Пукане на Marzocchi EXR Pro

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Пукане на Marzocchi EXR Pro

Мнениеот afterburner » Чет Апр 07, 2005 9:19 pm

След като монтирах въпросната вилица (взета на старо, но карана от изключително лек човек и много запазена поне на външен вид) и направих няколко кръгчета за да видя как се държи дори и при въздушни пружини с много ниско налягане и забелязах нещо което доста ме притеснява... когато реша да "прегазя" някакво малко препятствие ( бордюр примерно :D ) или пък ако вдигна и пусна силно предницата се чува изпукване което до колкото мога да определя е от нея, а не от чашките (дано да греша). Въпросът ми е има ли от какво да се притеснявам, или просто годините са си казали думата и краката пукат в леглата си в короната и ще мога да изкарам лятото с нея без да се притеснявам за собствената си сигурност :banghead: ... мерси предварително.
Аватар
afterburner

Рейтинг: 1700

Мнениеот PtD » Пет Апр 08, 2005 8:14 am

[quote="afterburner"]

Въпросът ми е има ли от какво да се притеснявам, или просто годините са си казали думата и краката пукат в леглата си в короната и ще мога да изкарам лятото с нея без да се притеснявам за собствената си сигурност :banghead:
[/quote]

Доколкото ми е известно, това си е проблем на сглобката тръби/корона при по-старите вилки на Marzocchi. Не влияе на сигурността, но е адски досадно ;)
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот afterburner » Пет Апр 08, 2005 7:37 pm

Дано е така както казваш... то времето ще си покаже.. днеска като за първо по-сериозно street каране доста добре се държеше... пука, пука ама бачка дзокито... поне е лекичка ако не друго... дано издържи ;)
Аватар
afterburner

Мнениеот hlebarka » Пет Апр 08, 2005 8:54 pm

[quote="afterburner"]
изключително лек човек
[/quote]

с рамка azonic?
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот hlebarka » Пет Апр 08, 2005 8:54 pm

[quote="afterburner"]
изключително лек човек
[/quote]

с рамка azonic?
Аватар
hlebarka

Мнениеот afterburner » Пет Апр 08, 2005 9:00 pm

Да :D ( Ако имаш нещо да казваш относно това как я е експлоатирал, сега е момента :) Дори и на ПМ )
Аватар
afterburner

Мнениеот hlebarka » Пет Апр 08, 2005 9:05 pm

ами, не, от любопитство, а и ми хареса как си го описал.
Аватар
hlebarka

Мнениеот afterburner » Пет Апр 08, 2005 9:09 pm

Ми дребничък си е Жорката :) Това беше една от причините да взема вилка от някой, който скача бая на DJ... другата беше, че останах без такава и се видях на зор...
Аватар
afterburner

Назад към Архив