През септември т.г. did беше писал за този склад в Пловдив. Цитирам го:
Складът се намира на изхода от Пловдив в посока с.Куклен, малко след кръстовището с околовръстното. На 100м след това кръстовище вдясно (като се движиш към Куклен) има голям транспарант "RUBENA-Balkan". Влиза се през един портал в някакви складове, там питаш.
Последно съм ходил преди мнооого време и по спомени нещата стояха ценово така (не гарантирам никое от долните числа, просто се опитвам да изровя някаква информация от паметта си):
Външни гуми - десетки видове - цени с 20-30% под магазинските. Има кевларени под 20лв. Доста леки са, не се износват бързо, но се държат по думите на тествали ги хора доста кофти, пък и Naka76 успя да сцепи една такава за 3-4 месеца. Една от некевларените пък при мен издържа 2 месеца. Ама ти си знаеш.
Вътрешни гуми - 2-3лв.
Шини Remerx Grand Rock - 10-11лв (според това дали са боядисани и как).
Шини Remerx Jumbo - 16-17лв (според същия критерий)
Всякакви други шини на Remerx във всякакви разцветки - не им помня цените. За контакти - срещаме се някога и ти давам контакт с управителя на склада. Така някои от цените може и да станат "плаващи".
Вчера го посетих и взех телефона на склада, проспект на Рубена и сайта им:
тел. 032 6770407
www.cgs.cz
Имат подсилени APS гуми и олекотени с кевлар. Продават на дребно.
Моля, не ме питайте има ли туй-онуй, защото само минавах оттам. Ако знаете други такива "места" обаждайте.