Напоследък ме мъчи един въпрос, за който смятам да се допитам до вас, тъй като вие сте тези, които на практика “правите” форума.
Въпросът е: какво да правя със старите теми?

1.Администраторска небержност от моя страна:(!:, или още по-точно казано – летен мързел да се хвана и да прочистя от теми, които са изгубили всякаква актуалност (типичен пример е форумът “Мероприятия”, където стоят уговорки за карания, които са били преди един месец). Тази част от проблема ще бъде решена още тази седмица.

2.Винаги, когато седна да го прочиствам, резултатът е съвсем незабележим, тъй като ми е много трудно да изтрия една или друга тема. Например за Sprint Appolo и Drag Behemoth сигурно има по десетина теми, а на всичкото отгоре са и с доста мнения по тях и аз не искам да лишавам някой, който иска да си купи такова колело, от възможността да научи повече за него. Разбира се, възможността за подбор е дадена на мен и си е мой проблем:xx(:, но все пак мисля да се допитам и до вас как да го реша.
Единият вариант е да архивирам форумите. Съвсем честно си признавам, че не знам как ще изглеждат те, след като бъдат архивирани. Мисля, че архивираните теми няма да се виждат, но ще бъдат достъпни чрез търсачката. ГОЛЕМИЯТ НЕДОСТАТЪК при архивирането е, че темите все едно се заключват и никой вече не може да пише по тях.

Другият вариант, който ми допада, е да се направи още един форум, който да се казва “Стари теми” или “Архив”. Там ще местя темите, по които последно е писано преди 1 месец или повече. Така старите теми ще са напълно достъпни и ще могат да се допълват с нови мнения. Дори е възможно тези от тях, които бъдат активирани отново от вас, да бъдат премествани от мен в съответния форум, от който са дошли. На свой ред, голяма част от темите, които ще са в този “архивен” форум, ще бъдат изтривани след един по-продължителен период от време (6м. или 1г.), когато напълно изгубят акталност, но други, които смятам за особено ценни, ще си стоят в него, пазейки инфото, съдържащо се в тях.
Очаквам мненията ви за това кой вариант ви се струва по-подходящ, а може да предложите и някакви други решения, ако ви идват наум.

Животът е кратък, карай бързо!