[quote="batman"]
Форумът е доказано качествен и аз го уважавам не по-малко от вас. Не знам защо е толкова трудно да се проумее, че информацията е най-широкодостъпна когато "тече" по възможно най-много канали.
[/quote]
Батмане, ти пак се правиш на глупак. Тема за популяризиране на MTB във форум със същата цел е все едно държава в държавата. Нито има смисъл, нито нищо, дори е опасно. Защо ли?
В целия форум непрекъснато текат някакви идеи. Какъв е смисъла от специална тема която концентрира всичко за популяризацията в себе си? Какво, да се изсипе всичко накуп в една тема, това ли е смисъла? Ми нали затова е измислен форума бре бате, за да канализира и подрежда информацията. На теб това не ти ли е удобно, че искаш всичко да е в ТВОЯТА тема. Демек всичко да минава някакси под твое модериране? Щото така ще стане, ако хората ти се вържат. Толкоз по въпроса.
[quote="batman"]
Ако един медиен канал беше самодостатъчен (например Интернет) то щяха да изчезнат останалите медии от лицето на Земята.
[/quote]
Отново се правиш на глупак. Тук става въпрос за желанието ти да имаш собствен медиен суб-канал във вече съществуващ и успешен канал какъвто е форума. А може би това да е само първата стъпка, а?
[quote="batman"]
bikerider, много се извинявам, но твърдението: [color=red][size=200]"Тази тема просто е безсмислена, дори и опасна, защото изземва смисъла и функциите на форума."[/size][/color] е смехотворно и граничи с невежеството.
[/quote]
Етикетите "невежество" и "модернизация" твърде често са използвани в историята (а и в момента) за твърде злонамерени цели и са доста компрометирани. Обори ме ако можеш с истински аргументи - моите са по-горе.
[quote="batman"]
Подобни притеснения е имало в средата на миналия век в САЩ, когато телевизията е станала масова и радиостанциите са се опасявали да не загубят аудиторията си.
[/quote]
Все едно не е намаляла доста, а?
[quote="batman"]
[b]Различните[/b] медийни канали не си съперничат чак толкова много, че да си пречат, а по-скоро се допълват. Вече съм казвал някъде по темите, че
www.mtb-bg.com и списанието са атрибути на една сравнително новопоявила се у нас субкултура.
[/quote]
Именно - различни канали, а не subvert-ване на съществуващ канал. Защо просто не основеш твой форум и да си създадеш собствен канал. За това говоря за авантаджийство. Аз нямам претенции да разработвам пазар, ти имаш. Тогава защо се сърдиш когато назовавам нещата с имената им?
Иначе твоята тема може и да се интерпретира като нов медиен канал на нова субкултура, само дето когато е снесен като яйце на кукувица във вече съществуващ канал, извинявай.
@Admin: това е мое лично мнение, не ангажирам никого с него.
[quote="batman"]
Ако досега пропусках някои подмятания покрай ушите си, това определено не мога: [color=green][size=100]"В случая авантаджийски."[/size][/color]. Пич, не си пич! И друго - с какво заплашваме съществуването на форума, след като самите ние го рекламираме на корицата на списанието си!?!?
При това го правим напълно безвъзмездно и безкористно (сиреч - без лев).
[/quote]
Пич, пич съм само с пичовете.
Казах вече с какво заплашва форума тази твоя тема, ако се развие в твоята посока.
A това че рекламирате безплатно форума ме води некои мисли за конкретната ви стратегия спрямо mtb-bg, първите стъпки от която виждаме в момента. Известно е, че безплатен обяд няма. Тогава явно очаквате нещо друго, щом рекламирате форума безплатно. Та какво ли ще да е то, интересно?...
Стига неокомунизъм и Соросови идеологии за отворени общества и любов и светлина навсякъде, айде моля ти се, сериозен човек си все пак.
[quote="batman"]
Дано не се лъжа, но май сбърках като се надявах в тази тема да се наложи доброто възпитание и добрия тон!
[/quote]
Добрия тон си отиде в момента, в който започна да обвиняваш хората тук, за това че ти обърнаха внимание на правописа в списанието ти. Спомни си какво говореше там и не се прави на обидена девица. Или наистина не си спомняш какво си говорил преди няколко часа?