинско колоездене, носещ името MTB-BG и представляващ сайта именно като негов тим, е едно от тези неща. В момента не мисля, че мога да имам отбор какъвто искам, защото това за мен означава отбор на професионални начала, а именно: талантливи състезатели, добре мотивирани и т.н. (намират се); възможност да представя (аз) на всеки от тях колело и другата необходима поддръжка (не мога на този етап); възможност да им осигуря подходящи и разнообразни места за каране, за да се развиват, т.е. трнспортиране до тях, спане и т.н. (и тов не мога) и още мнго други неща. Мисля, че става горе-долу ясно. Честно, не мога да отговоря на въпроса защо възприемам нещата с отбора по този начин, но наистина гледам сериозно на подобно начинание, поне ако става дума за постоянен отбор.
[/quote]

Да, наистина, прав си, това би следвало да представлява един истински отбор. Но не мисля, че някой ще те кара да купуваш колела и екипировка за хората в отбор МТБ-БГ. Никой не си го мисли по този начин. А и ти ако тръгнеш да раздаваш колела на участниците в отбора си направо можеш да си отвориш фирмичка МТБ-БГ, конкурентна на БАС и Веломания. :) :)
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Admin » Пон Ное 29, 2004 11:52 am

[quote="Alien"]
Да, наистина, прав си, това би следвало да представлява един истински отбор. Но не мисля, че някой ще те кара да купуваш колела и екипировка за хората в отбор МТБ-БГ. Никой не си го мисли по този начин. [/quote]

Знам, че никой не иска от мен подобни неща. :thumb: Само че аз пък не виждам смисъл да сформирам отбор MTB-BG, който ще е просто ей така, любителски един вид. Пак казвам, дори и аз не знам, защо го възприемам така. ;)
Аватар
Admin

Мнениеот reaper » Вто Ное 30, 2004 4:50 pm

Размисли по въпроса, току виж си промениш мнението! :)
Follow the Reaper
пишете на кирилица!
reaper

Назад към Архив