разни питания

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

разни питания

Мнениеот barbarossa » Пет Ное 28, 2003 8:48 pm

1.Защо подяволите няма проклет дистрибутор на FOX в БГ... изяждам се от яд че немога да си намеря фанелка Fоx... ного мъ кефят как изглеждат тия дрешки...
2.Харесах си в БАС едни педали платформени за 30пари,,, дайте някакво мнение дали ги бива за каране XC... все пак за педали нема да дам повече от 30 леа:D:)
3.Дайте да се съберем повечко хора и да си поръчаме Avid спирачки механични че и тия проклетници нямат представител тука и пак ми е кофти:B):[:p]:)
4.засега толкоз после пак:+)
Аватар
barbarossa

Рейтинг: 1700

Мнениеот Cveti » Пет Ное 28, 2003 9:00 pm

Аз карам с едни платформени от БАС за 25 лева и съм много доволна от тях!!Държат.Между тях и онези от 30 май нямаше кой знае каква разлика,така че взимай смело.
May the force be with you.
Cveti

Мнениеот КапитанПланета » Пет Ное 28, 2003 9:19 pm

1. Защото по дяволите няма кой да ги купува в БГ...:xx(: С 5 продадени вилки и 15 дрешки на година нито фокс нито някой нашенски "търговец" имат интерес да се занимават.:(!::V::xx(:

2. Педалите не са лоши

3. Можеш и сам да си поръчаш :
http://www.chainreactioncycles.com/view ... delID=2617
В Англия цените са малко по-високи, но доставката до БГ е по-евтина и така се компенсира. За стойност под $100 няма да ти искат мито. За съжаление в тази граница влиза само 160 мм... 185 мм вече е към $101.80 по сегашния курс:(. Ако 160 мм диск ти върши работа излиза $87.25 + $12.82 за доставка. Кредитна карта може да ти издаде почти всяка банка. :8D:
Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот C_Mo » Пет Ное 28, 2003 9:30 pm

[quote="barbarossa"]

1.Защо подяволите няма проклет дистрибутор на FOX в БГ... изяждам се от яд че немога да си намеря фанелка Fоx... ного мъ кефят как изглеждат тия дрешки...
2.Харесах си в БАС едни педали платформени за 30пари,,, дайте някакво мнение дали ги бива за каране XC... все пак за педали нема да дам повече от 30 леа:D:)
3.Дайте да се съберем повечко хора и да си поръчаме Avid спирачки механични че и тия проклетници нямат представител тука и пак ми е кофти:B):[:p]:)
4.засега толкоз после пак:+)
[/quote]

1. Може да те кефят ама няма да дадеш 100+ лева за за караш с нея...
2. Вземи си от 35лв. (това не значи, че тези от 30 са лоши).
3. Avid е добра механична спирачка, но ако не си фен само на марката можеш да го замениш с HAYES MX1 6" или 8" както ти харесва.

...fucker...
Аватар
C_Mo

Рейтинг: 2000

Мнениеот barbarossa » Пет Ное 28, 2003 9:46 pm

ми то колкото се купуват rock shock, marzocchi.... толкова ще се купува и fox все пак си остават едни от водещите в тая сфера, а за авида съм съгласен и на друго решение ама понеже от всякъде чувам и чета че авид са най яките механични спирачки дискови та затва се чудех... но ще видим кат докарат в BAS hayes... понеже сега съм зел заплата и се чудя дали да си изпия парите или да ги вложа в нещо смислено:+))))):D:D:D[:p]
Аватар
barbarossa

Мнениеот uha_rampage » Пет Ное 28, 2003 9:53 pm

zavisi kfo razbirash pod smisleno...

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Мнениеот barbarossa » Пет Ное 28, 2003 10:17 pm

ми ето купих си кормило за 35лв с намалението иначе щях да дам 69лв, ама имам един приятел дето щеше да ме бие задето съм си похарчил парите за такива неща... та за мен лично да давам пари за колелото е смислено... ще ми се да си сменя главините, и да си взема по добри спирачки... тва е смилено за мен... ама сега иде зима и не се кара много.....:8D:
Аватар
barbarossa

Мнениеот TOYAGA » Пет Ное 28, 2003 10:17 pm

[quote="barbarossa"]

ми то колкото се купуват rock shock, marzocchi.... толкова ще се купува и fox все пак си остават едни от водещите в тая сфера, а за авида съм съгласен и на друго решение ама понеже от всякъде чувам и чета че авид са най яките механични спирачки дискови та затва се чудех... но ще видим кат докарат в BAS hayes... понеже сега съм зел заплата и се чудя дали да си изпия парите или да ги вложа в нещо смислено:+))))):D:D:D[:p]
[/quote]

Един много мъдър човек беше казал, че повечето пари през живота си е похарчил за пиячка и по жени, а останалата част е прахосал за глупости...

Get mad, then get over it.
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот uha_rampage » Пет Ное 28, 2003 11:26 pm

spored men samo purvoto e smisleno :8D:

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот MOD » Съб Ное 29, 2003 2:09 pm

[quote="uha_rampage"]

spored men samo purvoto e smisleno :8D:

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
[/quote]

Zna4i oshte si malak :D:D:D:D:D

"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот uha_rampage » Съб Ное 29, 2003 7:46 pm

MOD - nishtu ne razbirash ti :)

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот barbarossa » Нед Ное 30, 2003 1:00 pm

жените ги заебах, пиячката също... вчера се потопих в една пещера близо до лъкатник... преживяването беше супер екстремно висях по едни въжета с един тон ремъци и захвати по себе си над една пропаст 14 метра под земята... ама каквото и да става пак КОлелото си остава мойто гаДже заВинаГи :+)))))):D:D:D
Аватар
barbarossa

Мнениеот Admin » Вто Дек 02, 2003 9:45 am

[quote="barbarossa"]

[/quote]

Абе едва ли ще е колкото Rock Shox, Manitou и Marzocchi, защото FOX успешно си “държат” високите цени. (Между другото, и на Marzocchi цените по света не са никак ниски). От друга страна, за всеки влак си има пътници (т.е. и скъпите билети се продават). Но все пак, FOX просто нямат “евтина” вилка, което все пак значително би ограничило продажбите им в БГ. :8D:

Животът е кратък, карай бързо!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Назад към Архив