[quote="tdrome"]
Разбира се, че ще пускат... Ще те пуснат със всичко което им докажеш,че можеш да транспортираш с кабинката.
Искам да отбележа, че тънете във малко неведение за това кога какво е ремонтирано и кога на кое му е правена профилактика. Понеже съм доста активен зимния сезон горе имам разни познати който се занимават с тези неща и искам да ви кажа, че ако някой си мисли, че това въже скоро ще се скъса... Значи не се е возил на романски

:rofl::rofl:. Както и да е това беше шега всичко горе си е изправно и няма никакви проблеми не забравяйте, че цялата планина живее от този лифт няма ли го него, което евентулано би се случило след някой инцидент повече никой няма да стъпи горе.
Важето на кабинков лифт "Симеоново" се проверява на всеки 3 или 6 месеца не помня точно. Но периода през който се прави е напълно достатъчен. А и не се притеснявайте ако някаде случино се скъса... ще паднат не повече от 2-3 кабинки

:evil::evil: но няма да е толкова бързо колкото си го представяте...
[/quote]
еми то ние им правим целия оборот в гадни дни.
На за романски - ко му е страшното?
по-добре е от драгалевски!
а ако се скъса въжето на кабинката - с моя късмет, ще съм в 1 от падналите кабинки
бтв неска на 1 колега и баща му пък са му казали, че от 1-ви билет за байка щял да бъде 3 лв